עידכונים

חרשני

New member
מה אתם יודעים על איתי פרל?

טל ליהיא אני מקווה שההודעה במקום, ושהיא לא יוצרת בלאגן. נשיקות

polo03

New member
שמעתם ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

"כל הציפורים" - נכנס לפלייליסט אני כ"כ שמחה, יותר מהביצוע - הלחן והמילים פשוט גאונייים ואני יודעת שאף אחד פה, כולל אותי- לא אובייקטיבי, אבל זה ככה

../images/Emo42.gifעודכנו אלבומי התמונות../images/Emo68.gif

תמונות מההופעה בהרצליה ומההופעה בכנרת.. תמונות קרובות.... אני עוד חייבת לכם סיפורים, אבל גם בסופ"ש לא היה לי מחשב וגם עד מחרתיים אני לא ממש ליד מחשב, אז אני אשתדל במהלך השבוע הקרוב לספר לכם חוויות משתי ההופעות... תהנו מהתמונות בינתיים

Rachel47

New member
כשקראתי את זה הייתי ככה-../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

אני בשוק.. לא יודעת למה.. זאת..הדמות..כאילו..זאת מיקי
היא..לא בלונדינית ולא אני לא קטנונית טוב מה אני יכולה להגיד..שיהיה
מירב

בלונד 16

New member
גם אני מאוד אהבתי אותו

הוא שיר באמת מוצלח ואני שומע אותו לפעמים יותר מאשר את ואת

אני רוצה את "אלייך שר"

לדעתי כל הציפורים מדהים מדהים... מבחינת המילים... את הלחן קצת פחות אהבתי, אבל בד"כ קצביים יותר פחות מדברים אליי.. הזכיר לי קצת את טיול לילי.. בכל מקרה זה אחד הטקסטים הכי יפים של קרן... ושר אלייך מדהים מכל הבחינות גם מילים וגם לחן.. פשוט שיר מקסים ולדעתי הוא לא יצא כסינגל בגלל שהוא בדיסק הבונוס

על איתי זה תמיד במקום../images/Emo99.gif

וזה אפילו לא משורשר ל
, אבל רק איתי.. כי מבחינתי לפחות, הוא חלק מקרן... (שניים שהם אחד...
)

LEEkm

New member
אני חושבת

שקרן משחקת אותה מעולה, עם או בלי פאה. בנאדם עיוור יכול לראות שזו מיקי, והוא לא רואה אותה. חוצמזה שבטח יותר נוח לה, אז היא יותר משוחררת וכאלה >< גם ב"שיקגו", מיה לא הייתה עם פאה, והייתה מ-ע-ו-ל-ה בתור וולמה קלי. לי לא מפריע.

Rachel47

New member
הקטע המוזר הוא../images/Emo15.gif

שאני אפילו לא מתמקדת בפאה אתם אלה שמתמקדים בקטע של עם/בלי פאה אני באמת חושבת שהיא שחקנית מעולה ואם תקראי מה שכתבתי כשחזרתי מההופעה תראי בדיוק מה אני חושבת על הביצוע של קרן לתפקיד הזה אני פשוט חושבת שאם היא הורידו לה את זה בגלל נוחות..סבבע אם הסיבה היא באמת בגלל ש"לא זיהו אותה"- זה כבר ממש לא מתאים
מבינה

LEEkm

New member
הבנתייי

בגלל תגובות של אנשים אחרים, חשבתי שהתכוונת לפאה. הקטע שלא זיהו אותה, באמת לא מתאים. אבל לא ברור לי מה הלך בריאיון הקצרצר הזה, בכל מקרה.\ אני אבדוק את העניין. סליחה על הטעות

למעלה