תמונות מההופעה בהרצליה ומההופעה בכנרת.. תמונות קרובות.... אני עוד חייבת לכם סיפורים, אבל גם בסופ"ש לא היה לי מחשב וגם עד מחרתיים אני לא ממש ליד מחשב, אז אני אשתדל במהלך השבוע הקרוב לספר לכם חוויות משתי ההופעות... תהנו מהתמונות בינתיים
לדעתי כל הציפורים מדהים מדהים... מבחינת המילים... את הלחן קצת פחות אהבתי, אבל בד"כ קצביים יותר פחות מדברים אליי.. הזכיר לי קצת את טיול לילי.. בכל מקרה זה אחד הטקסטים הכי יפים של קרן... ושר אלייך מדהים מכל הבחינות גם מילים וגם לחן.. פשוט שיר מקסים ולדעתי הוא לא יצא כסינגל בגלל שהוא בדיסק הבונוס
שקרן משחקת אותה מעולה, עם או בלי פאה. בנאדם עיוור יכול לראות שזו מיקי, והוא לא רואה אותה. חוצמזה שבטח יותר נוח לה, אז היא יותר משוחררת וכאלה >< גם ב"שיקגו", מיה לא הייתה עם פאה, והייתה מ-ע-ו-ל-ה בתור וולמה קלי. לי לא מפריע.
שאני אפילו לא מתמקדת בפאה אתם אלה שמתמקדים בקטע של עם/בלי פאה אני באמת חושבת שהיא שחקנית מעולה ואם תקראי מה שכתבתי כשחזרתי מההופעה תראי בדיוק מה אני חושבת על הביצוע של קרן לתפקיד הזה אני פשוט חושבת שאם היא הורידו לה את זה בגלל נוחות..סבבע אם הסיבה היא באמת בגלל ש"לא זיהו אותה"- זה כבר ממש לא מתאים
בגלל תגובות של אנשים אחרים, חשבתי שהתכוונת לפאה. הקטע שלא זיהו אותה, באמת לא מתאים. אבל לא ברור לי מה הלך בריאיון הקצרצר הזה, בכל מקרה.\ אני אבדוק את העניין. סליחה על הטעות