עידכונים

עדי C

New member
הגבתי בדיוק כמו רייצ'ל...

זאת מיקי... ומיקי לא בלונדינית. לא יודעת. מאוד הפריע לי שמורידים לקרן את הפאה - זה שכמו שיורידו ל"בזוקה" את המשקפיים או ל"אורלי" את העקבים/המחשוף/המיני
... מה אני אגיד. נסמוך על קרן שהביצוע שלה לתפקיד יעלה על המראה של הדמות... [או משהו כזה
הסתבכתי
]

Rachel47

New member
אני לא דואגת שהביצוע לא יהיה../images/Emo15.gif

פסדר ראיתי אותה משחקת היא מיקי אמיתית אבל..כמו שאמרת..זה כמו שייקחו לבזוקה את המשקפיים מיקי..היא..לא בלונדינית היא לא יכולה להיות בלונדינית אנשים שלא מכירים אותי יגידו שאני שונאת בלונדיניות..אז אני מזמינה אתכם להסתכל בתמונות שלי באלבומים מיקי לא בלונדינית.נקודה.

אני לא חושבת שצריך להפריע

הרי מן הסתם היו עוד הרבה שינויים במופע לא ראיתי את ההצגה אבל את הסרט אני מכירה בעל"פ בלונדינית זה לא אופי בלונדינית זה צבע שיער מיקי הדמות (קרןו) יכולה להיות ג'ינגית, יכולה להיות עם שיער ירוק גם מצידי
אבל עדיין לשחק בצורה יוצאת מן הכלל

בקטנהה .. שאלה יהיו הצרות שלנו../images/Emo8.gif

מי ישמע בלונדיני - לא בלונדיני תאמינו לי אפשרי לחיות עם ידיעות כאלה ואחרות ..

אני לא ממש יודעת מה לחשוב..

כאילו אתן צודקות מיקי היא לא בלונדינית אבל תחשבו על שני דברים.. א.על הנוחות של קרן.. ב.לחחסוך פאדיחות..

אה ונצל"ש קטן -איזכור לקרן מלפני

שנה בערך..חח סתם סידרתי את כל הכתבות ומצאת כתבה ששירי הזכירה את קרן אז סרקתי

Rachel47

New member
הנוחות של קרן באמת חשובה../images/Emo15.gif

בזה אין ספק ואם הצעד הוא מטעמי נוחות אז..תפאדל אבל אם החליטו לעשות את זה כדי ש"יזהו אותה" אז זה בכלל לא מוצא חן בעיניי
עם כל הכבוד אתם יודעים כמה אני אוהבת את הבחורה הזאת..באמת מעל ומעבר אבל..אם משנים משו מאוד משמעותי בדמות..וזה מטעמי נוחות..סבבע..אפילו הגיוני אבל..לשנות דמות כדי שיותר אנשים יראו שזו היא הרי זה כל כך לא משנה אם זו היא היא משחקת דמות ובכל מקרה כולם יודעים שהיא השחקנית ועל הבמה..היא לא קרן פלס..היא מיקי (משו
) וזאת בדיוק הנקודה, אם עשו את זה למטרות פירסום..אז..לא יודעת מה להגיד

מסכימה ../images/Emo45.gif

זה באמת דבילי אבל אני חושבת שמי שלא מזהה אותה כניראה שהוא לא רוצה לזהות אותה..

Rachel47

New member
אני אישית הסתכלתי רק עליה../images/Emo15.gif

כל ההצגה וכן..היא נראית מאוד שונה וגם..משחקת דמות שיש לה..סממני איפיון מאוד ייחודיים והיא משחקת אותה טוב אז..את לא רואה שם את קרן את רואה את מיקי וזהו ולמרות שאני הסתכלתי רק עליה..לא ראיתי קרן.. היא נראית שונה..ומתנהגת שונה..אז מין הסתם ועכשיו כשאני מנסה לחשוב על הדברים שהיא אומרת שם לא חושבת שהייתי רוצה לראות את קרן אומרת חלק מהדברים (ממש בהתחלה..היא מקללת..ואח"כ היא צועקת על דטנר
) ועכשיו..זה ייראה לי כאילו קרן עושה את זה.. זה יהיה מוזר

חח..אני חושבת שזה מגניב לראות את

קרן מקללת (כי במציאות לא נשמע אותה צועקת ל מישהו ככה או מקללת..)

חיח כל מילה שניה של מיקי זה קללה

חחחחחחחחחחחחחח קורע מצחוק ! אבל ב"ה קרן צדיקייס
מיקי - לא בגלל זה קרן עושה לי ילדים אבל מיקי לא הא הסתיים השיעור להיום ילדים יקרים

עדי C

New member
מיקי בנטוב../images/Emo98.gif../images/Emo23.gif

ו
על הכל כבר הוצאנו קיטור מקודם...

Rachel47

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif|רגוע|../images/Emo15.gif

Rachel47

New member
חחחח אמממ זה מה שאני מנסה../images/Emo15.gif

להסביר כל השרשור היא..היא לא קריטית מעצם היותה פאה אבל היא חלק מהדמות..כי הדמות ג'ינג'ית ואני יכולה להבין אם החליטו להוריד אותה בגלל אי נוחות אבל אם המניעים אחרים..אז כן..זה קריטי
מבינה

ג'ינג'ית זה חלק מהאופי?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אם לזה התכוונת אז אולי זה כן חשוב.... לא יודעת.. לא מתמצאת בסרט

Rachel47

New member
יש כאלה שאומרים שכן../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

שג'ינג'ית זה אופי וכן..האופי של מיקי לגמרי ג'ינג'י אז כן זה קצת חשוב אבל זה לא שחשוב לי ג'ינג'י כמו שפשוט לא מתאים בלונד לדמות
מה גם שזה הייחוד שלה..בסרט ובהצגה כולן שם בלונדיניות ומיקי..לא

עדי C

New member
חחח איך זה שרק אנחנו מבינות מה כ"כ

נורא בלהוציא את הפאה

גם אני

ראיתי וקראתי את הכתבה הזו היום. תראו נכון שמיקי לא בלונדינית אבל..... גם נועה לא בלונדינית ושירי שמשחקת במחזמר את נועה מופיעה עם הצבע שיער שלה שהוא בלונדיני כמובן
. נכון שאם בזוקה לא יהיה עם משקפיים ואורלי לא תהיה עם העקבים והמחשוף אז זה בהחלט שינוי משמעותי אבל בעניין צבע שיער אני לא חושבת שזה כל כך נורא עובדה שהבמאי גם חושב שזה בסדר גמור.
.

למעלה