עידכונים

עידכונים../images/Emo124.gif

ראשית אפתח בענין שנאוה מנותקת מהאינטרנט כבר כמה ימים ובקרוב תשוב, כך שזו הסיבה שאין מענה לשירשור או שניים שדורשים את זה... שנית- גם אני לצערי לא ממש פנוייה לעניני פורומים לאחרונה. עשיתי את הצעד הענק ופתחתי עסק קטנטן ונסיוני, אני עוברת כבר כמה שבועות מאוד קשים של לידתו (האפידורל עמוק בפנים, הצירים בעיצומם... אבל עוד אין פתיחה מלאה!!) ולא פנוייה נפשית אירגונית ןטכנית כמעט לשום דבר אחר. שנית, כל הדרמה שעברתי עם אלה לגבי עתידה במערכת החינוך (גן מועצה זול כנגד עוד שנה בגן פרטי, תומך אוהב ו... יקר רצח!!)- ובכן אכן רשמתי אותה לגן מועצה, בלב כבד ורגשי אשם איומים, אבל ממש לפני תחילת השנה הבנתי שאני ממש לא מסוגלת וזה יהיה לה עוול נוראי לשלוף אותה מתוך מערכת תומכת ומחבקת כ"כ אל תוך ג'ונגל. וכך חזרנו באושר רב לשנה נוספת לגן המקסים שלה. הילדה מאושרת ואני כבר בפניקה לשנה הבאה... (אח"כ זה כבר הבי"ס הדמוקרטי). זה ממש על קצה המזלג, אני ממש בלי זמן ואנרגיה. ומה אתכם?? מישהו מותיקי הפורום עוד בא לבקר??!!

איזה יופי שאלה נישארת בגן שלה

אני בטוחה שהכל יסתדר ותוכלי לממן את הגן ואת בית הספר.... אנחנו עוד שנה בבית....אני קצת מודאגת ולא מוצאת חברה בגיל של נועה(שנתיים וחודשיים)....רוב הילדים כבר בגן....אבל אני בטוחה שבכל זאת נימצא.

הנה אני כאן... (מתוך הטירוף)

התחילה שנת הלימודים ואיתה גם עונת התחרויות בעבודה שלי. וואו איזה לחץ..... נמרון נשמה שלי..... מדהים. ביום הראשון הגענו לגן, "אמא, אל תלכי לעבודה חכי לי בבית", ביקש. כמובן שאחכה בבית אמרתי לו, הרי גם כך לא תכננתי ללכת לעבודה. אמנם אמר שאני יכולה ללכת אבל ילד אחד שבכה ובכה קצת הלחיץ אותו. הוא שאל למה הוא בוכה? למה הוא עצוב? אמרתי לו שהוא רוצה את אמא ואבא שלו. ישר נמרון השווה אותו ללויתן החבר של כספיון שמחפש את אבא ואמא ואז תפס אותי במכנסיים. הלכנו הצידה, דיברנו, הוא ביקש "קצת מוצץ". אין בעייה. נתתי לו והוא אמר לי בי. הלך לחלון..... בזוית העיין ראיתי עומד ומסתכל עם המוצץ בפה, גם כשהייתי באותו עוד עמד בחלון..... ירדו לי דמעות, הגרון היה חנוק אבל התגברתי. הגעתי והוא קיבל אותי בשמחה רבה..... בכך הסתיימו "הקשיים" בקליטה לגן החדש. פגשתי הורים שהיו בגן בעבר והורים שהם בגן כבר שנה שנייה ומרוצים מעל הגג. אפילו אב אחד אמר לי "שמיים, את תלקקי כאן דבש עם הגננת והסייעת". חייכתי מרוצה. היום, עם סיומו של השבוע הראשון הוא ניפרד בשבת שלום ונשיקה מהגננת. "מלאך יש לך" היא אמרה..... ספRי לי על כך אמרתי לה. אני שמחה ורגועה. וזה נמרון......

נפלא לשמוע!!../images/Emo24.gif

באמת נמרון מדהים יש לך!! אני מניחה שזה הוא בתמונה... הורס אמיתי!! כמה ילדים בגן? אצלנו בגן המועצה יש השנה 37 (36 בלי אלה שניצלה ברגע האחרון...
), ממש ג'ונגל... ובגן שלה היא כל כך פורחת ונהדרת... חברה סיפרה לי השבוע על בתה שנכנסה לראשונה לגן מועצה וגם הוטרדה מהבוכים והמתקשים סביב. אני חושבת שאלה היתה עוברת טראומה נוראה במסגרת כזו. בכל אופן, מאוד משמח לשמוע. הוא באמת ילד מתנה.

יש בן 32 ילדים

וביום שישי בבוקר היה רק ילד אחד שבכה. הגענו יחסית מאוחר, 8:45, התפנקנו לנו עם קערית קורנפלקס לבוקר כל הילדים היו בגן עם בצק, צבעים, פאזלים מליון אפשרויות ורק ילד אחד בוכה שהסייעת הייתה איתו יד ביד והם הלכו לקטוף לימונית להכין ביחד שתייה לבוקר..... תודה, הוא באמת מתנה..

וואו חגית בהצלחה........

כמה התחדשות בשנה החדשה... ראשית ד"ש חם חם לנאווה, מיסרי לה את אהבתי אם את בקשר טלפוני איתה. שתתחדש עם הבית החדש ותהנה מכל רגע ורגע. לאלה אני מאחלת שנה טובה ומתוקה בגן החדש-ישן. את מרוצה, אלה מרוצה יופי טפי..... נהדר. אנחנו עברנו לגן מועצה ונמר בסדר גמור כפי שכתבתי בהודעה. המון המון המון הצלחה עם פתיחת העסק החדש. תהני ממנו ושתהיה לך פרנסה טובה. אם כבר אז כבר..... שנה טובה

למעלה