עידכונים 4.12

nadmp3

New member
ראיתם מה אמרו עליה באולפן שישי?? ../images/Emo2.gif

יאיר לפיד קרה לה טיפשה והמשיכו באי-דיוקים שהיא השתמשה בסמים - מה שכמובן כבר נשלל! וזו חברת חדשות שאמורה לספק את האמת ובמקום זה משדרת סרטון של Holliwood.tv

0rin

New member
../images/Emo210.gifצריך לכתוב לעורכי אולפן שישי ../images/Emo46.gif

כ"כ עיצבן אותי יאיר לפיד עם מה שאמר על בריט..
ועוד הכי הכי על הסמים!! ארר
......הרי הבדיקות יצאו נקיות מסמים ואלכוהול

shay08

New member
הם מוציאים אותה נרקומנית,זונה,אמא רעה.משוגעת

בכל התקשורת הארץ, וכולם חושבים שהיא מטומטמת בלי לדעת כלום!

הולי 2

New member
יאיר לפיד-בושה!הוא לא צריך לתת חוות דעת אישית

אני חושב שכולם צריכים לשלוח אימיילים ומכתבים לאולפן שישי שהשדרן יאיר לפיד אמור להיות אובייקטיבי ולא לתת את חוות דעתו האישית על הכתבות והאנשים שמוזכרים בשידור!! זאת פשוט חוצפההה אם זה היה אהוד ברנע זה לא היה קורה!!!!!!!!!!!!!!!!

Aviv Finkel

New member
אני שונאת את יאיר לפיד!../images/Emo201.gif

ולא רק בגלל זה חתיכת מכוער שיפסיק כבר ללבוש את החולצה השחורה שלו.. וכן זה מעצבן אבל בחדשות בישראל תמיד מספרים את כל השמועות השקריות עליה. מה אפשר לעשות? מטומטמים

SuperShiro

New member
וזה הכי אבסורד, כיוון שמצד שני בישראל תמיד

מתלוננים על הצורה בה מראים אותנו בתקשורת העולמית. What goes around comes around.

0rin

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo7.gifבריטני בחדשות ערוץ 22

הראו את התצלומים של בריטני באלונקה וכתבו (לא זוכרת ב100% בדיוק אבל פחות או יותר) שבריטני זקוקה לטיפול פסיכיאטרי לאחר שנוצר וויכוח על הילדים בינה ולבין בעלה לשעבר, ובנוסף, אמרו שהיא הייתה תחת השפעת סם כלשהו. פשוט עצוב לי...
אני כבר על סף דמעות...כואב, כואב כואאאאאאאאאב לי!
סיפרתי לאמא שלי על המקרה והיא פשוט הרגישה רע על בריטני ופשוט כואב לה גם מה שנוצר לה...

candyheart

New member
People מדווחים שבריאן בדרכו אל בריטני

הם אומרים שמקור אומר שהוא בדרכו לבית-החולים בו בריטני מאושפזת,שם נמצא איתה אביה ג'יימי. בנוסף לכך,"אקסס הולייוד" דירו עם לין.הם דיווחו שהיא ממש בכתה בטלפון ורק אמרה "רק תתפללו". יש דיווחים שגם לין וג'יימי לין בדרכן לבית-החולים.

למעלה