עידכונים-28/11/07

Natali Milano

New member
הצלם הפפראצי הזה

צועק הרגל שלי הרגל שלי בסדר היא עלתה פעם אחת על רגל של איזה צלם אבל כמה פעמים אבל להאמין לחארטות שלהם?

SuperShiro

New member
הוא צעק את זה בצחוק בכוונה..ניסה לצחוק עליה

ITS ORI BITCH

New member
היא לא חוזרת, היא רק הגיעה:

Britney has arrived, y'all! The Queen B is now on the set of her new music video in Hollywood! מה שאומר שעוד מעט יהיו לנו תמונות מהקליפ!

עדידי15

New member
עכשיו גיליתי את מי הוא מזכיר לי../images/Emo2.gif../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

את ריו פרדיננד! [כדורגלן חח]

SuperShiro

New member
אלללללל תשווי בין ריו פרדיננד [../images/Emo99.gif]

לקווין [
]. הם לא כל כך דומים
ריו יותר יפה

עדידי15

New member
מה../images/Emo2.gif../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

הם ממש מזכירים לי אחד את השני. אם כבר קווין יותר יפה חח את צופה בכדורגל?

SuperShiro

New member
צופה ומשחקת../images/Emo3.gif

לי לא ממש. אני יותר אוהבת את המראה של ריו

candyheart

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Influential? כן,למה צריך לעבוד קשה ולהיות בן-אדם לעניין כשאפשר לשבת בבית כל היום ולהתעלק על הכסף של אשתך לשעבר,ולהשתמש באיזה מיליון מטפלות ושומרי ראש...גם אני רוצה להיות כמוהו!
ברצינות...רק גבר יכול לקבל צל"ש על דבר כזה...למה לא תותנים את אותו הכבוד לכל הנשים שחיות מהכסף של בעליהם לעתיד? זה בדיוק אותו הדבר. ברצינות,מה האנשים ב-Details עישנו בדיוק? היונים שמחרבנות על הגג שלי מהוות יותר השראה ממנו. זה ממש זלזול באומה ובמיוחד בכל אדם שעובד בשביל לפרנס את המשפחה,לתת דוגמה לילדים ולעשות את העולם מקום טוב יותר-לשים את האיש הזה בשער הזה...זה מעליב אותי אישית.מעניין מה יש לאנשים האחרים בתעשיה לומר על זה...? "?Are you turning your kid into a douchebag"

למעלה