עידכונים 27.3

netapet2

New member
מישו הבין משו ממה שהם כתבו?!

אין להם משו יותר טוב לכתוב?! הוא הימני נכון?! כי הוא לא נראה לי האבא חעחעחע.. וחוץ מזה... היא הכי יפה שם
אל תגידו שאני טועה

נגיד ש...

מה הם עובדים על הקוראים? רואים שהתמונות הם מסט של סיום הסדרה. בטח הם כתבו "התנשקו בלה בלה בלה" ובסוף מגלים שהכל בכלל בתסריט של ה"ש

היי, לירז! P:../images/Emo187.gif

הפייה הסגולה (שאת שמה אינני יודעת
) צודקת, זה מסצנת החתונה בסוף העונה השניה. בטח משעמם להם אז הם הכינו כתבה מזויפת כמו זו מלפני כמה חודשים שאמרה שהם מתחתנים, ולמרות שהיה כתוב בגדול שהכתבה מומצאת כולם חשבו שזה אמיתי. -_________________-"

ג ב ש ו ש

New member
אולי בשער הם רק שמו תמונה../images/Emo88.gif

ישנה ובכתבה עצמה יש משהו חדש
הלוואי הלוואי הלוואיייי

לא נראה לי../images/Emo187.gif

זה גם לא הגיוני שנינט ורן יחזרו פתאום, אבל בקטעים האלו אי אפשר ולא כדאי לנחש. אני רק אומרת, אני לא חושבת שזו כתבה אמיתית.

לא נראה לי ../images/Emo122.gif

יותר הגיוני שהכתבה היא על צילומי העונה השלישית, ופשוט שמו את התמונה של רן ונינה. ודר"כ- התמונה הזאת היא תמונה חדשה
אפשר לשים לב שרן הסתפר ויש לו שיער קצר יותר וגם הוא בלי הכפכפים... חח
אבל בקיצור- אל תפתחו ציפיות בקשר לזה שהם חזרו. ומסכנה נינט היא צריכה להתנשק ולעשות את כל הפוצי מוצי עם רן, עד הקטע כאילו שהם רבים בסדרה

^^"../images/Emo187.gif

נכון, את כתבת את ההודעת חדשה לפני כמה ימים, שכחתי
אני בקושי כותבת שם, איך את יודעת?

../images/Emo98.gif

כי את כותבת לעיתים באשכול בקשות ואני חייה שם
ודר"כ תמיד רציתי את החתימה שיש לך ברשמי- היא ממש יפה

אה D:../images/Emo187.gif

רוב הפעילות שלי ברשמי היא באשכול הבקשות
אני מורידה דברים, לעתים רחוקות כותבת, ומדי פעם בודקת עדכונים חשובים בפורום. התכוונת ד"א. P: וזו חתימה שמור הכינה לי על פי בקשתי. :}

MC MoRaNa

New member
נו, הם מפגרים.

הם ישבו וחבשבו "היי, סיימנו לטחון את נינט רנינט?!" "מה פתאום! הם עדיין לא התאבדו בגללינו! בואו נכין עוד כתבה!!!"

למעלה