עידכונים 27/02

ג ב ש ו ש

New member
הזכירו את נינה בתכנית של../images/Emo88.gif

טל ברמן
דיברו על העגיל ובלה בלה..כניראה שזה נכון

britr

New member
היי מה העניינים?

רציתי לשאול איפה אני בודקת אם אני רשומה במפגש אני ממש מתה לראות אותה!!!

ג ב ש ו ש

New member
אם נירשמת למפגש כנסי לרישמי../images/Emo88.gif

שלה,ז"א לפורום הרישמי יש שם הודעה מסודרת על זה וקישור עם השמות שנירשמו,בימים הקרובים הרשימה תתעדכן

ג ב ש ו ש

New member
אישה 2006-הופעה של נינה../images/Emo88.gif

כפי שפורסם, ב- 8.3.06, בשעה 20:30, תתקיים הופעה לכבוד יום האישה. המיקום: אוניברסיטת ת"א, אודיטוריום סמולארש. תודה לרחלי על המידע. מחיר כרטיס הוא 90 ש"ח. לסטודנטים אך ורק מאוניברסיטת ת"א, המחיר הוא 55 ש"ח. ההופעה תתקיים באולם סגור עם מקומות ישיבה חופשיים. טלפון להזמנות: 6407662-03

ג ב ש ו ש

New member
איזכור בעיתון../images/Emo63.gif../images/Emo88.gif

ידיעות של היום. קרדיט לרישמיייי מופיע במדור העלוקה ולשם שינוי לא רכילותי! מיכאל קליינר נורא נורא רוצה שנינט טייב תשיר לו את הג'ינגל של "חירות". אחרי יאנה חודריקר הכל יכול לקרות. אייל טייב, פנינו לימין? "אין לי מושג על מה אתה מדבר". אני מדבר על הפנייה מחירות. "לא הגיעה אליי פנייה כזו". אז להגיד לו שיש מצב? "ממש לא. אנחנו לא עושים שום דבר שקשור לפוליטיקה".

edeneden1234

New member
נינט טייב במדד הסלבז של Eonline!

עד לפני זמן מה, ירדנה נינט ממדד הסלבז המבוקשים מידי יום, של אתר Eonline
נינט עלתה שוב, למקום ה
ראשון!!!
תצביעו לה כמה שיותר, זה באמת גבולי.! היכנסו לכתובת הבאה: http://www.eonline.co.il/facts.asp?id=1664 ורעננו את הדף כמה שיותר. מספיק שפשוט כל אחד ייכנס פעם אחת, ייחכה שהפרטים יעלו (אולי יתעדכן בפרטים שהוא לא יודע) ויסגור. זהו.

למה היא צריכה להיות ראשונה שם?../images/Emo188.gif

אפשר לחשוב מה זה, זה בסך הכל מונה הכניסות לדפים של האנשים שמופיעים ברשימה של האתר. זה לא שזה מודד את נינט באופן כלשהו או מראה משהו עליה. זה רק מראה כמה אנשים נכנסים לכל דף. באמת שזה לא כזה קריטי. אני לא מבינה את הלחץ שהיא תהיה במקום הראשון כל הזמן!

אין בעיה,../images/Emo187.gif

אני פשוט לא חושבת שזה עד כדי כך חשוב שהיא תהיה שם במקום הראשון, אפשר לחשוב מה זה...

edeneden1234

New member
רוני מדברת על נינט בדודו טופז ../images/Emo41.gif

לרשמי, קודם כל. רוני מתנצלת. היא פירגנה לה בשחקנית השנה, והוסיפה שהיא מחכה לאלבום הקרב של נינט. ואז דודו ביקש ממנה להסתכל לכיוון המצלמה ולהתנצל - בשאלה: "את לא חושבת שאת צריכה להתנצל בפני נינט?" - והיא סירבה, בעקיפין - התחמקה והעבירה נושא. צבועה.

באמת צבועה. -_-"../images/Emo187.gif

היא *כאילו* חזרה בה כדי להיראות טוב, אבל לא הסכימה להתנצל. מטומטמת. אם היא מתעקשת לא לחשוב לפני שהיא פולטת את השטויות שלה, לפחות שתעמוד בתוצאות של זה ולא תתחרט אח"כ ותתנהג בצביעות.

למעלה