עידכונים 20.5

SuperShiro

New member
ההופעה באורלנדו

טוב, קראתי די הרבה ביקורות, כולן נהדרות ובכולן נאמר כי זו הייתה ההופעה הטובה ביותר של בריטני עד כה. במהלך ההופעה קרתה תקרית קלה, בשיר Do Somethin' נגן האודיו דילג על מספר קטעים, ועל חלק חזר מספר פעמים. אנשים אשר היו בהופעה אומרים כי תחילה בריטני הסתובבה [גבה היה לכיוון הקהל] ונראתה מובכת, אך אז הקהל התחיל לצעוק ולעודד, בריטני הסתובבה בחזרה מהר והחלה לרקוד בחזרה. X17 והאנשים אשר כתבו את הביקורות אומרים כי היא התגברה על התקרית כמו מקצוענית
המיקרופון שלה היה פתוח אז שומעים אותה שרה שורה אחת לייב
יותר נכון אומרת שורה אחת לייב, זאת כמובן כיוון שהתקרית הייתה פתאומית. למרות זאת, זה נשמע ממש ממש חמוד
אומרים שההופעה של Toxic, אשר הגיעה לאחר ההופעה של Do Somethin הייתה מדהימה במיוחד, ושההופעה של Breathe On Me הייתה מעולה גם היא, זו ההופעה אשר זכתה לתשואות הרבות ביותר. ["הריקוד של בריטני בהופעה הוא ההגדרה לסקסיות"]. בהופעה של Toxic לבשה בריטני בגדים שונים מאלה אשר לבשה בשאר ההופעות. Do Somethin' http://x17online.com/celebrities/britney_spears/britneys_audio_disaster_was_no_disaster.php http://x17online.com/celebrities/britney_spears/britneys_back.php

SuperShiro

New member
אה, הפעם היא גם הודתה לקהל לאחר כל שיר,

ובסוף ההופעה אמרה לקהל, שוב, "Thanks for coming Orlando".

SuperShiro

New member
היא גם אמרה לקהל שהיא אוהבת אותו../images/Emo3.gif ובסוף

ההופעה לאחר שהיא ירדה מהבמה, המיקרופון שלה נשאר [בטעות כמובן] פתוח ושמעו אותה אומרת שהמופע היה מופע ממש טוב

SuperShiro

New member
וגם../images/Emo122.gif [אני כל הזמן שוכחת דברים]

המעריצים אשר היו בהופעה אומרים שהיא פשוט לא הפסיקה לחייך [גם לאחר ובמהלך תקרית Do Somethin'], ושבפעם הראשונה מאז חזרתה זה נראה כאילו היא באמת באמת נהתנה להופיע. *שימו לב לוידאו השני [לא לוידאו הפאשלה של Do Somethin'
] ותראו כמה טוב היא רוקדת, כמה התנועות שלה חדות ומדוייקות, היא חוזרת, היא באמת חוזרת
*

Shiri from the block

Active member
חחחח איזו חמודה!! איך הקהל חולה עליה!! פשוט כל שנייה צועקים!! בטח זה עושה לה מזה טוב על הלב לדעת שעדיין אוהבים אותה../images/Emo99.gif

ליבר6

New member
../images/Emo6.gif

היא הצליחה לצאת מהמצב המביך במקום לברוח מהבמה, כול הכבוד לה, והיא נשמה די טוב חבל שהיא לא המשיכה לשיר...

SuperShiro

New member
וזה עוד כשהיא לא באמת ידעה שהתקרית הזו

עומדת לקרות, אני בטוחה שאם היא הייתה יודעת מראש שהיא תשיר חלק מן השיר בלייב היא הייתה עושה את זה הרבה יותר טוב
באמת כל הכבוד לה על כך שהיא לא ברחה מהבמה, לא חסרים אמנים שכבר עשו את זה

Kryptonite

New member
יש תמונות עם הבגד של טוקסיק?

שומעים שממש אין לה נשימה בקטע מדו סומטין. =S היא גם ממשיכה לשיר קצר עוד אחרי זה (ויותר טוב)

SuperShiro

New member
בינתיים לא

אומרים שהפעם האבטחה הייתה הכי משוגעת מכל הפעמים ומי שנתפס עם מצלמה היא נילקחה ממנו והוא נזרק החוצה. רק X17 תמיד מצליחים, איכשהו, להביא קטעי וידאו ודי הרבה תמונות.

Kryptonite

New member
הם עושים סקרין קאפ מהוידאויים

הם לא צילמו את טוסיק? עוד משהו - אני היחידי שממש התחיל לאהוב את DS בגלל ה - HOB טור? זה ניראה כאילו הוא ממש כיפי בהופעות. (אהבתי את התנועה של הגיטרה
)

SuperShiro

New member
ממש שראיתי לא, הם צילמו את BOMT, SLAVE

ואת DS. אני ממש אוהבת את התנועה של ההגה
זה כל הקונספט שלו, הוא שיר של אקסטזה ככה שזה די מסתדר שבהופעות הוא ממש כיפי

Kryptonite

New member
בינתיים לא

אבל הם תמיד מצלמים הכל, הם פשוט מפרסמים בקטעים.

SuperShiro

New member
כן, אבל לא בהפרשי זמן כל כך גדולים

אני לא רואה מה הטעם בלהמשיך ולחכות ולא לפרסם כבר עכשיו. אמרו שב Toxic היא לבשה שמלה קצרה ושחורה ועל הידיים היו לה כפפות ארוכות כאלה כמו הפישנטס שהיא נוהגת ללבוש בזמן האחרון לסטודיו.

Kryptonite

New member
כפפות רשת?

כמה אימואי מצידה.
נקווה שמההופעה של היום תהיינה תמונות.

Britney Style

New member
גם אצלי זה ככה

התחלתי לשמוע אותו הרבה בגלל המיני טור ופתאום גיליתי עד כמה הוא FUN כזה...

למעלה