עידכונים 17.05

Oshri siso

New member
ל=ה=צ=ב=י=ע!

http://zone.walla.co.il/ ''איזה טלנבולה לוקחת השיר שלנו או האלופה'' תצביעו ..אתם יודעים כבר

ג ב ש ו ש

New member
ים של דמעות../images/Emo7.gif../images/Emo88.gif

תגובות על הניסוי של נוי אלוש כתב רייטינג עם השיר של נינה: הפעם במדור 'פידבק' ברייטינג שמו מכתבי תגובה על הניסוי שהתקבלו במערכת ריטינג. המכתבים: "אני לא אבלבל יותר מידי בשכל ורק אגיד בקצרה: קיבלתם מה שרציתם. העניין הוא שעכשיו העובדה מוכחת- יש לכם מוח מעוות וחולני ברמות גבוהות מאוד. קצת מפחיד, לא? עכשיו לכו תחיו עם זה." נוי ב. "שקלתי הרבה אם להתייחס לניסוי החשוב והמתוחכם שלכם, ולבסוף החלטתי להגיב בפעם האחרונה בהחלט. העיתון שלכם לא ייכנס אליי יותר הביתה. זאת לא עוד גחמה של מעריצת נינט ולא עוד מכתב שינסה לחנך אתכם מה מותר ומה אסור. קחו את זה כפידבק, מלב אל לב. הניסוי שלכם היה יכול להיות מעניין ומוצלח אם לא הייתם שוכחים שגם נינט היא בן אדם. אני יודעת שהמטרה של הניסוי לא הייתה לפגוע בנינט, אלא לנסות להוכיח את היסטריית הנינט, ושהפגיעה היא תופעת לוואי. יכולתם לעצור את הניסוי ולמנוע את הפגיעה האישית, אבל למי איכפת מנינט? היא טובה רק בשביל רייטינג וכסף. העובדה שנינט התרגשה מהשיר עד דמעות עניינה שם מיהו למעלה? ברור שלא. רק שתביא עוד רייטינג. הפגיעה בנינט הפכה מזמן ללגיטימית; המעקב אחריה 24 שעות ביממה הוא מובן בהחלט ואף מוצדק; אסור לה לנהל חיים פרטיים משלה; היא חייבת לשתף את כל עם ישראל בכל פרשיות האהבה שלה; וכן, היא תמיד חייבת לחייך ולהיות נחמדה. הניסוי שלכם הוא חלק מרצף כתבות זדוניות והתעללות שוטפת בנינט מצד התקשורת. ברכותיי, "רייטינג", הצבתם סטנדרטים חדשים, עליתם ברמה. מה יהיה השלב הבא? נינט היא זאת שמפרנסת את העיתון שלכם כבר שלוש שנים. הפרצוף שלה מרוח בכל גיליון שלכם, כתבות עליה ואזכורים שלה אפשר למצוא בשפע. אתם אלה שהפכתם אותה ואת הרכילות הצהובה לחלק טריוויאלי מחיי היומיום, אתם אלה שפירסמתם אותה בלי הפסקה במשך שלוש שנים ותרמתם להתפתחות תופעת הנינט. אתם חוקרים את זה? אתם חוקרים משהו שאתם בעצמכם יצרתם? תעשו כמה ניסויים שבא לכם, רק להבא תזכרו שהפרצופים המרוחים על העיתון שלכם הם בני אדם ולא סתם פוסטרים." זהבית "מאחר שאין לכם קווים אדומים והכל מותר וקביל בעיניכם, הרצוני להזכיר לכם שלא רק אקדח הורג, גם עט יכול להרוג. אתם שופכים את דמה של ילדה בת 22 שכל חטאה הוא טוב ליבה. אני שמח שמתחיל להתגלגל מהלך שיעשה פעם אחת ולתמיד ניסוי על הכיס שלכם, ונראה איך תתמודו. למידע באינטרנט יש תכונת התפשטות שלא בכל פעם תפעל לטובתכם." אביגדור "גם אני נשביתי בקסמיה של נינט וגם הצבעתי עבורה, אבל גיליתי עליה דבדר נורא: נינט גונבת חברים! רן דנקר יצא עם חתיכה בלונדינית במשך שלוש שנים ואז עזב אותה בשביל נינט. יהודה עזב את אפרת, שאיתה יצא שש שנים, בשביל נינט, והכי גרוע- נינט הייתה חברה טובה של אפרת. כל הגברים עוזבים למענה, ואח"כ היא היא עוזבת בשביל גבר אחר שגם עזב מישהי בשבילה. זה כנראה תחביב שלה, ואולי צאחורי המתיקות והעדינות שהיא מפיצה מסתתרת מישהי מסוכנת לציבור. בטח הכיבוש הבא שלה יהיה גיא זוארץ. גם הוא נמצא עם בלונדינית חתיכה." הילה וייס, מושב זייתן

LemonLimeLilach

New member
יו אני לא מאמינה

לפני שבוע פגשתי איזה אחד, והוא שמע שאני אוהבת את נינט, אז הוא סיפר לי שיום לפני הוא היה בכותל ונינט ויהודה היו שם. ולא האמנתי לו.

Choco Girl

New member
וואי כמה שגיאות כתיב יש שם../images/Emo6.gif

מי כותב את הכתבות האלה?! ילד בן 7?!

למעלה