עידכונים, 14.12

SuperShiro

New member
בריטני לא הגיעה להצהרה תחת שבועה בעצת רופאה

ובעצת עורכי דינה.
סם לופטי היה זה אשר הודיע למגאזינים השונים כי בריטני לא תגיע לשימוע עקב מתח גבוה וחרדה. E online מדווחים את אותו הסיפור ומוסיפים כי סם דיבר עימם ואמר, "עורכי הדין שלה הגיעו בכדי לאסוף אותה, אך כאשר היא [בריטני] ראתה את שיגעון המדיה מחוץ לביתה, רמת החרדה שלה הרקיעה שחקים.". סם ממשיך ומספר כי הצוות טלפן לרופא, ולאחר התייעצות עימו ועם עורכי הדין, הוסכם כי בריטני לא במצב בכדי לתת את העדות, וכי עדיף לקבוע תאריך לזו מחדש. התאריך החדש כבר נקבע, אך עדיין לא נחשף. הכתבה המלאה נמצאת פה.

ליאל44

New member
נו מה נהיה?

אוףף.. היא תדחה ותדחה והשופט יבין שהיא לא רצינית ואז אין ילדים אין משמורת וזהו. אבל מתי כבר הצלמים יניחו לה יש מלא סלברטיז באל-איי למה הם לא עוזבים אותה? היא באמת מסכנה בסוף הם ישגעו אותה בריטני צריכה להרתחק מלוס אנג'לס טיפה לחזור ללואיזניה וככה היא תקבל את השקט הנפשי. מצידי שבלאקקוט ידחה העיקר שבריטני תרגיש טוב. הצלמים עד כדי כך חסרי לב הם לא מבינים שהיא לא מרגישה טוב שבגללם היא לא מגיעה למשפט?

ליאל44

New member
נכון

אני מבין אותה תאר לך להתעורר ביום של המשפט כשאתה רואה מהחלון 50 צלמים עם הפלאשים שלהם זה מחרפן בנאדם והיא הגיעה למצב של חרדה אני מקווה שהיא תקבל את השקט הנפשי שהיא זקוקה לו ותחזור אלינו בריאה בנפשה.

SuperShiro

New member
50? 50 זה ביום רגיל..../images/Emo3.gif אולי 250 חיכו לה

מחוץ לבית אתמול.

ליאל44

New member
אבל עכשיו

כשקראתי לעומק אני מבין שהחרדה שלה אמיתית כי הרופא לא ישקר.

theone24

New member
אני עדיין חושב שהיא הייתה צריכה....

להתייצב למשפט. אני מבין שהיא הייתה חרדה וכו" אבל מעשה שכזה לא מתקבל בעין יפה בציבור בכללי ובעיני מערכת המשפט בפרט. אנשים עלולים לחשוב שהיא מסתירה משהו ולכן היא מתרצת את ההתנהגות שלה בדבר מחלה... שתלך בראש מורם לשם ותשפוך הכל. אם היא חושבת שפעם הבאה שיקבע לה דיון המצב לא יהיה שונה היא טועה ובגדול. עדיף היה להתמודד עם זה בשעתו במקום לדחות.

ליאל44

New member
אוףף

אני עכשיו מתחרט יותר מתמיד שהיא התחתנה עם קווין עכשיו קווין הבנזונה האפס המושתן הזה יאסוף ראיות נגדה ונחשו מה יקרה כשהם יהיו עם קווין? הם יהיו עם מטפלות אלא מה וקווין יזנח את שון וג'יידן אוףף.

xtina 4 ever

New member
זה לא מצדיק שום דבר!!!!../images/Emo210.gif

מה היא חושבת? שבפעם הבאה הצלמים ירחמו עלייה ולא יבואו?! חוסר אחריות ממש. זוועה.

shir spears

New member
כאילו בתאריך החדש

הפפארצי לא יחכו לה באותה כמות ובאותה התלהבות ואז זה אותפם ואותפם ידחה?? לדעתי זה חוסר אחריות אבל זה החיים שלה למרות שאני די שמחה שסם אישר שזה היה בהסכם של עורכי הדין והרופא למרות שהשופט יכול לראות בזה זלזול [כמו שאני רואה
]

SuperShiro

New member
מגאזין המוזיקה Blender מעניק לשיר Radar

, סינגל פוטנציאלי מן האלבום, 4.5 כוכבים מ 5. דילגתי על הפתיח הלא מעניין במיוחד
[...] מכיוון ש Blackout הוא אלבומה הטוב ביותר. יש כאן להיטים, אנשים! יחד עם השיר המצוין Piece Of Me, השיר Radar הוא השני אשר לו פוטנציאל ברור להפוך ללהיט מן האלבום, בעל קצב של אלקטרו פופ דביק ורקיד, קצב שמרבית כוכבי הפופ יהרגו בשבילו. בשיר, בריטני שמה את עיניה על בחור אקראי ולוהט. הליריקה נראית כמו מודעת דרושים אישית – "confidence is a must, cockiness is a plus" – ובריטני בערך מצטיירת כרווקה נואשת כאן – "Trying to make you understand you're on my radar", היא מתחננת. וכאשר הזמרת אינה יכולה להסתמך על מעמד הסופר סטארית הגדול שלה בכדי להשיג את הבחור הלוהט, תדמית הצהובונים היכולת כל שלה לא הולכת לגרום לאנשים לקנות את האלבום החדש שלה. אז, בזמן שבריטני נמצאת על הרדאר של כולם בימים אלו, הפופולאריות שלה במצעד האלבומים של הבילבורד צונחת [השבוע Blackout ירד למקום ה 51 במצעד]. בהתחשב בקבוצה של המקצבים המצוינים המצויים ב Blackout, יש סיבה להאמין כי וידיאו אחד באיכות גבוה [ללא נושא החשפנות] יכול לשנות זאת. בנושא די דומה, Piece Of Me נכנס למקום ה 15 ברשימת השירים הטובים ביותר לשנת 2007 שערך מגאזין המוזיקה Rolling Stone [רשימה קצת הזויה אם יורשה לי לציין, אבל כל עוד הוא שם..מה טוב
].

Kryptonite

New member
בזאת,

אני מכריז סופית על ראדר כהדבר הכי אוברייטד של בריטני אי פעם. השיר הזה בכלל לא כזה טוב! TS לדוגמה, הרבה יותר מוצלח ומגניב.

Aviv Finkel

New member
פחחחחחח היית רוצה

ראדאר, פיס אוף מי וגימי, השירים הכי טובים באלבום!! וראדאר גם הרבה יותר טוב מפיס אוף מי:) כל השאר בכלל לא משתווים אליהם

הוצאת לי את המילים מהפה

כאילו בתאכלס, Radar הוא שיר ממש כיפי. לשמוע אותו במכונית בפול ווליום ולשיר אותו זה ה-דבר
אבל הוא לא משהו מעבר לכיפי וחמוד... וזהו. לדעתי הסינגל השלישי שצריך לצאת (אם ייצא בכלל) זה או TS או GN.

theone24

New member
אני היחיד שלא כל כך אוהב את השיר הזה?!?!

אני ממש לא חושב שהוא יהיה טוב בתור סינגל.....אחרי פעמיים כבר בלתי אפשרי לשמוע אותו מרוב שהוא חופר. עם כל כך הרבה שירים טובים באלבום זה יהיה ממש טעות לשחרר אותו כסינגל בעיניי.

SuperShiro

New member
מבחינת תגובת הקהל מדובר בשיר שזוכה

לתגובות מאוד אוהדות. מישהו בפורום BB פעם פרסם נתוני השמעות שמראים שבאופן סטטיסטי Radar צריך להיות הסינגל הבא. אני גם כמעט בטוחה שהוא יהיה, הוא ו Toy Soldier.

למעלה