עידכונים, 14.12

theone24

New member
TS מוכרח להיות סינגל....

יש לו קצב סוחף..... אבל ראדר.....אממממ.....ממש ממש לא.....

SuperShiro

New member
קצב סוחף והוא מגניב בטירוף, בקשר ל Radar

אני לא ממש מסכימה איתך. יש לו קצב של שיר אלקטרו פופ דביק וכיפי, ובעניין הזה אני מסכימה עם Blender. הוא גם קליט בטירוף, הוא יכול לעשות ל Blackout רק טוב לדעתי. אבל Toy Soldier אכן יותר טוב

candyheart

New member
אני מתה על רדאר!../images/Emo99.gif

אבל הוא באמת קצת חופר...הבעיה היחידה שיכולה להיות לו כסינגל היא שהוא יעצבן.אבל מצד שני,גם אמבלה-אלה-אלה מעצבן רצח,והוא עדיין להיט. הוא דווקא רעיון טוב לסינגל...רק שלא יבוא במקום השיר הענק ששמו TS!

theone24

New member
אמברלה בעיניי הרהביותר טוב מראדר.

נכון, בסופו של דבר לא יכולתי גם להקשיב ל"אמברלה" אבל "ראדר" נמאס עלי סופית אחרי הפעם השנייה שהאזנתי לו. חוץ מזה ל"ראדר" חסר את ה*משהו* שיהפוך אותו ללהיט עולמי כמו "אמברלה"... שלא תבינו הוא שיר חביב והכל....אבל אני ממש לא רואה אותו הופך ל"אמברלה" הבא....

Aviv Finkel

New member
מי אמר שהוא יהפוך

אין באלבום שיר אחד ברמה של אמברלה... עם כל הכבוד השיר היחידי שיכל להיות להיט פוטניצאלי שכולם מכירים זה גימי מור.......... וגם הוא אפילו לא הגיע לרמה קרובה של אמברלה! ראדאר מעולה ויהיה להיט כמו כל השירים של בריטני...אבל אתם יכולים לשכוח מזה שפיס אוף מי וראדר יהיו להיטים בארץ כמו שגימי מור היה..

Shiri from the block

Active member
וואי אני מזה לא מסכימה../images/Emo12.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif לדעתי רוב השירים באלבום הרבהההה יותר טובים מהמטרייה של ריאנה, כמו BTI, OOB../images/Emo99.gif, TS

shir spears

New member
לריהאנה אולי יש להיטים

אבל בקצב שהיא משחררת סינגלים היא לא תחזיק עוד הרבה זמן..היא שיחררה בפחות מחצי שנה4-5 סינגלים ועכשיו יוצא לה עוד סינגל ,היא לא נותנת לשירים בכלל להיקלט
וחבל האלבום שלה ממש יפה

In Rehab

New member
תכלס...היא כמו ביונסה..

לא נותנת לשיר אחד להיתפס אצל הקהל וכבר משחררת עוד אחד. לדעתי,זה כדי לטחון מהר את האלבום ולהתחיל באלבום הבא.

shir spears

New member
כה

גם ביונסה שיחררה את כל האלבום בתור סינגל.. נראה לי ריהאנה סיימה לשחרר סינגלים מהאלבום לא?

Aviv Finkel

New member
מילא טוי סולידר מעצבן

כבר באמצע השיר הוא מעצבן ומעבירים שיר(ולא רק אני)

הולי 2

New member
כן גם אני לא אוהב את השיר הזה

לדעתי הוא בלתי נסבל ועושה כאב ראש אני מדלג עליו באופן אוטומטי שאני שומע את הדיסק

Shiri from the block

Active member
שיר חמוד אבל לא לסינגל../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif המילים שלו נורא מציקות לי../images/Emo122.gif אני לא אומרת שלבריטני יש מילים עם תוכן עמוק אבל השיר הזה נשמע לי ממש ממש שיטחי ומטומטם |: וזה בא ממישי שהשיר הכי אהוב עליה זה אופס../images/Emo6.gif

shay08

New member
RADAR הוא הטוקסיק החדש../images/Emo3.gif

וחייב לצאת כסינגל! גם TS ו-BTI חייבים לצאת!

xtina 4 ever

New member
אל תגיד את זה אפילו לא בצחוק..../images/Emo210.gif

ראדאר ממש נחמד, ואני מאוד אוהבת אותו.. אבל המרחק בינו לבין טוקסיק עצום!

tali44

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

SuperShiro

New member
אם יש Toxic באלבום, קוראים לו Piece Of Me

Radar ממש מצוין וכיפי, אבל בהחלט לא Toxic.

למעלה