אני לא ממש מסכימה איתך. יש לו קצב של שיר אלקטרו פופ דביק וכיפי, ובעניין הזה אני מסכימה עם Blender. הוא גם קליט בטירוף, הוא יכול לעשות ל Blackout רק טוב לדעתי. אבל Toy Soldier אכן יותר טוב
אבל הוא באמת קצת חופר...הבעיה היחידה שיכולה להיות לו כסינגל היא שהוא יעצבן.אבל מצד שני,גם אמבלה-אלה-אלה מעצבן רצח,והוא עדיין להיט. הוא דווקא רעיון טוב לסינגל...רק שלא יבוא במקום השיר הענק ששמו TS!
נכון, בסופו של דבר לא יכולתי גם להקשיב ל"אמברלה" אבל "ראדר" נמאס עלי סופית אחרי הפעם השנייה שהאזנתי לו. חוץ מזה ל"ראדר" חסר את ה*משהו* שיהפוך אותו ללהיט עולמי כמו "אמברלה"... שלא תבינו הוא שיר חביב והכל....אבל אני ממש לא רואה אותו הופך ל"אמברלה" הבא....
אין באלבום שיר אחד ברמה של אמברלה... עם כל הכבוד השיר היחידי שיכל להיות להיט פוטניצאלי שכולם מכירים זה גימי מור.......... וגם הוא אפילו לא הגיע לרמה קרובה של אמברלה! ראדאר מעולה ויהיה להיט כמו כל השירים של בריטני...אבל אתם יכולים לשכוח מזה שפיס אוף מי וראדר יהיו להיטים בארץ כמו שגימי מור היה..
וואי אני מזה לא מסכימה../images/Emo12.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif לדעתי רוב השירים באלבום הרבהההה יותר טובים מהמטרייה של ריאנה, כמו BTI, OOB../images/Emo99.gif, TS
שיר חמוד אבל לא לסינגל../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif המילים שלו נורא מציקות לי../images/Emo122.gif אני לא אומרת שלבריטני יש מילים עם תוכן עמוק אבל השיר הזה נשמע לי ממש ממש שיטחי ומטומטם |: וזה בא ממישי שהשיר הכי אהוב עליה זה אופס../images/Emo6.gif