עידכונים, 14.12

SuperShiro

New member
תיקון לינק,

http://www.zshare.net/download/5624032601e255/ סליחה על הטעות. הלינק הזה עובד

theone24

New member
שוב אני חוזר ואומר...

ככה בדיוק כל "הקאמבק" הזה היה צריך להראות מההתחלה! את לא רוצה להתראיין - לא צריך את לא רוצה להופיע - לא צריך אבל בקליפים חייבים להשקיע! למרות שכמובן ראיונות והופעות יתרמו רבות, אבל במצבה אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

ליאל44

New member
אני

לא מאמין שהיא לא רוצה היא לא יכולה היא עדיין במצב נפשי מעורער אבל כשהיא תחזור טוטאלית לסצנה של הקליפים ההופעות הראיונות וכו. אז אתם תראו שהיא תתחיל לקדם את האלבום. אחרי שראיתי הצצה מקליפ שבטוח יהיה להיט גדול. יש בי תקווה שבריטני תשתקם.

הולי 2

New member
תכלס צודק! זה היה אמור להיות מקצועי מההתחלה

ולא חובבני כמו שהיה עד עכשיו, בלי קשר לקידום מסחרי או לא... המוצא צריך לעמוד בעד עצמו בלי קשר למסחור

Shiri from the block

Active member
אעעע נראה הרבה יותר מדהים!../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif אהבתי את הגירסה הזאת!!!!! אעעעעעע איזה שלמות של קליפ../images/Emo7.gif

ליאל44

New member
לגמרי

שלמות שיר שולטט וקליפ עוד יותר שולטט אני ידעתי שבריטני לא תאכזב אותנו בקליפ.

shay08

New member
לא אהבתי..

מה זאת אומרת? בMTV וכל הערוצים האלה הגרסה הראשונה זאת שתשודר?

Bright Unicorn

New member
:/

כן היא מזיזה טיפה את האגן והידיים שלה. אתם קוראים לזה ריקוד?! זאת פאקינג בריטני זה ממש לא ריקוד בשבילי... תראו את הקליפ של Boys ריענון קל למה שהיא באמת מסוגלת זה נקרא לרקוד! זה למה התאהבתי מלכתחילה :)

YugiBoy

New member
שוב אני אגיד.

היא לא אותה הבריטני שרקדה את בויז...היא מסוגלת לרקוד ככה, אבל לא כרגע. היא השקיעה המון...היא לא במצב טוב והיא בכל זאת התייצבה ועשתה קליפ, שהוא רק בשבילנו... בואו פשוט נהנה מהקליפ הזה כמו שהוא אוקי?

Aviv Finkel

New member
צודק

בשביל שיהיו ריקודים כמו בבויז וב-מי אגיינסט דה מיזויק, צריך עשרות שעות של אימונים. ושלא נדבר על זה שפעם היא הייתה רקדנית והיום היא ממזמן לא! אם היא רוצה להיות שוב, היא צריכה להתאמן מלא מלא מלא אז זהו שבעקבות כל מה שקורה בחיים שלה אתם לא באמת מצפים שהריקוד והאימונים יהיו מה שחשובים לה בחיים ואני בטוחה שיש לה דברים יותר חשובים לעשות. הקליפ אחלה, ויפה לגמרי:)! תהיו מרוצים כי יותר טוב מזה אני לא חושבת שיהיה. כשהדבר הכי חשוב לה בעבר, היה המוסיקה והקריירה שלה, אז גם הקליפים היו חשובים לה והיא חשבה על רעיונות יצירתיים לקליפים.. היום הקריירה לא דבר חשוב לה ובגלל זה גם הקליפים לא מקוריים ויצירתיים..

Bright Unicorn

New member
לגמרי נכון

מסכים איתך, זה לא הדבר הכי חשוב עכשיו. רק ציינתי עובדה... זה ריקוד חמוד שהיא עשתה לעצמה, הכוראוגרפיה מאד היא אבל זה רחוק מהמיטב שהיא יכולה לתת אני רק חולק עליך בדבר אחד, היא אמנם לא בכושר אבל רקדנית תמיד תשאר רקדנית במיוחד אחת כמותה שאולפה והתמקצעה מאז שהייתה בחיתולים. זה לא נעלם בעיניי, היא תחזור לכושר בעתיד ותראה לכולם

candyheart

New member
וידאו: בריטני נמנעת כניסה ל"ארבע העונות"../images/Emo12.gif

http://www.youtube.com/watch?v=U52r5aqWZ34&eurl=http://www.breatheheavy.com/ בריטני מגיעה לביקור הקבועה שלה במלון,רק שהפעם לא מאשרים לה להיכנס! היא שואלת אם היא רק יכולה להיכנס למסעדה...אבל האיש באינטרקום אומר ש"אסור לה להיכנס"(!!!!!!) כשהיא נשאלת למה לא נתנו לה להיכנס היא אומרת שהיא לא יודעת,ולא איכפת לה,ושהמלון הזה ???? בכל מקרה.היא אח"כ מכריזה בצחוק שיש מסיבה בבית שלה. קלטו גם את הצלם המתלהב שמדבר איתה בתחילת הוידאו כשהיא נוסעת.
ממש ריחמתי עליה...זה מאוד לא נעים ומגעיל מצדם.

YugiBoy

New member
אהבתי את היחס של הפפראצי...

הם ניסו לעזור לה ודיברו באינטרקום ואמרו לו 'קום און איס בבררייטניייי ספיררססס!' ושאלו אם היא יכולה להכנס רק למסעדה... היא אמרה שהמלון הזה במילא ישן....ושהין תלך הביתה

למעלה