עידכונים 11.04

ג ב ש ו ש

New member
עידכונים מעיתונים../images/Emo63.gif../images/Emo88.gif

מעריב: כתבונת על המופע של אביב. שיא האירוניה: נינט טייב, הנחשקת האולטימטיבית, שרה את "אל תדאג". מבקשת מהמדור שיסדר לה חתימה של נינט: ליהי אלון. ומאחורי הקלעים: יהודה לוי בא לבקר את נינט. ראש1: כתבה בקוראים כותבים על רוני "רוני הממוסחרת" "אני אסתום פה פיות." כך הכרזת בעיתון אחר. "לנינט יש אלבום? את הפיקיות זוכרים?" שאלת. פפראצי "סלבריטאים רבים הגיעו לפתיחת החנות החדשה של נייקי בהרצליה פיתוח וגם קיבלו בתמורה שובר קניה בשובי 500 ש"ח. נינט המצטמקת התלבטה בין נעלי הספורט השונות." פפראצי של חו"ל "חשבתם שמישה ברטון וסיסקו אדלר עשו לנו רנינט ונפרדו סופית? אז הנה הם חוזרים להפגין זוגיות בטיול עם הכלב המשותף בקניון במאליבו." http://img215.imageshack.us/img215/7299/untitled1copy3rv.jpg

תודה!../images/Emo187.gif

יש שם גם פוסטר של עברי וגם כתבה גדולה על נינט! אני אקנה את זה. D: לא קראתי את הכתבה, אני אקרא אותה כשאקנה את העיתון. P: מעריב לנוער אמרנו, נכון?

ג ב ש ו ש

New member
עוד משהוו../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

כתבה על צביקה פיק למי כן היית רוצה לכתוב? בעיקר לזמרות בחו"ל. בארץ אולי לריטה, שכבר דיברתי איתה על לעשות אלבום. גם להראל מויאל, להראל סקעת ולנינט אני אשמח לכתוב, אבל נראה מה יהיה עם התקליט שלה ושל אביב גפן. אומרים שזה הולך להיות דיכאוני. דיברתי עם נינט לפני שהיא התחברה לאביב, ודיברנו על אפשרות לעשות תקליט, אבל זה לא הסתדר. היא אמרה שהיא רוצה רוק כבד. אני לא מאמין שהיא צריכה לעשות את זה. נינט צריכה לעשות פופ, שירים יפים, אני חושב שכדאי שהיא תתחיל ותראה לאן זה הולך. כרגע זה כבר 3 שנים שהיא לא עשתה כלום, למרות שהיא מקסימה ומדהימה ושרה פיצוץ. אתה מחובבי כוכב נולד באופן עקרוני? אני מבין אנשים שאומרים שבמקום שמישהו יוכיח את עצמו, פתאום כוכב נולד בונה כוכבים שעוד לא עשו כלום בתוך חודש. תראה את נינט, עוד לא עשתה כלום והיא כזו כוכבת. אבל דווקא הזוכים שם הם אמנים ברמה גבוהה, שרים מדהים, ובתור אחד שכתב שירים לכולם, המון זמן לא פגשתי אמנים באיכות כזאת. כבר שנים לא היו פה כשרונות כאלה.

ג ב ש ו ש

New member
שירי מימון על נינה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

מרייטינג: "על נינט : זו אולי נשמע קלישאתי, אבל יש מקום לכולנו, לי יש דרך , ואני לא חושבת שמישהו יכול לעמוד ולהפריע לי בה, בדיוק כמו שאני לא יכולה לעמוד למישהי אחרת בדרך, עיין ערך בנינט - אני לא קשורה אליה והיא לא קשורה אליי , היא עושה דברים מקסימים, ואני עושה דברים מקסימים, והכל בסדר בנינו.."

ג ב ש ו ש

New member
פנאי פלוסס../images/Emo63.gif../images/Emo88.gif

בעמוד 42 יש כתבונת שנקראת "מיני פסטיגל": "שלישי. 20:30. היכל התרבות, תל אביב. מפגש פסגה בין נינט טייב להראל סקעת נערך מאחורי הקלעים באירוע התרמה של עמותת נותנים תקווה, שבו הופיעו השניים ביחד עם מירי מסיקה, רון שובל, עידו תדמור, אורנה דץ שגם הנחתה ומיני איחוד של כוורת עם דני סנדרסון, אלון אולארצ'יק, אפרים שמיר ומזי כהן. היה מעניין." יש תמונה של הראל מחבק את נינט וכתוב "היי, אתם מוכרים לנו מאיפשהו. נינט וסקעת" תודה לשרית מהרישמי

ג ב ש ו ש

New member
איזכורים מ"מותק"../images/Emo88.gif

שאלון קצר עם עידו רוזנבלום- זה או זה. כוכב נולד> נינט או סקעת? "נינט, היא המלכה!" מדור הרווקים הנחשקים. יש על רן, כמובן עם כמה איזכורים על נינט. "היסטוריה רומנטית- שלוש שנות אהבת נעורים עם נעמי, שנתיים של זוגיות מתוקשרת היטב עם נינט טייב צרי קשר אם- את מאמי" ויש גם על אייל "עיסוק- מנהל אישי דל אחותו נינט ושל אומנים אחרים מטעם טדי הפקות." מדור שיחות נפש. ליאור דיין (הבן של) ובן גולדמן (סוג של) מלהגים ומגמגמים פרק ג'- ליאור מעדכן. בן: "שמע, רן ונינט נפרדו." ליאור: "וזה מעניין?" בן: "זה מעניין!" ליאור: "למה?" בן: "ככה. ואני רוצה לשאול אותך שאלה: אתה חושב שרן היה הראשון שלה?" ליאור: "תראה, היא באה מקריית גת." בן: "אז מה אם היא מקריית גת?" ליאור: "אתה בכלל יודע מה הולך בקריית גת? זה סדום ועמורה." בן: "אתה חושב?" ליאור: "היית פעם בקריית גת? היית פעם במקום אחר שהוא לא הרצליה פיתוח או תל-אביב צפון?" בן: "לא. בעצם כן, הייתי פעם בצפון יפו, באבועלפיה. הייתי רעב." מדור 'הכי' "הכי תמוה- תופעת ההערצה לאביב גפן ממש לא מובנת ליץ מעולם, ישמור השם, לא הייתי ילד אור הירח או משהו כזה, אבל שאביב גפן יעשה תקליט לנינט? הקב"ה יודע מזה? רק שתדע אביב, שאם דנקר היה רלוונטי, הוא לא היה נותן לזה לקרות" תודה לרישמי

למעלה