עידכונים-10.04

ג ב ש ו ש

New member
עידכונים-10.04../images/Emo155.gif../images/Emo88.gif

בכוונה פתחתי חדש שיהיה מסודר.

ג ב ש ו ש

New member
מתוך מגזין של מעריב../images/Emo63.gif../images/Emo88.gif

בכתבה על איזה אחראי בצבא ורשום על כל המפורסמים שעכשיו זמרים שהיו בצבא .. אז הוא אומר שם : "על נינט אני לא מאמין שמאחורי נינט טייב יש משהו אז יש לה קול טוב וזהו , שום דבר מעבר לזה" ..
תודה לרישמי

ילד רע 15

New member
סתם מטומטמים שמה מאחורה -

עלאק "אז יש לה קול טוב וזהו" - רק חבל שקול טוב, זה לא סתם "זהו!" זה הרבה יותר מזה. במיוחד נינט, שזה מדהים מה, כמה וכיצד היא מחצינה מבחינה רגשית דרך השירה והקול.

sahar00

New member
עידכון...../images/Emo105.gif

נינט כרגע הופיעה בתוכנית Y ב 10 על ההופעה אתמול עם אביב ואמרו הביצוע שלהה היה ביצוע מדהים..
ושאלה יש לי מצלמה וידאו וצילמתי משהו בה איך אני מעלה אותה למחשב אם אפשררר בבקשה זה דחוף..

סופי 777

New member
את צריכה שיהיה לך שבא יחד אם המצלמה

חוט כזה ואת מחברת אותו למחשב ואז מעבירה תמונות

../images/Emo80.gif איזכור על נינט בY ב10..

רואים קצת מההופעה של אביב גפן ואז רואים את נינט שרה את אל תדאג וגם ראיינו אותה.. ובסוף התוכנית יהיה את השיר אל תדאג בביצוע של נינט.. למי שלא ראה יש מחר שידור חוזר בשעה 15:00...

ג ב ש ו ש

New member
נינה בשער של "מעריב לנוער"../images/Emo88.gif

ויש כתבה עלייה של כמה עמודים
רוצו לקנות

ג ב ש ו ש

New member
"העלוקה"../images/Emo88.gif

יש שם תמונה רק של הפנים של נינט, תמונה ממש יפה, וכתוב: "כשנינט סיימה לשיר "אל תדאג, אני חושבת עלייך אבל שוכבת עם כולם" בפסטיבל גולדסטאר היא חברה ליהודה לוי, שחיכה בצייתנות מאחורי הקלעים". ראש 1: בעמוד 32 יש תמונה של נינט מההשקה של נייקי וכתוב "סלבריטאים רבים הגיעו לפתיחת החנות החדשה של נייקי בהרצליה פיתוח וגם קיבלו בתמורה שובר קנייה בשווי 500 ש"ח.נינט המצטמקת התבלטה בין נעלי הספורט השונות".

ילד רע 15

New member
כן, שכחתי לספר זה היה שלשום

בערך בY בעשר, בר רפאלי קבלה 3 תלושים כאלה אני חושב.. חח אמרו על זה

למעלה