עידכונים קצרים:

קוֹבּ

New member
עידכונים קצרים:

עוד שיר חדש למריה, שמצטרף לFor The Record, ונרשם רשמית: השיר נקרא 4Real4Real וגם הוא נכתב יחד עם בריאן מייקל קוקס (שכתב איתה את we belong together) וטאוריאן שרופשייר (שכתב איתה את So Lonely). אני ממש סקרן כבר! שימו לב שהשמות של השירים לא בנאליים בינתיים אבל נשמעים כמו של גנגסטרים. השלב הבא הוא כנראה משהו בסגנון Watchu gon do, brotha?" כשם תקני לשיר.
מריה תתארח בתוכנית של אלן דג'נרס ב21 לנובמבר. זה טוב, כי זה אומר שהיא מתחילה לקדם את הדיסק וכו', וגם כי הראיונות שלה אצל אלן תמיד נחמדים.
כמו כל שנה מאז עידן ההורדות החוקיות הדיגיטליות, All I Want For Christmas במקום הראשון בiTunes. הנה עוד מיקומים שלו במצעדים הדיגיטליים: Songs 1. "All I Want For Christmas Is You" 35. "Christmas (Baby Please Come Home)" 55. "O Holy Night" 88. "Santa Claus Is Coming To Town" Albums 5. Merry Christmas גם מסביב לעולם, אגב, מריה זוכה להצלחה והאלבום כריסטמס שלה מגיע למיקומים מכובדים מאוד כולל הרבה טופ 10, בהתחשב בזה שהיא הוציאה אותו לפני 13 שנים.
שני מעריצים של מריה חיכו לה מחוץ לאולם בו היא הופיעה באירוע של Glamour, דיברו איתה קצת, וכשהיא נכנסה לאוטו הם חיכו בחוץ ושמעו שני קטעים משני שירים חדשים שלה, שהיא השמיעה למישהו בתוך האוטו. הם טוענים שזה נשמע ממש מדהים ואפ-טמפו או מיד-טמפו מיוחד שכזה. אני טוען שגם הם זה היה השיר הכי מכוער בעולם הם היו מתלהבים, אז זה לא אומר כלום
אבל אחד מהם טוען שכנראה אחד השירים יצא ממש בקרוב לרדיו כי אחרת היא לא היתה משמיעה אותו למישהו כשהיא באמצע הרחוב.
ושני דברים מיוטיוב שלא מחדשים כלום אבל אולי למישהו כן: when you believe - הקליפ השני, אולי עוד נשאר פה מישהו שלא מכיר את הגרסה הזו, אז הנה: http://www.youtube.com/watch?v=Mjqs-MTyEjo והנה תוכנית שאף אחד לא מכיר כי נראה לי שהיא בכלל לא שודרה, קצת מזעזע! זו מן תחרות להיות מריה קארי והן די עלובות. יש שם אחת ששרה כאילו תקועה לה לפת באף, אחת אסייתית שלא יודעת אף אחד מהמילים ושרה כמו גבר גרוע, והשלישית דווקא חמודה אבל ממש לא מעניינת: http://www.youtube.com/watch?v=cHzZWzdn6F4 שתהיה לכולם שבת מרהיבה
.

eranmc

New member
תודה קוב! ../images/Emo140.gif

1. חחח קרעת אותי ה ה BROTHA
2. מדהים ש AIWFCIY כל שנה במקום הראשון. 3. תמונה מלחיצה. 4. אוהב.

True Colors

New member
מאריה מוזכרת במוסיקה 24

[*] "מאריה קארי דוחה את צאת אלבומה מראשית דצמבר לפחות עד לפברואר. הסיבה: ההקלטות עדיין לא הסתיימו. ההשלכות: החורף הקרוב ירכז כמה הוצאות כבדות, וייצור קרב דיוות מלכותי בין מדונה, קארי וג'נט ג'קסון, שתי האחרונות הן גם עמיתות ללייבל - איילנד/דף-ג'ם - שאמור לקבל משני האלבומים פוש גדול שייתן ליוניברסל עדיפות על פני החברות הגדולות המקבילות – EMI ו-וורנר, שבידיהן היו השלוש לפני כן". [*] "לאונה לואיס כובשת את פסגת מצעד הסינגלים ללא תחרות... כבר לא צריך לספר על ההד האמריקאי שהמקבילה החדשה של מאריה קארי עושה, כדי להכתיר אותה כדיווה הגדולה הבאה. אבל בואו נרגע, היא בסך הכל עושה את הצעד הראשון שלה בכוחות עצמה".

True Colors

New member
בילבורד:5000 השירים הגדולים ביותר של תק' הרוק

בילבורד הרכיב רשימה של 5000 השירים הגדולים ביותר של תקופת הרוק [1955-2007]. הרשימה מבוססת על שיטת נקודות צבורות: כל שיר קיבל 500 נקודות עבור כל שבוע בו שהה ב-#1; 400 נקודות עבור כל שבוע ששהה ב-#2 וכו'. TOP-10 1.SMOOTH 2.WE BELONG TOGETHER
3.UN-BREAK MY HEART 4.MACARENA (BAYSIDE BOYS MIX) 5.YEAH! 6.ONE SWEET DAY
7.I’LL MAKE LOVE TO YOU 8.I WILL ALWAYS LOVE YOU 9.CANDLE IN THE WIND 1997/SOMETHING ABOUT THE WAY YOU LOOK TONIGHT 10.HOW DO I LIVE כניסות נוספות של מאריה 67.FANTASY 70.DREAMLOVER 88.ALWAYS BE MY BABY 134.HERO 295.SHAKE IT OFF 431.I’LL BE THERE 448.LOVE TAKES TIME 449.VISION OF LOVE 465.MY ALL 491.WITHOUT YOU/NEVER FORGET YOU 589.EMOTIONS 590.HEARTBREAKER 667.HONEY 670.DON’T FORGET ABOUT US 697.SOMEDAY 845.I KNOW WHAT YOU WANT 1062.CAN’T LET GO 1230.I DON’T WANNA CRY 1294.THANK GOD I FOUND YOU 2250.I STILL BELIEVE 2265.ANYTIME YOU NEED A FRIEND 2334.MAKE IT HAPPEN 3058.LOVERBOY 3406.IT’S LIKE THAT סטטיסטיקה עבור השירים של מאריה TOP 10- 2/10 TOP100- 5/100 TOP300- 7/300 TOP500- 12/500 TOP1000- 18/1000 TOP3000- 23/3000 TOP5000- 26/5000

jojman

New member
מאריה בעמוד פתיחה של המסנגר!!

עם הכתבה הזאת מערב טוב עם גיא פינס על M http://erevtovmsn.co.il/Htmls/home2.aspx?C0=13419 דווקא מפרגנת חוץ מההערות על הציצי!

jojman

New member
והנה תמונה רק בשביל ההנצחה (אל תשאלו מה אני

עושה ער...)

roimc

New member
למה תמיד המעריצים הבנים שלה כאלה הומואים?????

למה הם לא יכולים לשחק אותה לפחות דו מול המצלמה?? למה תמיד הומואים-טראנס?????

eranmc

New member
חחחחחחחח באחלי ההורס

בזכות המעריצים האלה מאריה בפסגה.

eranmc

New member
מה בדיוק קורה?

במידה ולא מופיע הסרט תבטל חסימת POPUPS למינהם.

True Colors

New member
לא ברור

אני גם לא מצליח לשמוע קטעי אודיו או לצפות בקטעי ווידאו שמצורפים לפעמים ל"וואלה" או ל-nrg.

eranmc

New member
נשמע מתאים לחוסם POPUPS

אתה יודע לבטל? אם לא שלח לי מסר אני אסביר לך.

lee 86

New member
צחי וקובי, תודה רבה../images/Emo24.gif

אני מת לשמוע כבר משהו מהאלבום! מצידי אפילו חצי פלייבק באיכות זבל, העיקר לשמוע משהו!

True Colors

New member
נתוני SoundScan עבור השבוע האחרון

נתוני SoundScan [מכירות ממשיות בארה"ב] עבור הקטלוג המוסיקלי של מאריה בשבוע האחרון:
01. Merry Christmas: 1,843 02. Greatest Hits: 856 03. The Emancipation of Mimi: 809 04. #1s: 392 05. Remixes: 310 06. #1s (Video): 134 07. MTV Unplugged (CD/DVD) 126 (992 to date) 08. Music Box: 100 09. Butterfly: 89 10. Charmbracelet: 82 11. Around the World: 81 12. Glitter: 73 13. Mariah Carey (Video): 60 14. Rainbow: 54 15. Mariah Carey: 49 16. Daydream: 45 17. MTV Unpluuged (Video): 40 18. MTV Unplugged: 17 Total: 5,160 albums and home videos sold

eranmc

New member
צחי, אני לא מסכים לך ככה...

לפרסם תמונה של הקטלוג המצומצם שלי

True Colors

New member
iTunes: ארה"ב, קנדה, בריטניה, אירלנד

הצלחה נאה לאלבום החג של מאריה, ובמיוחד ל-All I Want For Christmas Is You, בארה"ב, קנדה, בריטניה ואירלנד:
USA Top Holiday Albums Chart 6. Merry Christmas Top Holiday Songs 1. All I Want For Christmas Is You 22. Christmas (Baby Please Come Home) 57. O’Holy Night 67. Santa Claus is Comin’ to Town
CANADA Top Holiday Albums Chart 14. Merry Christmas Top Holiday Songs 1. All I Want For Christmas Is You 68. O’Holy Night
IRELAND Top 100 Downloads of the Day 40. Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You Top Holiday Songs 1. Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You 20. O’Holy Night 85. Christmas (Baby Please Come Home) Top Holiday Albums 41. Merry Christmas
ENGLAND Top 100 Downloads of the Day 68. Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You​

True Colors

New member
פרסומת ל-M במהלך VH1's Soul Vibe Awards

ביום רביעי הקרוב, 14 בנובמבר 2007, במהלך טקס הפרסים של VH1's Soul Vibe Awards, תשודר פרסומת בת שתי דקות וחצי עבור M by Mariah Carey. הפרסומת תכיל תמונות, פרטי טריוויה וצילומים של מאריה מתוך הופעות חיות.

lee 86

New member
חתיכת פרסומת... מישהו יודע איך המכירות

של המרשמלו?

True Colors

New member
מאריה מוזכרת בכתבה ב"נענע"

על שוק הפרוות ועל פעילות PETA: "כשמיליונר רוסי העניק לזמרת האמריקנית מאריה קארי שני מעילי פרווה בשווי 9,000 דולר, היא לא רק נחרדה מן המחווה, אלא גם תרמה את המעילים ל-Peta, הארגון הגדול בעולם לזכויות בעלי חיים. הארגון, המעודד עולם ללא פרווה, בחר לתרום את המעילים לנזקקים כחלק מקמפיין פרסומי אותו הוא מנהל בגנות המוצר. בפרסומים חדשים ותיעוד נדיר של תעשיית פשיטת העורות והמסחר בפרוותם של כלבים וחתולים, ניתן להבין על מה ולמה נחרדה כל כך מאריה קארי, ועל שום מה מזדעזעים ארגוני השמירה על זכויותיהם של בעלי החיים ברחבי העולם".

ForeverMC

New member
קוב וצחיקול תודה../images/Emo23.gif

צחיק - יפה לך הדיסקוגרפיה המלאה של מאריה
מה שמעט מעיק בתק' האחרונה בקשר למאריה - שבמקום להתמקד באלבום שאוטוטו מגיע אלינו כל הזמן שומעים את השם שלה בקשר לבושם הזה - M. למה זה נראה לי הכי לא חשוב ומיותר בעולם, וגם מבחינה מסחרית לקדם בושם בצמוד ליציאת אלבום..לא יודע אם אין לזה אפקט שלילי בסופו של דבר.
מה זה השטויות האלו ?

למעלה