עידכונים, עלי..../images/Emo178.gif
כן מיגע אני כאילו בתוך מבוך כזה שמחפשת את הדרך החוצה כבר
חשבתי אחרי הניתוח אני יחזור והכל יחזור לשיגרה, מגיל קטן לא נפלה עלי מחלה כזו קשה בגרון.. איףףףףףףףףףףף נראה שהגוף כזה חלש כתוצאה מהניתוח, מעצבן ומטריד. אתמול הייתי אצל הרופא נשים שבדק אותי, הוא אמר שהצלקת נראיית בסדר גמור והוא בדק אותי וגינלית וגם עשה אולטרסאוונד ואמר שהרחם כמעט במקומה וממש בקרוב תחזור לגודלה הטבעי, אבל היו כמה סממנים שלא מצאו חן בעייניו לכן העביר אותי לאנטיביוטיקת אוגמנטין שהיא פי שלוש או יותר חזקה מהראפפן והוא רוצה להיות בטוח שהכל יהיה טוב אצלי, הבעיה שהוא לחץ לי על הבטן אתמול בבדיקה שקמתי בבקור עם כאבים בבטן התחתונה שרק אלוהים יודע איזה בלאגן הוא עשה שם עכשיו... איףףףףףף כל כך מעצבן. אני רוצה לחזור להרגיש טובבבבבבבב... נמאס לי, עדין יש חום, לא 39 אבל הכי הכי זה38.5, ואני מקוה שעד שבת זה יעלם, יום ראשון אני מתחילה שיפוצים בבית ואני חייבת להיות בריאה עד אז, מלבד זאת ארפי טס ביום שלישי הבא 29 ליולי עם ליאל וקורל להונגריה ואני ננטשת פה עם מיקי הבן שלי ואני חייבת להרגיש טוב חייייייייייייייבת!. זהו לעת עתה.. חוזרת למיטה לנוח. מירוש איזה כייף בשורה נהדרת זו הייתה לפתוח את הפורום ולקרוא אותו.. כייייייייייף
כן מיגע אני כאילו בתוך מבוך כזה שמחפשת את הדרך החוצה כבר