עידכונים, עלי..

עידכונים, עלי..../images/Emo178.gif

כן מיגע אני כאילו בתוך מבוך כזה שמחפשת את הדרך החוצה כבר
חשבתי אחרי הניתוח אני יחזור והכל יחזור לשיגרה, מגיל קטן לא נפלה עלי מחלה כזו קשה בגרון.. איףףףףףףףףףףף נראה שהגוף כזה חלש כתוצאה מהניתוח, מעצבן ומטריד. אתמול הייתי אצל הרופא נשים שבדק אותי, הוא אמר שהצלקת נראיית בסדר גמור והוא בדק אותי וגינלית וגם עשה אולטרסאוונד ואמר שהרחם כמעט במקומה וממש בקרוב תחזור לגודלה הטבעי, אבל היו כמה סממנים שלא מצאו חן בעייניו לכן העביר אותי לאנטיביוטיקת אוגמנטין שהיא פי שלוש או יותר חזקה מהראפפן והוא רוצה להיות בטוח שהכל יהיה טוב אצלי, הבעיה שהוא לחץ לי על הבטן אתמול בבדיקה שקמתי בבקור עם כאבים בבטן התחתונה שרק אלוהים יודע איזה בלאגן הוא עשה שם עכשיו... איףףףףףף כל כך מעצבן. אני רוצה לחזור להרגיש טובבבבבבבב... נמאס לי, עדין יש חום, לא 39 אבל הכי הכי זה38.5, ואני מקוה שעד שבת זה יעלם, יום ראשון אני מתחילה שיפוצים בבית ואני חייבת להיות בריאה עד אז, מלבד זאת ארפי טס ביום שלישי הבא 29 ליולי עם ליאל וקורל להונגריה ואני ננטשת פה עם מיקי הבן שלי ואני חייבת להרגיש טוב חייייייייייייייבת!. זהו לעת עתה.. חוזרת למיטה לנוח. מירוש איזה כייף בשורה נהדרת זו הייתה לפתוח את הפורום ולקרוא אותו.. כייייייייייף

מירבי*

New member
בוקר טוב ליידי יקרה../images/Emo42.gif

החלק הכי קשה מאחורייך, עוד קצת ותחזרי לעצמך, מזל שהדלקת גרון הזאת תפסה אותך עכשיו כשארפי עוד כאן, היה יכול להיות הרבה יותר גרוע אם היית חוטפת את זה כשהוא לא לידך. אני בטוחה שעכשיו עם האנטיביוטיקה החדשה זה ייגמר מהר יותר. שמרי על עצמך יקירה, הגוף שלך צריך עוד מנוחה כנראה..

תרגישי טוב

כמה זמן אחרי נתוח קיסרי בדרך כלל מרגישים כבר טוב וכמה זמן אחרי לידה רגילה?

אינדיבידואלי אם מיועדת..

בהיתוח של קורל הרגשתי את ההחלמה מהירה ופה אני מרגישה כאילו דוקא הכל מחלים לאט, ועל האיזור כזה רגיש. ואני מתחילה להתפרק נפשית מהכאבים לפעמים שממש נבהלים ממני בבית, אני ממש נאנקת מכאב שאני הולכת ועושה תנועה שמיישרת את הגב. אבל כנראה שלכל אחת זה אחרת, מה גם שירדתי במשקל דרסטי מאוד ואולי זה משפיע אצלי אין לי מושג. רק יודעת שזה כואב ונמאס.

יצהר

New member
ליידי בל

את כל כך פתטית. איך פחדנית ובכינית שכמותך עשתה פונדקאות? לבטח זה רק הכסף שסינוור אותך.. בכל מקרה- עשית מעשה יפה!! תרגישי טוב

../images/Emo151.gif-יצהר הפורום הזה הוא מקום

שאפשר להתבכיין בו כמה שרוצים ולמי שלא רוצה לקרוא לא חייב. אבל זה לא הוגן להעליב למרות המחמאה בסוף. שיהיה לך יום טוב

מירבי*

New member
לא היגעת למקום הנכון

בפורום שלנו כותבים כשכואב, כששמח, כשעצוב, כשתמתגעגעים, כשדואגים, כשחוששים, כשמרגישים שיותר גרוע לא יכול להיות או כשמרגישים הכי מאושרים בעולם, ולכוווווולם יש כאן מקום. ליידי בל כתבה כאן הודעות מלאות אופטימיות כשהרגישה אופטימית, עכשיו כשכואב לה היא בחרה לשתף אותנו בזה, אין חובת קריאה ובטח לא חובת תגובה כאן. מה שיש כאן זה כבוד הדדי וסובלנות, לא אסבול השמצות מהסוג הנמוך הזה בפורום.

יצהר

New member
נסחפתי, סליחה שהתערבתי.

באמת מה שכתבתי לא שווה יחס. לילה טוב

לא תמיד סליחה מחפה על טיפשות!!!!!!!

שמחתי לקרוא שמילותייך לא שוות יחס אבל את הנעשה אין להשיב!!!!!!!!!

למעלה