... עידכונים ... עידכונים ...

נתי (בת)

New member
... עידכונים ... עידכונים ...

יש איזה כיף !!! ניר דוידוביץ´ {המלך שלי} נשאר בבית שקוראים לו מכבי חיפה ולא עובר לעירוני ראשון לציון !!! שוער מכבי חיפה, ניר דוידוביץ´, לא יעבור בסופו של דבר לעירוני ראשל"צ, ויישאר בשורות האלופה. הבוקר (חמישי) שוחחו נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר, ויו"ר עירוני ראשל"צ, דוד ביטן, אבל לא הגיעו להסכמה לגבי תנאי השאלתו של השחקן עד סיום העונה. כזכור, השוער התנה את העברתו בכך שימשיך להתאמן בחיפה עד אשר יחלים לחלוטין מהפציעה בברכו ויצטרף לראשל"צ רק לאחר מכן, לפי ההערכות בעוד כחודש. ראשל"צ התנגדה לבסוף לתנאי זה, ובמקביל התגלו פערים כספיים עם מכבי חיפה. גורם בכיר בהנהלת ראשל"צ אמר: "שחר יזם את העברתו של דוידוביץ´ אלינו ומהשיחה הראשונה הוא אמר שבעניין הכסף הכל יהיה בסדר. בפגישה המכרעת הוא דרש 70 אלף דולר-סכום מוגזם כאשר מדובר בשחקן לא כשיר. יש לנו מספיק שוערים טובים". דוידוביץ´ אמר: "מבחינתי, גם לעבור לראשל"צ וגם להשאר במכבי חיפה מקובל עליי, אבל באמת מה שחשוב לי עכשיו זה להתרכז בהחלמה המלאה מהפציעה שלי, גם אם ייקח לי עוד תקופת זמן לא מבוטלת". המנהל האדמניסטרטיבי של מכבי חיפה, ירון "לולו". ירון, אמר הבוקר: "שחר וביטן לא הגיעו להסכמה על השאלה עד סיום העונה. קיבלתי הוראה משחר להודיע להתאחדות שדוידוביץ´ היה ויישאר שחקן מכבי חיפה". .... עידכונים אחרים .... עידכונים אחרים .... למרות ששחר הבהיר לפרקליטו של הקשר וואליד באדיר, עו"ד דן חי, כי עליו למצוא קבוצה אחרת עד סיום העונה הנוכחית, אמר היום (חמישי) חי כי השחקן מעדיף להשאר במועדון. עו"ד חי: "זה נכון שניהלתי אתמול שיחה עם שחר, והוא התעניין האם יש קבוצה המעוניינת בבאדיר, אך אני הבהרתי כי באדיר רוצה לשחק אך ורק במכבי חיפה, ואני מאמין שהוא יכול לתרום לקבוצה". היום בצהריים הוא המועד האחרון להעברות, ואנשי חיפה ימשיכו להפעיל לחצים על השחקן בניסיון לשכנעו לעזוב. גורם בכיר אמר: "היינו מעדיפים שהוא יעבור למ.ס. אשדוד ויצבור דקות משחק". באדיר דוידובי.´ נטלו חלק באימון הבוקר של מכבי חיפה, כמו גם הבלם אירך בנאדו, שחזר לפעילות לאחר שסבל מזעזוע מח קל במהלך המשחק מול הפועל ת"א ביום שני. הקשר הקרואטי, ג´ובאני רוסו, היה היחיד שנעדר מהאימון-בגלל מחלה. נתי :)

למעלה