עידכונים מהכנסת

RIKIA91

New member
עידכונים מהכנסת

הי לכולם אז כמו שכתבתי אתמול אני חברה בפורום מחוזי לשכת הרווחה צפון .שם מיתכנסים פעם בחודש לומדים מחליפים מידעיםמ וחוזרים הביתה לעבודות שטח .בישובי הקמנו קבוצה של 10 פעילים מרכז לנשים חד הוריות הנותן טיפול פרטני לנשים החל מיעוץ מישפטי ,הקשבה ,חלוקת מזול לניזקקים ועוד ,אתמול השתתפתי בועדה בראשותו של חכ יאיר פרץ בדבר פערים חברתיים .השתתפו :רן כהן ,עמרם מיצנע,פואד ,גילי גמליאל,יולי תמיר,ועוד הגיעו חברים מהשטח מאירגונים שונים מהחינוך,קשישים,אגודות לחקיקה ושמירת זכויות אזרח ועוד . אני דיברתי כאמא חד הורית משכילה ,מצליחה שלפתע פיתאום אט אט לאחר פיטורין הגיעה למעגל העוני ולמרות כל הקשרים עדיין מתנדבת ועדיין מובטלת . נתתי נתונים על מס המובטלים 300.000 11 אחוז מהציבור 50.000 משפחות חד הוריות 130000 ילדים שהגיעו למעגל העוני מאז תחילת התוכנית הכלכלית ועוד ועוד . כמו כן ציירתי תמונה אמיתית בדבר הקשיים ההתמודדויות והעוני המנטלי והרוחני . אמרתי שלא הכינו אותנו לכך שלא רצינו להיות לנטל ושלפני הקיצוצים שרדנו ולא רעבנו . האייטם הכי מדהים וכואב היה בבאמצע ההרצאה אמא שלי מטלפנת כי ניתקו לי את החשמל ושני ילדיי בביית ללא אור .כתב גלצ הקליט את שיחתי עם חב חשמל כולי תקווה כי יהיו לי בשורות שיצאו מהפגישות הרבות הללו . אני יכתוב פה בפורום את כל ההטבות הגזרות והשינויים האפשריים . ואם הצלחתי לעזור למשפחה הרי כולנו הרווחנו . כמו כן ניתן לפנות אלי בבעיות הקשורות לביטוח לאומי ,יעוץ ,יעוץ תעסוקתי וכל דבר מעניין . מבטיחה תשובה וטיפול לכל בעיה . שתהיה השנה החדשה מלאה בחיוכים בפרנסה ובתקווה -כי יחד זה תמיד כוח , שנה מלאה באהבה בידידים אמיתיים והכי הכי באנרגיות טובות וטהורות שלכם ריקי ארבל

גרושה2

New member
יש לי בשבילך הצעה טובה יותר

תרימי טלפון לערוץ 1 או 2 או 10 ותזמיני אותם אליך הביתה. תשאירי חצי חבילת מרגרינה במקרר או בכלל תשאירי את המקרר ריק בלי חשמל עם דלת פתוחה. ותבכי שאין לך מה לאכול ושניתקו לך את החשמל. תראי איזה כתבה יעשו עליך

RIKIA91

New member
רעיון מצחיק

מתוקה זה אייטם ניפלא אך במת"ב יש את חדשות היום ושם לוקחים מישפחות ומלמדים אותם לשנות הרגלים...ולחסוך . אני מתחילה איתם מימחר תוכנית שונה .בה אני לא מצטיירת כמיסכנה כי אני לא כזו אולי לא משופעת בכסף כרגע . פשוט הסכמתי להיות מראה של נשים חזקות משכילות שלחלוטין לא חוו עוני ופיתאום בעיקבות פיטורין ,צימצום קצבאות הם נשאבו לשם .תוך כדי מהלך אני יכניס קטעים מהפעילות הפוליטית שלי ממקומות שאני מתנדבת ועוד. אני לא מאמינה באייטם שמציג אותי כניזקקת ,נהפוכו יתאים לי יותר שכדרך אגב יזכירו זאת ויותר יטפלו במניעים שהובילו . בכל מיקרה תודה ושנה מתוקה

ריקי, תודה על העידכונים ../images/Emo24.gif

אשמח מאוד אם תקחי על עצמך לתת כאן תשובות לכל פנייה בנושאים עליהם דיברת. את מוזמנת בכלל, להשתמש בפורום להעברת כל מידע רלוונטי, לקיום דיונים בנושאים שנמצאים 'על השולחן' ולאיסוף מידע ורעיונות שיסייעו לכם במאבקכם למענינו. איך אפשר לעזור לך? ברוכה הבאה כבר אמרתי?

RIKIA91

New member
תודה

אני מציעה לכולם פה את שירותיי בשל העובדה הפשוטה שאני באה מהשטח ואני יכולה בכל מצב נתון לימסור אינפורמציה עדכנית על כל מה שקשור בנשים . אגב כתבתי כמה פעמים בפורום . אפשר לעניין את החברות בשרות זה . אפשר לגבש פורום גדול או קטן בהם נקיים מיפגשים ..במידת האפשר והמיקומים על המפה ובכלל כולנו מישפחה אחת גדולה והחלפת הרשמים והעצות טובה ויעילה . שנה ניפלאה מלאה באנרגיה לבנה וזכה . שלך ריקי

למעלה