עידכונים+ייעוץ

עידכונים+ייעוץ

מה קורה לא שמתי לב שלא כתבתי כלום בתוכן ההודעה מהאתמול

אז אתמולל ישבתי בהפסקה בשיקום עם החבר הא"ס שהכרתי ודיברנו שם עם משיהי חדשה שהיא ממש מתוקה ווחמודה אבל מה היא נורא ביישנית אני חשוב שהיא אולית אס"ית מה לעשות איך להתחיל להתיד איתה ואיך לא לשרוף את הידידות איתה?

אותו חבר נמצא בסדנא של האחת ששברה לי את הלב וסיפרתי לו עליה הוא אמר שהיא לא בחורה רעה אלא היא אחת שאין לה סבלנות והוא אמר שהוא פחות מחבב אותה משאר הבנות שאנחו משוחחים איתם בהפסקות בכל מקרה אני לא שם עליה לא אכפת לי ממנה אני לא שונא אותה מנסה לא לשנוא אבל אתם יודעים מה בעיה שלה שהיא חסמה אותי לא לא אכפת ממנה אם היא שטחית ואין לה סבלנות בעיה שלה אני לא הפסדתי אלא אני ובתור א"X אני יכול להיות בנזוג מושלם למי שתרצה בכך אז אין לי טעם לבכות על זה שאיבדתי אותה כי היא איבדה אותי באותה מידה

תובנה שהגעתי אליה בזכותכם בעיקר בזכותכם

אני אשמח אם אתם תגיבו על זה

אני הבנתי שהבעיה היא לא אצלי הבעיה היא אצלהן
מי שלא טוב לה עם איך שאני שתקום ותעוזב אולי אני אעלב בהתחלה אבלאני יודע שזה רק לטובה שבורא עולם עשה את זה לטובתי כדי שאני לא אפגע עוד יותר ואם מישהי חושבת שאני חופר ומציק שתחשוב ואם משיה חושבת שאני תופס את הקשר בצורה שהיא לא תופסת שתחשוב זה באמת נכון אבל אני לא מתייחס אליהן הפסד שלהן לא הפסד שלי אני גאה שאני א"ס ושאני תופס את המושג של הקשר בצורה הרבה יותר עמוקה מאנשים שם רגילים מי שלא נוח לו תפיסת הקרשר שלי שיקום וילך כי אני יודע שבמידה ואני אעבוד על הכעס ואתחיל לקבוע עיתים לתורה אני אוכל להיות בעל טוב ואני שואף להיות בעל מצויין אז יאללה להתחיל לעבוד על הכעס

arana1

New member
למה לא מגיבים

איני יודע בקשר לאחרים אבל הדברים שאתה מספר נוגעים במקומות מאוד מסתוריים
אל תאמין למי שמספר לך שהוא יודע משהו על יחסי בנות ובנים,נשים וגברים,או בכלל יחסים
אף אחד לא יודע על זה כלום
טוב שאתה מספר אבל זה לא אומר שלאנשים יש מה לתרום לך בנושא

אור יקר

רוב הנושאים שאתה מעלה בפורום הם אישיים ונוגעים ליחסים עם אנשים אחרים בעולמך.
אני חושבת שקשה מאוד ולפעמים גם בלתי אפשרי עבור אנשים שאינם מכירים אותך (כמו חברי הפורום) לתת עצות אחראיות במצב כזה. כדי להביע דעה אמיתית ולייעץ באופן שיוכל לתרום לך, צריך להכיר אותך היטב. צריך גם להכיר במידה מסויימת את האחרים או האחרות לגביהם אתה כותב, ואת מהלך חייכם.
לכן אני חושבת שהרבה יותר מועיל עבורך יהיה אם תוכל למצוא, בנוסף לפורום שבו תמיד אפשר לשתף, מישהו שתוכל לדסקס איתו יחד את מה שאתה חווה ושיוכל לתרום לך בהיבט של פיתוח כישוריים חברתיים ויצירת קשרים עם בנות זוג. מישהו שאתה תרגיש חיבור אליו ותוכל לשבת איתו לשיחות באופן קבוע וילמד להכיר אותך לעומק ומשם ללמוד יחד מה נכון עבורך לעשות ואיך נכון לך להתנהל ביחסים עם אחרים בכלל ועם בנות בפרט.
מאחר ואני אם לילד קטן אני לא מכירה מישהו מתאים לבוגרים, אבל כדאי אולי לפנות לפורום ולבקש המלצות.
שבת שלום והמון אהבה.

dina199

New member

אמנם לא הגיבו אבל 100 אנשים קראו

למעלה