עידכונים וחדשות.

מית צאן

New member
משחק תפקידים;; הנוסטלגיה;;../images/Emo119.gif

הוי, זה היה כ"כ כיף;; *מתגעגעת* |חיבוקמוחץ| אוהפתותך צ'יבית חמודה שכמותך333>

mikokikyo

New member
../images/Emo45.gif כ"כ;;

הלוואי שכולם היו משתתפים ואז הוא היה נמשך;; כמו שכתבתי, כמעט סיימתי לכתוב את הקטע שלי וחיכיתי לשירשור הבא כי זה שהיה לא קפץ, ופשוט לא פתחו עוד אחד;;;;;;;; אוף, הנוסטלגיה, קראתי את כ-ל השירשורים אתמול, וזה היה משחק כ"כ טוב*O* |חיבוקמוחץמוחץבחזרה,חיבוקשנותןהרגשהשלאאתןלךלעזוב| גם אני אוהבת אותך יא מוכשרתחמודהשכותבתמדהים ושיש לה צחוק ממכר333333333333333333333>

מית צאן

New member
^_^../images/Emo119.gif

למה היית חייבת להזכיר את הצחוק שלי?;; |בורחת| ד"א- באיזה עמוד השרשורים?O: באלי גם לקרוא אותם~~~

mikokikyo

New member
^^

הזכרתי אותו כי הוא ממכר, כי בהתחלה הוא די סימל אותך בעיני וגם כי הוא חמוד ומגניב כזהD: לאלברוח;; אין לי שמץXD פשוט רציתי קצת נוסטלגיה, כי יש לי רק שני קטעים על המחשב, אז נכנסתי לחיפוש מתקדם, לחיפוש הישן(סתם כי אני אוהבת נוסטלגיה^^;;) ואז כתבתי בכותרת "משחק" והלכתי לדף השני... אולי עדיף פשוט לכתוב בכותרת "משחק תפקידים", אבל זה מה שאני עשיתי, ואת יודעת שאני אוהבת להיצמד לפרטיםXP זה היה כ"כ יפה*_* למרות שאני ממש ממש מקווה שהכתיבה שלי השתפרה מאז, אחרת... אבוי. 333333333>

Lust chan

New member
ח"ח ליסע~!111 333>../images/Emo135.gif

רד גארדן זה חמוד, שוש ;; בפעם הבאה צריך להכריח אנשים לראות גלקסיאנג'ל בלי קשר לאנימות חדשות >:

למעלה