עידכונים וחדשות.

עידכונים וחדשות.

כי מזמן לא היה. ונתחיל ב: אנאי חזרה לנו מפולין בריאה ושלמה מספיק בשביל לספר חוויות. תקראו, וכמובן, תגיבו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1240&msgid=87247474 שישי13 אמנם עבר, אבל לא מאוחר מדי בשביל לספר לנו מה עשיתם ולמה הפכתם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1240&msgid=87332981 שירשור מומולדת: שתפו אותנו בתאריך ופרטים נוספים עלייכם. אם לא, מי יתן ופוף ענקי וסגול יאכל אותכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1240&msgid=87256056 5 דברים שלא ידעתם על חברי הפורום. מוזמנים לחדש ולהתחדש בפרטים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1240&msgid=87342377 שימו תמונה שלכם ותשאירו את עבודת הזלת הריר לנו. לא נורא, יש מנקים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1240&msgid=87339502 תשימו ציורים שלכם. כי אני אמרתי. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1240&msgid=87332898 בא לכם להרוויח כסף? כנסו ללינק...לא סתם. הספאמרים האלה צריכים לזרוק את עצמם מהחלון. לא נורא. ולסיכום, כמה דברים. הצעות והמלצות קטנות, מכיוון שלא יצא לנו לדבר על האנימות החדשות שיצאו, אחדש לאלו שלא מעודכנים. 2 פרקי אנימה של דאת' נוט יצאו וכמובן, אפשריים לצפייה במחשב. מי שרוצה לדעת מידע על הסדרה, מוזמן להיכנס לפורום אנימה ומנגה. D.Gray Man- לא ראיתי, ואני מצפה לראות בקרוב. ממולץ בכל מקרה. אם אתם אוהבים שדים ואוהבים איך שמחסלים אותם, תאהבו את זה. Code Geass- אין לי ממש מידע על העלילה, אבל מי שאוהב סדרות מחברת קלאמפ, בטוח יאהב את זה. (עד כמה שהחברה מתחילה לאכזב לאחרונה. במיוחד בטסובאסה). Red Garden- למרות שלא התלהבתי, ולא ממש ידוע לי אם הוציאו פרקים של זה לצפייה במחשב, אני יכולה להגיד שמי שאוהב מיסתורין, יחבב את הסדרה. אנשים, צריכים להחיות את הפורום. אם לא על אינויאשה, אז תנסו להעלות רעיונות. אבל אם אתם מעדיפים שהפורום יסגר... יאללה, המשך יום נעים. עד לעידכון הבא~ ~^

Sakura Kinomoto

New member
D:

קודם כל:ח"ח לליסע הכוססעעעע^0^ אחד:אני מציעה להחזיר את פינת אתם שואלים...הפעם נצליח!!אז יאללה חברה!^.^ ו..ו...מה פתאום קלאמפ מאכזב?O: אני קוראת מנגה חדשדשה שלהם והיא ממממשששש מתוקקהה!!!O: אני מקווה שיעשו ממנה אנימהD:

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifאוסקר אינויאשה../images/Emo182.gifירח|

אני רוצה לעשות אוסקר אינויאשה אני צריך שדרנים שיראינו דמויות ועבירו להו מה קורא זה יהי לפי קטגרייות והחלטות ישלחו במסר אלי יהיו תאריכים ואני אפתח שתשירשור של התוצאות כמובון שאוסקר אינויאשה ימשך חודש של מטח מה אתם אומרים בעד או נגד?

מית צאן

New member
תגיד לי אם הבנתי נכון-../images/Emo119.gif

כל כמה דמויות מהסדרה יתחרו על פרס אוסקר אחד? אבל כמו מה? מי מכין את האוכל הכי גרוע- קגומה או אמא שלה?@.@ משו כזה? ואני בעד^_^

mikokikyo

New member
לפני כמה ימים חשבתי על זה...

ואמ, אני חושבת שזה יהיה ממש ממש נחמד וכיף אם יהיה עוד משחק תפקידים^^

רגע..../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

זה לא אותו דבר מה שאנאי הציעה? X_X ~באקה~

mikokikyo

New member
לאלאלאXD

לפני חודשים רבים עד מאוד, כשאיש חוץ מטוף צ'אן ומית צ'אן הכיר אותי, היו היה לו משחק תפקידים שגל צ'אן האדומה הנסגדת למדי שלנו הכינה. במשחק היו הייתה רשימת דמויות, וכל מי שרצה להשתתף בחר דמות. גל צ'אן כתבה את העלילה, אשר הייתה משהו בסגנון "אינויאשה מת"(רק הרבה יותר מפורט ויפה ונסגד*_*), ואז היא כתבה לכל דמות שנבחרה התחלה, למשל, לקוהאקו הצ'יבי היא כתבה משהו בסגנון: "נאראקו עזב את הטירה, אתה לבד, איש אינו שולט בך, אתה זוכר את אחותך, אתה רוצה למצוא אותה"(רק -הרבה- יותר מפורט וססגוני*_*), ואז, מי שבחר את הדמות של קוהאקו(במקרה הזה, אני^^") כתב בגוף ראשון(אני) מה קוהאקו מרגיש, חושב, אומר ועושה. באותו הזמן, סאנגו(אשר נבחרה, במקרה הזה, על ידי מית צ'אן^^) קיבלה מגל צ'אן התחלה בסגנון: "ראית את אינויאשה מת, את מלאה ברגשות כאלה וכאלה, את עצובה, את מרגישה ממש ממש נורא, את ביער" (רק ---הרבה--- יותר יפה ומפורט וססגוני*_*), ואז מית צ'אן כתבה בגוף ראשון(אני) את מה שסאנגו מרגישה, חושבת, אומרת ועושה. כעבור כמה קטעים כאלה, קוהאקו פגש בסאנגו, ואז סיפוריהם נפגשו, וכל אחד סיפר על הדברים מנקודת מבטו, וכך נוצר לנו משחק תפקידים כיפי ומרתק למדי. לצערי הרב, רוב האנשים לא השקיעו בדמויות שלהם במיוחד, או פשוט לא ידעו איך לעשות זאת, ולכן לא השתלבו עוד דמויות בסיפורם של סאנגו וקוהאקו, וחבל שכך. כעבור זמן מה המשחק נפסק כי רוב האנשים לא שיתפו פעולה, ואני ממש הצטערתי בשל כך, כי הקטע הבא שלי כבר היה מוכן, והוא עדיין שמור לי במחשב. אז זהו משחק תפקידים, בעצם. אני ממש רוצה שיהיה עוד אחד כזה, ושהפעם כל מי שישתתף ידע איך משחקים, ישתתף במלוא הרצינות וישקיע בדמות שלו. אז אמ, עכשיו הכל תלוי במספר האנשים שבאמת ובתמים רוצים להשתתף ומוכנים להשקיע, וכמובן שגם בגל צ'אן, אם יש לה זמן/כח/רצון לכתוב לנו את ההתחלות, ואולי אף להשתתף, כי היא כותבת מצויין*_* חוץ מחוויה כיפית ומהנה לחלוטין, המשחק תפקידים גם נתן לי דרך לשפר את הכתיבה שלי, להנות מכתיבתם של אחרים, להתידד עם אנשי הפורום (לקראת גוויעתו של משחק התפקידים היה המפגש פורום הראשון שלי, ואני בחיים לא אשכח איך שהתקרבתי אל גל צ'אן בהיסוס רב, אמרתי "שלום, את גל צ'אן?", היא שאלה אותי מה הכינוי שלי, ואחרי שאמרתי לה מהו היא קפצה עלי וחיבקה אותי ואמרה לי "אז את הקוהאקו החמוד הזה שעוזר לי עם המשחק תפקידים^O^" ^______^) אז אמ, כל הכבוד למי שקרא עד כאן אומשוXP ח"ח לכם^^

Lust chan

New member
^__^;;../images/Emo135.gif

אני אוהבתותך 33333333333333333333> אשמח לפתוח משחק תפקידים חדש אם יהיו מעוניינים נוספים, אני כבר אלך לחשוב על עלילה ^_____^ 333333333333333>~!!11111111

mikokikyo

New member
^O^O^O^O^O^O^O^O^

גם אני ממשממשמממשממש אוהבת אותך33333333333333333333333333> יאי^________________________^^O^ כ"כ כ"כ 3333333333333333333333333333333333> ואמ, מאז שכתבתי את ההודעה לולןאישתיהכוסע ועד עכשיו רק קראתי בארכיון את כ-ל שירשורי משחק התפקידים במלואם, וזה היה כ"כ כיף*_* היה לסיפור הזה המון פוטנציאל, ורק לחשוב שהשירשור הפסיק לקפוץ כשעמדתי לסיים לכתוב את הקטע הבא שלי, אז שמרתי אותו בוורד ורציתי להמשיך אותו בשירשור הבא, אבל לא היה אחד;; את זוכרת את הרגע ההוא במפגשפורום הראשון שלי? זה היה בגני התערוכה, ואת נתת לטוף צ'אן את הציור של אייאמה מפרוטס באסקט באותו מפגש. הוא היה לבוש בבגד אדום יפה כזה והוא היה כ"כ בישי*_* אני זוכרת את זה מצויין כי אחרי שפגשתי את טוף צ'אן נפלו לה כמה דברים ועזרתי לה בכך ששמרתי עליו (זה היה מתוכנן להיות אצלי לכמה דקות, בסוף הוא היה אצלי עד סוף המפגשXD)... וגםוגםוגם, היה אז קוספליי, זה היה מתי שהקאסט של נארוטו ניצח, ושהיו איזה שלושה קאסטים של אותה אנימה, ונדמה לי שזה היה בפעם שסיון התחפשה למאנה סאמה! מספיק פרטים-מעוררי-זיכרון?XP

Mana Sama

New member
חעחע אני זוכרת את זה *.*

יאפ,הייתי מאנה סאמה באותו זמן ^__^ דמט אני רוצה עוד מפגש! רוצה רוצה רוצהההה >< בלע,לא הלכתי היום לבצפר. יודעת למה? שכחתי לשים שעון מעורר וקמתי ב-12 ><

mikokikyo

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD

מבריזניתP: סתםסתם^^" אוף, אני כ"כ כ"כ רוצה לחוות את המפגש ההוא מחדש*_* הוא היה כ"כ כיפי*_* דאייסקי בישית3333333>

Mana Sama

New member
דאייסקיייי 33333>

כע,גם עכשיו אני לא בבצפר -.-" יודעת למה? כי הייתי אמורה להתחיל ב-10 ובגלל שאני לומדת בראשון לקחת אוטובוס ב-8 וחצי. האטובוס לא בא. חיכיתי עד פאקינג 9 >< יודעת מה הכי חרא? צריך להיות לי מבחן בתנ"ך היום ואין לי מושג באיזו שעה >< אז חזרתי הביתה ואח שלי לא יכל לקחת אותי לבצפר כי הוא היה צריך לשים את האוטו במוסך אומשו,אז הוא הסיע אותי לתחנת אוטובוס אחרת בקצה יבנה,כי הוא חשב שיש שם קווים אחרים שמגיעים לראשון..מן הסתם לא היו וזה היה אותו קו שהייתי אמורה לנסוע איתו,וגם לשם מן הסתם הוא לא הגיע >< לא היה לי כוח לחזור הביתה,אז סתם עשיתי לי טיול ב-2 מרכזי קניות מעפנים ביבנה בחיפוש אחר מגפיים XD היה משו נחמד אבל זה היה נראה באיכות חרא והולך להתפרק,ולא שווה את ה-150 שקל שהוא רצה. עדיף לקנות את המגפיים השניות שראיתי בת"א,ממש דומות,170 שקל אבל באיכות נורמלית לפחות @.@; דמט חפרתי ^^;;;;

מית צאן

New member
וואאעעDD:../images/Emo119.gif

אני מעוניינת! אני! אני~~! אם אפשר אז אני רוצה להיות סאנגו כמו בשנה שעברה. תמיד התחברתי איתה*-* אני בטוחה שתחשבי על משהו מדהים ויצירתיO:

אה@__@;;../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

*באקה* בכל אופן גם בזה לא יצא לי להשתתף XD;

למעלה