וידאו נוסף ממאחורי הקלעים ב- TRL
קטע וידאו נוסף של הילארי ממאחורי הקלעים ב- TRL שבו עשו לה ראיון קצרצר: הילארי דאף, אשר הייתה בת שנתיים בלבד כאשר הלהקה דפש מוד הוציאה את השיר "Personal Jesus", אך זה לא עצר אותה מלבנות לה שיר חדש המבוסס על שיר זה- "Reach Out". וכיידוע, השיר נבחר לסינגל מתוך אלבום הלהיטים החדש שלה "Best Of". "Reach Out"- הוא סימפול לשיר של דפש מוד- 'Personal Jesus. וכך אמרה הילארי לחדשות MTV בתוכנית הסיום של TRL אשר נערכה אתמול, "זה שונה בשבילי, זהו שיר קצבי עם קטע ראפר מאוד מגניב ומרענן". ובנוסף לריץ אאוט לדאף יש שיר חדש באלבום בשם ""Holiday", אשר הפיק אותו רייאן טדר חבר להקת OneRepublic. הילארי מתארת את השיר כ"שיר מאוד פרטי/אישי,. בקרוב הזמרת/שחקנית תחזור לאולפן ההקלטות עם חומר חדש. "אני הולכת לעבוד על האלבום החדש בשבועיים הקרובים" כך אומרת דאף. ובימים אלו, השחקנית חתמה חוזה עם NBC על מספר סדרות, וחזרתה אל המסכים קרובה ביותר. "אני אוהבת כל כך הרבה סגנונות שונים של מוסיקה", אומרת דאף. "משהו פופי- וקליט, אני ילדה אך אני חושבת שאני מאוד קשוחה וחזקה, ואולי גם קצת מושפעת מהרוק".
http://www.mtv.com/videos/news/318585/hilary-duff-talks-about-her-new-single-reach-out.jhtml