עידכונים |בלונים|

AvivoOosh

New member
עידכונים |בלונים|

הבלונים זה כי היה לי יומולדת ביום חמישי ושחכתם -(

AvivoOosh

New member
הילארי תככב בסידרה חדשה שתשודר בNBC

Hilary Duff is returning to TV, signing a pact with NBC to star in a new series. Under terms of the one-year talent and development deal, Peacock will develop a show starring Duff; thesp will also be tapped to guest star in various current NBC shows. The Duff series would be produced by Universal Media Studios. Deal was announced by NBC Entertainment/ Universal Media Studios co-chairman Ben Silverman. Duff will meet with writers and comb through the Peacock's development for the right project to star in.

תירגום : ../images/Emo13.gif

הילארי דאף חוזרת לטלוויזיה, חותמת על חוזה עם NBC לככב בסדרה חדשה. על-פי חוזה הטאנלנט שנחתם לשנה, נאמר כי תתפתח סדרה בה דאף תהיה בתפקיד הראשי, ובנוסף תהיה שחקנית אורחת בסדרות שונות של NBC. הסדרה תופק על-ידי Universal Media Studios. זה נשמע נפלא.
זה אומר שאפשר לצפות לתפקיד אורח בהירוז?

תודה רבה על העדכונים,והתרגום! ../images/Emo140.gif

איזה כייך לשמוע על החוזה טאלנט עם NBC ... שיהיה להיל המון בהצלחה ... יהיה כייף לראות אותה שוב בטלוויזיה
מאז ימי ליזי מגוואיר המצחיקים ... התגעגעתי... נ.ב אין מה לדאוג , גם אם הסדרות של NBC , או הסדרה של היל ספציפית לא תגיע לארץ (מקווה שכן!!!) תמיד אפשר יהיה להוריד ... יש היום המון אתרי הורדות, שאפשר להוריד שם פרקים , הכוללים תרגום .

0verpr0tected

New member
תמונה מהפוטושוט למגזין US Weekly

התפרסמה תמונה חדשה מהפוטושוט למגזין US Weekly

0verpr0tected

New member
האמ...

הפוטושוט הזה והכתבה לא כ"כ חדשים..משהו כמו חודש נראה לי. אז לפי מה שאני זוכרת המגזין עשה איזה ספיישל אופנה, והן דיברו על אופנה, על הטעם שלהן, קניות, וכל השטויות האלה של בנות
XD ככה זכור לי..

איזכור להיל בכתבה על התוכנית האחרונה TRL ../images/Emo13.gif

http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/812/554.html?hp=5&loc=3&tmp=903 ג'סטין טימברלייק,בקסטריט בויז, ביונסה, סנופ דוג, נלי, קיד רוק, מריה קארי, 50 סנט, כריסטינה אגילרה,הילארי דאף וטרוויס בארקר - כל אלה התאספו אמש, לא עבור אירוע התרמה למלחמה בסרטן או סיוע לילדים במצוקה, אלא לכבוד התוכנית האחרונה של "טוטאל ריקווסט לייב" ‭ (TRL)‬ תוכנית האירוח/מצעד הלהיטים המרכזי של רשת ‭.MTV‬

למעלה