עידכוניםםםםם..

• פותח הנושא sl92
  • פורסם בתאריך

sl92

New member
עידכוניםםםםם..

ביום חמישי אני והחייל היינו שנתיים וחצי ואחרי שבפעם האחרונה הוא היה והדביק אותי נראה לי שהוא הרגיש מחוייב לשלוח לי זר ענקיייי :) ביום שבת סבא שלי נפטר..החייל לא יכול היה לצאת והרגשתי שאני כל כך צריכה אותו.. חום, מבחנים, סבא שלי...הכל בא ביחד... לפחות הוא מגיע בסופש... שיהיה שבוע טוב!

XxMidnightxX

New member
היי!!

חח..איזה חמוד... אני ממש מצטערת על סבא שלך..אני יודעת איזה כואב זה... אני מכירה את זה... אני גם חולה וגם טונות של מבחנים ומתכונות על הראש.. אצלי החייל חוזר רק בעוד שבועיים.. קיצר שבועיים עמוסים רצח...

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifמזל טוב לכם.

ומצטערת לשמוע על סבא שלך. כלכך כלכך מבינה את זה.. בקיץ שעבר סבא שלי נפטר. אני זוכרת שגילו אצלו סרטן ותוך חודש המצב כבר היה כלכך קשה.. אני לקחתי את זה ממש קשה ככה שלא סיפרו לי שום התקדמות אם בכלל ורק אמרו לי "הוא בסדר. הוא בסדר." הייתי בוכה לחבר שלי בטלפון שאני מפחדת שיקרה משהו ושכולם משקרים לי. בסוף.. הוא נפטר בדיוק שהחבר היה בשבוע רגילה. בזכותו הייתי פעם ראשונה בלוויה (את הסבא הקודם ביקרתי בקבר לפני כמה חודשים בפעם הראשונה והוא נפטר לפני 4 שנים בערך). בזכותו החזקתי מעמד!! אני מבינה כמה צריך שהוא יהיה איתך.. אבל אני בטוחה שברגע שהוא יחזור בסופ"ש הקרוב הוא יחבק אותך, יחזיק אותך חזק והכי חשוב יהיה שם בשבילך.

רק שתדעי

מה שאמרת כזה עצוב ועצם זה שאת אופטימית עושה אוירה כזאת טובה וזה פשוט מטעין אותי לשבוע הזה.אחלה גישה

sl92

New member
אחחח

...אין כמוכן!!תמיד אומרות את המילה הנכונה :) הסבא הזה גר צמוד אליי ככה שהכאב מרגיש חזק יותר.. אבל ידענו שהסוף קרוב..הוא היה יומיים מחוסר הכרה..החזקתי לו את היד דיברתי אליו הוא החזיק לי חזק רעד כולו והזיל דמעה!העיקר שהוא לא סובל עכשיו..כי זה יותר כואב!! וחייבים אופטימיות..אחרת היינו נופלים מכל דבר קטן.. שיהיה המשך שבוע טוב..ולתלמידות בנינו בהצלחה במבחנים..

למעלה