עידכון06Z -החל עד 66 שעות

zahyy

New member
לא להגזים זה ז06 גם ככה הוא לא אמין

ואם יתמתן זה דווקא טוב יותר לז12

assafp27

New member
אם הוא לא אמין אז...

למה לפתוח שרשור חדש? יש כבר אחד למטה...

zahyy

New member
בינתיים התמתנות כנראה לצורך

הקצנה ביום חמישי

אריאל5

New member
עדכון גרוע לשבוע הקרבו המזל הוא

שזה עדכון שש שהוא מאוד לא אמין.

אריאל5

New member
למרות שעדכון זה נותן גשם מקומי גם

בחמישי וגם בשישי במפת המשקעים.

אריאל5

New member
וזה לא יאומן עד כמה הוא לא אמין.

ליום ראשון בעוד שמונה ימים עדכון 00 נותן אפיק שיורד לכיוונינו את אותו אפיק פחות או יותר נותן עדכון 6 מערבית לאנגליה.

אריאל5

New member
ולמי שלא מאמין לאף מילה שלי כמוהו

סיבה מצויינת לאופטימיות. עדכון שש נותן מעט גשם מקומי בחמישי ואחר כך עד קצה הטווח יובש מדהים מאחר ובדרך כלל קורה הפוך ממה שעדכון זה אומר אז יש סיבה לאופטימיות.

אריאל5

New member
זה אפילו עדכון מצחיק.

שיא האפיקיות במרכז האטלנטי שיא הרמה אצלינו. כשיש כזה אפיק באטלנטי צריך להיות רמה רצינית באירופה וסוער אצלינו.

zahyy

New member
בסוף הטווח אין אצלנו כלום לעומת זאת

בספרד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן בטח...

אשריך שאתה אופטימי מעדכון שכזה

אני לא מדבר על הטווח הרחוק שאני לא סופר אותו ובו יש זגזוגים בלי סוף, אבל שבוע הבא נראה על הפנים.

למה אתם לא מבינים

כל המודלים במשך כל השבוע האחרון לא מראים על משהו רציני לגבי שבוע הבא , על כולם מוסכם שאפיק רדוד יחסית יפתח שקע בדרום טורקיה וקפריסין אבל האפיק מערבי מדי ולכן הרוחות יהיו חזקות מאוד דרומיות-דרום מערביות אבל בעיקר דרומיות , מצב כזה יגרום להרבה סופות חול ודווקה להיתחממות (למרות שבגדול יחסית לשבוע האחרון יהיה הרבה יותר קר) . כל זה קורה ביגלל זרם סילון מאוד חזק שצפוי לעבור בדיוק עלינו , לכן אין ביכלל מה לצפות לגשמים בדרום ובמרכז , אולי אולי ירדו גשמים בצפון וגם זה לא בטוח , מה שכן בטוח אלו רוחות דרומיות חזקות והרבה אובך . את זה כבר הרבה זמן מראים המודלים ואתם פשוט בוחרים לחיות באשליות , אני כבר עוקב שנים אחר המודלים ומצב כמו שרואים במפות בשבוע האחרון הוא הגרוע ביותר מבחינתנו , שקע יפה ממש מול חופינו אבל לא ניכנס ובורח צפונה . לדעתי צפו לעוד שבוע יבש לפחות !!!

אריאל5

New member
לא כל המודלים.

אי סי מתעקש על גשם יפה שבוע הבא. גפ"ס לשבוע הבא צופה דרדלה למשך יומיים וברוב העדכונים לאפיקיות רצינית יותר שיורדת שבוע אחרי. עדכון 6 מאוד פאסימי שמבחינתי זה טוב כי העדכון הזה פוגע בפחות מ-50% בטח לטווח כזה.

למעלה