עידכון ,

היי אדם הגיוני

תודה על העדכון. מעדיפה לראות אותך כאן בשרשורים כאלה מלא לראות אותך בכלל. אם אני זוכרת נכון, אתה מבוגר ממני בשנתיים. שנתיים! והגוף שלך סובל מבעיות שאופייניות למישהו שגדול משנינו בלפחות 15 שנה! סבתא שלי נפטרה לפני שבוע. במהלך השבעה באו די הרבה אנשים בגילה (היא היתה בת 79) לנחם את המשפחה. באמת שלאף אחד מהם (למרות שהם לא מדגם מייצג) לא היה מקבץ בעיות כל כך גדול או משמעותי כמו לך. ואתה בשנות העשרים שלך, בשם אלוהים! אני לא יודעת איך לגרום לך להבין, אבל אני אכתוב את זה כאן בפעם המאה: אני, כסטודנטית, לא יכולה להמליץ לך על תשונה מסויימת, אבל יכולה בוודאות להגיד לך שהתזונה הנוכחית שלך הורגת אותך. זה נכון שסוכר לא טוב לך, וזה נכון שפחמימות מתפרקות בגוף לגלוקוז, אבל מאכן ועד להמנעות מוחלטת מפחמימות (שחלקן, אגב, לא מתפרקות בגוף בכלל, וחלקן מסייע לחולי סוכרת בפרט ובעיות בריאותיות בכלל) והתבססות על חלבונים ושומנים, הדרך ארוכה מאוד. זה נפלא שאתה חוקר, בודק וקורא ספרים כדי לטפל בעצמך ולשפר את מצבך, אבל אתה מתבסס על מקור מידע אחד, לרוב, ולא מצליב מקורות שונים המבקרים אחד את השני. קל מאוד להצמד לתיאוריה אחת (תהי זאת האטקינסית, הנטורופטית, הסינית, או כל אחת אחרת), אבל יעיל יותר להכיר את כולן ולבחור מהן, או אפילו לסנתז כמה.אם תמצא את המשאבים בך לעשות את זה, תראה שתוכל לשפר את בריאותך הרבה יותר. אמנם אני רק סטודנטית, וקטנה ממך בשנתיים, אבל בזה אני בטוחה. העדכונים שלך מראים שאתה לא במקום כל כך טוב כרגע. אתה מדווח לנו על דברים שונים שלא עובדים כראוי, אבל אפילו לא על שיפור אחד שקרה בזמן שאתה כותב כאן. וזה מדאיג. אפילו קצת מאוד. אני בדרך כלל לא כל כך רצינית והרבה יותר אופטימית, אבל קשה לי לכתוב לך משהו פחות קודר. צר לי.

תודה...

מהתזונה אני מרוצה לגמרי . אף לא אכלתי אוכל כל כך טעים ומזין. מהעיה המסתורית שיש לי בקיבה אני מטפל בדרכים המקובלות. אגב , אהבתי את הספר "בריא לתמיד" יש בו תובנות מענינות וטובות. ממליץ לך לקרוא. יש בדיקות שמגלות לאט לאט את הבעיות שאני סובל מהם מזה שנים ולכן אני מעדכן.

למעלה