עידכון

° זואי °

New member
אין

על הפרפרים שלפני על הפרפרים שאחרי ועל ההרגשה החמימה בבטן כשבאה כשהפרפרים חולפים אבל ההרגשה נשארת.

מירנטו

New member
היה או לא היה

אני בטוחה שהיה והיה להם מדהים כמו שקורה להרבה זוגות שמתגרשים אבל ממשיכים את החלק שהיה טוב -הסקס.

אלו............אלו..........

בואי בואי..נראה לי אין לנו מקום כאן....:)))..{נתוף שקון ילעב מענה מע ביידו} עד מתיי רשעים יעלוזו ופצעים חשופים יומלחו ולא יגלידו...חוסר צדק משווע!!!

יערית

New member
וואלה איתך מרוקאית זה עד הסוף../images/Emo6.gif

בשילתיאה דאבה,כאן יש הרבה ביידות בהשג יד:).

אעעעע

אייימה עלה דוק לבייד...ת'ייקותו לח'יות'...בשילתי'ה ספא...:))) וואלה רואה רק צנצנצת מלאה בזיתים..:)).. {ת'ייח'מרו בש ייתנפחו'} די די לא יכולה יותר איתך...

יערית

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

זהו אני על הריצפה ממך

גאקיטו

New member
קטלטיני בתחק"..אקייסטרית.../images/Emo13.gif

חג שמח לעמאר.... תעלמת מנק אלקמה"......."נסי"......חחחחחח

חא!

עוד יומיים...אלק... "חג שמייח..." זה לא הולך ככה! לפי התכתיב המרוקאי: מחר הרמת כוסיות...והרבה... מחרתיים הרמת בקבוקים ...במסיבה.. וע'ד..ת'ענקני...ת'בושני.. U U U U .......:))) {אוג'ייד לטבלייה אולטאלונט' }...אני באה!

מיקי 43

New member
תראי המצב קצת לא פשוט

מאחר והוא שכב איתה ואת איתו אז גם את והיא בעקיפין לא חבל על כל הסלאלום הזה תעשו אורגיות ביחד רק תיזהר שלא תקבלי מזכרת בתיה או חרמנה ליצלן איזה כל מיני מרעין בישין אחר מיקי

123...

עכשיו תורך.. תתקשרי אליה היום, תגידי לה...שעשית סקס אתמול מהמניעים הבאים: אממממממממ....... אממממממממ...... {סאמק מה המניע לעשות סקס....שכחתי:))}

ערסlight

New member
כיפה אדומה

תשמעי שלומית. זה לא שאת צעירה, את כלכך ילדותית שזה פשוט כואב. אין לך סוכה לבנות או משהו?

ורד 3

New member
שלומית

חייבת לבנות סוכה מזותומרת....? להיות ילדותית זו בעיה נכון ? איך מתגברים על התופעה....(שואלת ברצינות )

ערסlight

New member
התבגרות

להיות ילדותית זה אומר לעשות שטויות מתוך איזשהו חוסר יכולת לראות את המציאות נכוחה. כולנו ילדותיים במידה כזו ואחרת. עניין של התנסות והפקת לקחים. את המסלול כולם חייבים לעבור אבל יעיל להתנסות, ולהבין מה שקורה. מין סוג של ערנות. [מה שקוראים "ללמוד את השיעור". אנשים שיש בהם פער מהותי בין הגיל הכרונולוגי וההתפתחות האישית סובלים [בפשטנות] או מילדות מסרסת [כזו שלא איפשרה התנסות אמיתית] או מאיזו מוגבלות אישית בכישור שקוראים לו היום "אינטליגנציה רגשית"

למעלה