עידכון

עידכון

גרושתו השניה של בן זוגי התקשרה ואמרה שהם שכבו אתמול ושאני אזוז...אמרתי לה שאני לא מאמינה לה .בלילה ישנתי אצלו וסיפרתי לו שהיא התקשרה והוא הכחיש.אני באמת מאמינה לו אבל מה המניע שלה?

יערית

New member
סיפורי פוגי

אז ככה:גרושתו השנייה זו שהוא מקבל ממנה 2000 ש"ח מזונות,שכבה איתו אתמול,את באותו יום ישנת אצלו ,סיפרת לו שהיא סיפרה לך,הוא מכחיש, עכשיו נשאר נעלם נוסף שזו גרושתו הראשונה אףהיא מקבלת 2000 ש"ח ממנו, אבל היא לעומת השנייה בטח לא שוכבת איתו,כי עבר הרבה זמן מאז. מה נשאר לך לעשות: תזיזי ת'ישבן תנענעי ת'תחת
בחורה בת 26 שכל החיים לפניה מחפשת להיות חלק מאופרת סבון משיעמום?סליחה מאהבה?

יערית

New member
תוספת חשובה!

הצג סופג הכללללללללללללללל (כל הזכויות שמורות לחסוי!)

מירשעת!!!

{מאיפה מאיפה יש להן את כל הזכויות השמורות האלה???????????????} ש'לחי קצת מהחוסי הזה ...משעמם לי פה:)))

יערית

New member
החסויים האלו

נרכשו עם הזמן בעת הצורך מותק,יש לי סודוקו לשלוח לך רוצה?

סודוקו אוח'תק..

בואי דוקים... יש יותר מדיי שחורים :))) אני ומספרים לא הולכים ביחד בשעות ה"פנאי"...

יערית

New member
../images/Emo6.gif

אני אלופה בלהוציא שחורים,צריכה המלצות?
מספרים בכל שעה זה מעניין אני חושבת:))

אל ת'חשבי...

מניסיון... יש גבול לקליטה ויזואלית של מספרים.. אמה מה....אם מדובר במיספור פיזי...אזיי הנושא והתגובה תשתנה בהתאם לגרף הנתון:))) ואל תדברי איתי על שחורים כאלה...אכלתי סושי עכשיו:)) תני להתמוגג ממנו עד שיירד למקום הנכון ..

ש'תגעת!!

עוד כמה פרקים הן אמרות לתלוש ת'שיער אחת לשניה... חכי.. {הסוף ידוע מראש...הוא מזיין את שניהן במילא.אלא אם הוא יבקש שיתלשו אחת לשניה בנוכחותו המלאה והזקורה בחדר:)).}

סליחה , אבקש לא לזלזל באינטלקט הנשי

באיזה שלב הן באות לו בהפוכה ועושות קואליציה נגדו, אני מניחה שישנה איזו תמונה שם (לא זוכרת באיזה פרק) שהוא רצ ברחובות העיר עם התחתונים ביד.

חלילה......

שאני אזלזל במרבץ גופות מיוזעות משוכות בKY לאינוס פורעני?????????? אני בספק אם הן יצליחו לרוץ בכלל... אחריי הכתיבה שלהן כאן:))) איילת.. תודי שזה סנריו שגם יו הפנר לא הצליח ליישם..:)))

למעלה