עידכון

ID3D

New member
עידכון

טוב כמו שאתם רואים עשיתי קצת שינויים, הוספתי רייטרייס אבל עשיתי ממנו רק באלגאן כי אין לי מושג כל כך מה לעשות איתו אני רק יודע לפי השם ולפי מה שראיתי שהוא עושה משהו עם הבאמפ והאור אפקט באמת טוב של מים אני פשוט לא יודע איך להוציא ממנו את המיץ ולעשות אפקט טוב בעזרתו, את המטיריאל אני עשיתי ויצא לי דווקא נחמד אני מזכיר לכם שאתם מוזמנים לכתוב ולעשות מה שאתם רוצים ואני יכול לאחסן את זה ובסוף יהיה לנו אתר של הפורום שנוכל לכוון אליו את כל מי שירצה אם אתם רוצים צרו איתי קשר ב [email protected] (שיגעתי אותכם כבר אהה?)

preacher

New member
רייטרייס

הרעיון הוא שעם רייטרייס אתה יכול ליצור השתקפויות אמיתיות והשתברות של אור (מעבר דרך חומר שקוף, כמו להסתכל דרך כוס זכוכית). בשביל השתקפות תמצא את הריבוע השחור שכתוב לידו REFLECT ללחוץ עליו ולהבהיא את הצבע לאפור (חצי מבריק) או לבן (אז החומר מחזיר אור כמו מראה). עוד טיפ למים: בתור מפת BUMP שים CELLULAR ותתן לו עוצמה שלילית. ואם אתה רוצה ללמוד יותר תסתכל בטוטוריאלים ב- e-mage (בהודעה אחרת כאן בפורום. תבדוק את הטוטוריאל של כוס זכוכית, זה ילמד אותך הרבה.

ID3D

New member
טוב זה חצי עזר

זה כבר יותר טוב, אבל בחלקים הרחוקים יותר זה נהיה כמו קרח שקוף מה עושים? ניראה לי שאני יחפש כי נראה לי שראיתי איפשהוא טוטוריאל למים ריאליסטיים ואיך אני יכול לעשות את הסצינה חשוכה בלי לפגוע באורות שקשורים למים? פשוט לעבור לפוטושופ?

ejay

New member
הכנתי בעבורך סצנת ים

זה רחוק מלהיות מושלם,אבל אני מקווה שזה יעזור לך. שים לב למבנה של החומר, ובעיקר לסלוט של ההשתקפות. אל תשכח שהמים משקפים את הסביבה, לכן כשהיא משתנה הצבע של המים משתנה בהתאם. השתמשתי באור אחד בלבד, direct-light בצבע בהיר-צהבהב. שים לב! שנה את סיומת הקובץ לzip לאחר ההורדה. * מתאים למקס בגירסה 4 ומעלה בלבד * (אין צורך בברזיל או בפלאגאינס חיצוניים כלשהם

ejay

New member
להודעה שכתבתי מצורף קובץ גיף,

תלחץ עליו עם הכפתור הימני של העכבר, ותבחר save target as ושמור אותו בתור קובץ עם סיומת .zip . את הקובץ הזה תפתח, ובתוכו תמצא את הסצנה.

ejay

New member
צודק, תודה.

והנה רינדור של הסצנה, שכחתי לצרף בפעם הראשונה

למעלה