עידכון

newKiticat

New member
עידכון

(דיזן, אני יודעת שזו הודעה חדשה בעמוד שכבר יש הודעה שלי, אבל אני חושבת שהם מבולגנות ורציתי לפתוח הודעה מסודרת.... אם בכל זאת את מעדיפה- אז שרשרי נא...) אז אחרי שחזרתי לקש"ח ואמרתי להם בצורה יפה שאני לא מעוניינת, דיברתי עם תא מתנדבים. הם לא יודעים שמעבירים אותי יחידה, כלומר- שמעיפים אותי מדו"צ. וזה למרות שכל הזמן הזה כל מי שמדבר איתי בגורמים הבכירים בדו"ץ- אומר לי שהם בתקשורת עם תא מתנדבים... מוזר, אה? בכל מקרה, אחרי שעשו סיפור גדול מלהעיף אותי- שלחו אותי לריאיון בענף אחר. ו... התקבלתי. אני חייבת להודות שדווקא חשבתי על לעבור לענף הזה כיוון שהוא נורא מתאים לי- פשוט אהבתי את האנשים במדור הקודם שלי יותר מידי. אז בגלל שזה ענף טרי יחסית, הוא בהקמה, והיום מגיעה רמ"ד חדש למדור שאני ביקשתי להיות ואני אדבר איתו ו... זהו. בעצם. הענף החדש נמצא בבניין אחר מכל שאר החטיבה, עוד חודשיים- תעבור כל החטיבה לבניין הזה ולעוד בניין בתוך הקריה. מכיוון שגם השלישות שלנו נמצאת במקום אחר- לא יצא לי לחזור לחטיבה. מה שכן, אתמול ראיתי אחת מהבנות מהמדור שלי. היא הייתה בגימלים כשכל זה חזרה ורק אתמול חזרה- וכשדיברתי איתה גילתי כמה פראנוי הרמ"ד שלי... מכירים את לורד וולדרמט מהארי פוטר? "זה שאין לומר את שמו"?- זו אני.
מסתבר שהתגובה הרשמית שלו בעניין היא :"מירי לא איתנו". ו- "אני עשיתי החלטה, ואני לא צריכה להסביר שום דבר". כשהבחורה רק שאלה אם אני בגימלים... פראנויה.... וזה ממש מצחיק אותי מה שהיא סיפרה לי. אני לא יודעת למה- אבל העסק פה מסריח ומצחיק אפילו...

יש כאן משהו מסריח...

אני שמח שזה הסתדר בסוף. בכל מקרה, לגבי הרמ"ד הקודם - פשוט תשכחי ממנו. לא ממש ראוי שהוא יטריד אותך ויעסיק את הראש שלך. הוא פרק כושל בחיים שלך, ותו לא. יכול להיות שהוא אחלה בן-אדם ופשוט במקרה שלך זה יצא ככה - יכול להיות שהוא מתנהג ככה גם לשאר האנשים. בכל מקרה - תשכחי ממנו
.

newKiticat

New member
אני לא יודעת.

אני באמת לא צפיתי לאיך שהוא עשה את זה. למרות שמבחינתי אני כבר לא קשורה אליו. נקודה. האמת? עדיין לא היייתי בבניין שכל החטיבה בו, ועם כל הכוונות הטובות אני כנראה לא אחזור לשם. צורם לי מידי.

Dizen

New member
זה בסדר ../images/Emo13.gif

השרשור הקודם גם ככה לא קופץ. ותקראי את התגובה של דורון, היא מאד חכמה
בוקר טוב

p o i s o n e d

New member
מפקדים,נבלות,מניאקים+התגרות בדורון

למען הכנסת צחוקים לפורום. כי פשוט בזמן האחרון אני שומע יותר ויותר על מתנדבים לא מרוצים. ואני פשוט מתעצבן על זה דורון-נתחשבן על ההתגרות ביום ראשון. כל אלה בכותרת זה צורת התנהגות של מפקדים שנתקלתי בהם. דורון לא אתה לא מפקד!!!! אתה קצין בלי פיקוד (כמו טייס בלי מטוס). סתם! רק אל תרביץ לי, בעצם בוא נראה אותך: COME ON MOTHER !@#$%^&* BRING IT ON. סתם סתם!. בכל מקרה, אחרי שקצת הצחקתי אותך (אני מקווה) הגענו לפואנטה. מפקדים זה דבר מאוד בעייתי אצל החוגרים (דורון תפסיק לחשוב שאני מחשיב אותך כמפקד סתם!)- לי למשל זה דפק את הקצונה, המשך הסמכות בעמדות פיקוח טיסה ועוד ועוד. למדתי מזה רק דבר אחד: מפקד אחד עשה משהו שלא נראה לך, לכי ללבן את העניין. עדיין לא נראה לך תפני למפקד מעליו(דורון זה לא אתה! סתם...). אני הגעתי לא פעם לאלופי משנה ואפילו לתת אלוף. תמיד להרביץ על זה צחוקים- אני למשל מאוד צחקתי על הדיבור הסמכותי שלו ועל האמרה שלו " תעשה פה ויש על המקום". זה מה שיש לי להציע לך- פשוט ללכת לפתור ולהתמודד פנים אל פנים ולא לוותר, כמובן להראות כבוד למפקד עד כמה שהוא פוץ אבל מצד שני לא להיות סמרטוט. לא עוזר- מפקד הבא-שום קצין מסג"מ(הם הם דורון סתם!) לרב אלוף לא צריך לגרום לך לכזו הרגשה והוא יכול לקפוץ לך כי את עושה לו יותר טובה ממה שהוא עושה לך-את חיילת עם מוטיבציה גבוהה לעומת השאר ואני חושב שאין פה צורך לפרט מה התוצאות. את פשוט צריכה להראות שאולי את חוגרת (שזה דבר לא נחשב כמו קצין-דורון תרגיע את האגו)אבל הקול שלך רועם. אחד מהדברים שלימדו אותנו בטירונות שהיינו צעירים (ודורון אתה תישאר כזה תמיד) זה שחייל מחובתו להעיר כשמשהו לא נראה לו אפילו בתחושת בטן כי אולי מעמידים את המפקד ומראים לו שהוא טעה והוא יתקן את עצמו. אני בזכות תחושת בטן היצלתי מטוס לחיל האוויר.(אני מצטער על זה כי התרסקות מטוס זה מופע אור קולי מדהים-סתם סתם!). ודרך אגב - המפקד שלך דוגרי פוץ-"מירי כבר לא איתנו"- מה חס וחלילה את לא בעולם הזה (במחשבה שנייה העולם הזה מסריח אז זה לא נורא -סתם סתם!). עוד רגע הוא ישיר במזרחית חיים משה - "את כבר לא איתי רע לי בנשמה". מה זה החרטה הזה??? מה הוא רב או כומר שמעביר לוויה??? (אני רואה שם חיוך???) מקווה שהבהרתי את הנקודה. ודורון - אל תתרגש ממני אתה יודע מה המצב שלי ועד כמה אני משועמם כשאני לא מנגן, חוץ מזה שכחתי לקחת כדורים בבוקר(סתם סתם!).

קח את זה באיזי. זה התפקיד של אמא...

לשגע! אמא היא אמא היא אמא. אבא שלי בדיוק סיפר לי בסופ"ש שהוא פעם היה בבית חולים ואיזו זקנה אחת בסביבות גיל 90 אמרה לו "עוד מעט הולך להגיע הזיסל'ה הפצפון שלי". אבא שלי היה בטוח שהנכד שלה או משהו כזה הולך להגיע, אבל בסוף הגיע קשיש בן כמעט 70. מסתבר שהוא הבן הקטן שלה.
מסקנה - גם בגיל 70 עדיין יתייחסו אליך כתינוק. אז... יש שתי אפשרויות - לצחוק או לבכות. בחר את זו שתגרום לך להיות הכי מאושר.

p o i s o n e d

New member
בעיה אחת

היא לא מתייחסת אליי כמו לפצפון אלא כמו לעלוקה. רק מתערבת לי בחיים ומנסה לגרום לי ללכת לעבוד כאילו שאני לא מחפש לעוף מהבית הזה ולצאת לחיים האמיתיים.

p o i s o n e d

אתה משוחרר נכון? עם דיבורים כאלה על "אני אשמח ליריה בראש" ואני משער שהפרופיל שלך היה 21 רפואי היית יכול לקבל גם 21 נפשי חחחחחח זה היה משהו משהו

p o i s o n e d

New member
אחי לא עלו על זה.

זה מחדל בצה"ל שלא עלו לי על המחלת נפש שלי!!! היו צריכים להעלות בבדיקת שתן גם שאני לוקח סמים ומערבב תרופות. בגלל זה החליפו את הרופא הראשי של לשכת גיוס והחובשת -הוא התפטר פשוט כי הוא לא יכול היה לספוג את הבושה שהצלחתי להסתיר ממנו את המחלת נפש שלי והאחות פשוט נכנסה לכלא שהיא כתבה שהבדיקת שלי תקינה לחלוטין. סתאם!!!!!!!!!!!!! זה סתם דיבורים ואין לשייכם למציאות. תירה בי בראש בעיני זה כמו שתגיד כשאתה עייף בא לי למות מעייפות. אז לא לייחס משמעויות אובדניות בבקשה. נכון, LIFE SUCKS וכמה שזה נכון ואפילו מיום ליום זה נראה ככה יותר ויותר אני לא מתכוון לחרקירי/התאבדות כי זה מוות למען שום מטרה ולא משיבה טובה וזה לא מוות שאני לא מאחל לאף אחד.(יותר נכון אני לא מאחל מוות בכלל לאף אדם). ומה הקשר לזה שאני משוחרר שסיים את שירותו הצבאי?

למעלה