עידכון:

תמיר1991

New member
עידכון:

מיינתי שוב את האלבומים שקיבלתי: - הרבה בולים לירון! - הרבה בולים לדורון! - כמה וכמה בולים לרון! - כמה וכמה בולים לבן של אבא של נעם! חוץ מכם וממתנות החג ששלחתי, נותרו לי 8 אלבומים ישנים, אך במצב סביר (1 ענק ללא בולים, 3 בינוניים, 4 קטנים יחסית), מלאים בולים שאין לי ולאספני הנושאים בפורום צורך בהם. הם יינתנו לכל דורש במפגש. מבין אלו שלא מגיעים למפגש, אשמח לשלוח את האלבומים, אך איני יכול לשאת בהוצאות המשלוח. הרמז מובן. שנה טובה! תמיר.

תמיר!

קיבלתי את הסורק והתקינו לי אותו! יש עוד כמה דברים שאני צריכה לסדר ולהבין בו, ולראות איך אני מסדרת את זה כך שהתמונות לא יהיו כבדות מדי, ואז אני אסרוק לך:) אגב, יש לך מושג למה ירון לא שולח לי מסר עם הכתובת שלו שאני אשלח לו את הבולים?

תמיר1991

New member
יש! יש לך סורק!

אני אשמח לתמונות! לגבי ירון, תשאלי אותו... תמיר.

כפי שאמרתי לך באייסיקיו...

אני אשלח לך את התמונות באייסיקיו כי זה יוצא די כבד (אלא אם כן הרזולוציה נמוכה), ואין לי תוכנה להקטנת קבצים:)

python 4

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gifשלחתי מסר..

הייתי פשוט עסוק בענייני החג. ואחרי יומיים של טחינה ללא הפסקה מגיעים בדיוק בזמן יומיים של צום. זה מה שאני אוהב בחגי ישראל.

doroni10

New member
מאיפה אני אשיג עכשיו בולי חלל ../images/Emo8.gif

אל תדאג, בתיקית הבולים להחלפה המסודרת לפי אנשים, ישנה כמות יפה שעוד תגדל בימים הקרובים
דורון,

תמיר1991

New member
דורון - זה לא הכל...../images/Emo13.gif

יש גם אלבום עם כמה מאות טובות של בולי פרחים, לאשתך היקרה. תמיר.

doroni10

New member
מאיפה קיבלת אותם?

רק רגע- אני מתחיל לחפור שוב באוסף ולדלות כל בול חלל אפשרי
דורון,

תמיר1991

New member
קיבלתי אותם כמתנת חג

מחברה של אמי, שירשה את האוסף מאביה. היו שם, כפי שכבר כתבתי כאן, הרבה מאוד בולים שלא היה לי צורך בהם, ואותם אמסור ו/או אחליף במפגש הפורום. היו שם גם הרבה מאוד בולי חלל וקנדה שהיו חסרים לי, כמה ישראלים, מעטפות יום ראשון מחו"ל וגם הרבה בולים להחלפה עם חברי ההחלפות שלי. שנה טובה! תמיר.

למעלה