עידכון

liat125

New member
עידכון

אם מישהי זוכרת אותי - אז הבדיקת דם אתמול הראתה בטא 208 וקיבלתי אישור רשמי לחלוטין מהרופא שזה הריון. קצת מתקשה להאמין אחרי הדרך הארוכה שעשיתי במשך כ4 שנים 7 הזרעות ו8 IVF שבוע הבא US ראשון לראות שק מקוה שהכל יעבור בשלום. מצד אחד נרגשת מאוד ומצד שני חוששת - אבל מאושרת
תודה למי שהתייחסה אלי שהייתי קצת לחוצה מאחלת הצלחה לכולכן....
ליאת

קולולולולו../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif

איזו הודעה משמחת לשבת. באמת, הגיע הזמן אחרי כל כך הרבה זמן וציפייה. שיכפיל, ישלש ויבעט לך בבטן 9 חודשים תמימים מזל טובבבבבבבבבבב

בולה101

New member
כולי נרגשת בשבילך../images/Emo65.gif

שיכפיל ויבעט ל 9 חודשים שלמים

כוכב76

New member
|צריכה את עזרתך

הי בולה מה שלומך? סוף סוף אזרתי אומץ וכוחות מחודשים והלכתי לפרוטוקול להחזרת מוקפאים בהדסה. אצל פרו' לוין הוא נתן לי כדורים לשתות ביום הראשון של המחזור 2 ביום למשך 5 ימים ואחרי 10 ימים הכדורים הם ESTROFEN. מה הם אמורים לעשות ולמה לגשת לביח"ח רק אחרי 10 ימים מלקיחת הכדורים. מצב העוברים המוקפאים לא כ"כ טוב ואני מפחדת שהם לא ישרדו את ההפשרה. עובר אחד דרגה B בעל 4 תאים ועבר שני C מחולק ל 5 תאים.מה הסיכויי שהם יפשירו במה זה תלויי. וכמה הרירית צריכה להיות בהחזרה? ודרך אגב יש סיכוי שניפגש גם הפעם? (אמור לצאת לי בערך ב15 לאוגוסט). בהצלחה

פּוֹנְג

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מחזיקה אצבעות.

מזל טוב ליאת../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

עכשיו לדגור חזק חזק ולחמם... מאחלת לך הריון משעמם והרבה בריאות. נא לפזר אבקה! שוגה.

מזל טוב ליאת../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

עכשיו לדגור חזק חזק ולחמם... מאחלת לך הריון משעמם והרבה בריאות. נא לפזר אבקה! שוגה.

סנונית 1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הריון קל ובריא מהנה וארוךךךךךךךךךךךךךךךךך.

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולולו

כאלה בשורות אני אוהבת. כבר עלה והכפיל, שישלש ויפעם ויבעט לך בבון תשעה חודשים. מאחלת לך הריון ארוך ובירא ולידה קלה, שהילד הבא יבוא רק מאהבה
. עשינו
מעורר כבוד על IVF שמיני, ו
שגרתי על דימום יחד עם
עלה רופא שהפעם טעה
. נועם

באמת , זה כ"כ משמח ../images/Emo65.gif

אבל קצת מפחיד לראות את המספר שמונה מתנוסס שם..... טויב, לא חשוב, העיקר שההרין הגיע בסוף ושיהיה רק במזל טוב ובקלות דורית

למעלה