עידכון

Nakatoma

New member
עידכון

שלום, ברצוני לעדכן שלפני שבוע וחצי (8.6) הופיעו שני פסים ואני מתנצלת שלא הודעתי על כך קודם
לכל מי שמעונינת לדעת פרטים, אז ככה: אחרי 11 חודשים של נסיונות (מחזור כל 34-43 יום) התחלתי לקחת איקקלומין כדור אחד ליום החל מהיום ה - 13 התחלתי מעקב זקיקים, בהתחלה היו שני זקיקים פוטנציאליים אחד בכל שחלה אבל אחרי יומיים אחד התנוון ולגבי השני הטכנאית אמרה שלפי צורת הזקיק הוא עומד לבקוע כל רגע (כנראה שעות ספורות) יש לציין שהכדורים לא גרמו לי לתופעות לוואי. אחרי 12 יום לא היתה לי סבלנות לחכות ובדקתי בערכה של מקלון הזהב ויצא שני פסים ברורים (כנראה שהם לא רושמים סתם שהערכה מגלה החל מהיום ה-12
) לגבי תופעות (בד"כ אינדבידואלי לכל אחת): נפיחות בחזה כבר מהיום ה-12 שלא יורדת, ריבוי מתן שתן (גם בלילה), בד"כ קצת לפני המחזור מופיעים מעט פצעונים על הפנים במקרה הזה לראשונה זה לא קרה, מצב רוח מאד מאד טוב מה שהפתיע אותי ואת בעלי אני באופי טיפוס מאד עצבני והוא היה בטוח שהוא הולך לסבול להרבה זמן אז מסתבר שלהיפך
היום אני בשבוע השישי ועדיין לא בקרתי אצל הרופאה וגם לא עשיתי בדיקות דם, לצערי לא היה תורים. מאד מקווה שהכל תקין אני רוצה להודות לכולן על ההקשבה מאחלת המון המון בהצלחה אני אמשיך לבקר בפורום ולעדכן ומקווה לראות את כולכן בפורום השכן תודה מיוחדת להיידי ופונג, מסתבר שאני תמיד פועלת בעצתכן

u z a

New member
ברח לי התוכן...

סוף סוף יש כאן הריון!! המון מזל טוב, בהצלחה, ושיעבור קל ורגוע!! אוזה.

פּוֹנְג

New member
כבר שבוע וחצי אנחנו מחכים לעידכון

הזה. אני מקווה שזה יתחיל גל של שני פסים לכולנו. ברכות, Nakatoma עוד בקשה קטנה, האם עכשיו אחרי שהצליח לך תוכלי לענות על הסקר של התדירות?

מעין26

New member
מזל טוב שיהיה לך הריון קל ונפלא

סוף סוף מישהיא גאלה אותנו מיובש כאן בפורום.

blue4u2

New member
באמת הגיע הזמן לעדכון משמח כזה

מזל טוב והריון קל, מוצלח ותקין

ניקולה1

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif../images/Emo6.gif חמודה ../images/Emo95.gif

תמשיכי לעדכן אותנו לגבי בדיקת הדם אני בטוחה שהכל בסדר גמור

lnln

New member
מאושרת בשבילך ורוצה גם

את לא מתארת לעצמך כמה אנרגיה נתת לי. את הוכחת שזה אפשרי. גם אני אחרי 11 חודשים ועכשיו התחלתי סבב ראשון של איקקלומין, אני כל כך רוצה להצתרף אליך. המון, המון, מזל טוב הלוואי שניפגש בפורום הריון.

6ליהי

New member
וואו, המון המון ../images/Emo49.gif

שיהיו לך 9 חודשים נעימים וקלילים וספרי לנו חוויות מההריון!

mayashu

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif

כרגיל, אני בפיגור של כמה ימים אחרי הפורום... המון מזל טוב ושיהיה קל ונעים!

למעלה