עידכון

עידכון

מצאתי משפחה.. לבנתיים עושים רושם של נחמדים. אני שונאת התחלות ודי מותשת נפשית מכל החודשים האחרונים.
אני מקווה שמצאתי את המקום שלי לתקופה הקרובה ושהכל ירגע בקרוב.
מה שטוב זה שיש לי אמבטיה בחדר ואני גרה ממש על המזח (ים) שזה מלא מים, ולאחרונה אני מוצאת את עצמי מדליקה נרות וחוזרת למדיטציה, מנסה להודות ליקום ולזמן לי את הדברים שאני רוצה ובעיקר למצוא כמה דקות ביום להירגע.

נהדר מותק

את רואה?
לא להפסיק להאמין,
שהדברים יקרו,
ולהאמין שהבריאה עושה את הדברים
בצורה הכי נכונה לך

את חושבת ש

זו הצורה הנכונה? שזה הדבר הנכון?
מה שכן אני נורא נהנית מזה שאני ליד מלא מקורות מים.

Nachmanides

New member
שיהיה במזל ובהצלחה, ושהכל ילך לך למישרין.

האם הילדים להם את אמורה להיות אומנת "מחונכים" או שמא הם פראי אדם העשויים להתישך?

תודה מאמי

אני עדיין לא בטוחה איך הם.. צריך לחכות ולראות כי רושם ראשוני לא תמיד נכון

עדכון נוסף

אחרי 4 ימים שהייתי כאן האימא החליטה שזה לא עובד ורוצה להחליף אותי.. האמת שהיא אמרה עלי דברים קשים ומתסכלים. היא אמרה שאני אנוכית שעסוקה רק בעצמה.. ושהיא כפית וקלילה ואני לא.. והחלק החמור ביותר מבחינתי זה שהיא האשימה אותי בהזנחה של הילד. אני לא אתחיל לכתוב איך הם עם הילדים כי זה כרגע לא משנה.
מה שקורה כרגע זה שבגלל שזו הפעם השניה בחודשיים אז אני צריכה לחכות לאישור מהמשרד שאני עובדת דרכו לראות אם אני יכולה להמשיך או שלחזור לארץ.
האמת שאחרי החווייה הזו לחזור לארץ לא נראה לי כזה גרוע.. למרות שאני ממשיכה לחפש דרכים להישאר כאן ועדיין נלחמת.
בגלל זה אני קצת פחות כאן, אני קצת לחוצה וחסרת אנרגיות אבל מה שצריך לקרות קורה ויהיה בסדר

למעלה