עידכון...

levshavur

New member
http://www.macom.org.il/lev-shavur1.asp

שלום לכולם
אני מקווה שהפעם הצלחתי...
תעדכנו אותי אם זה הצליח...
לבשה.

בגוף ההודעה, לבשה, לא בכותרת

כשזה בגוף ההודעה זה מופיע כקישור לחיץ. כשזה בכותרת צריך לסמן את זה, זה יותר מסובך. אבל כל הכבוד

someone343

New member
לבשה יקרה!

קראתי את כל החדר והוא מדהים..
כה עצוב ואני מצטערת לשמוע על כל שעברת, אבל הכתיבה שלך מקסימה מרגשת ונוגעת בלבי, מהיכן התמונות?
רק רוצה לומר שאת חזקה מאד ומדהימה
שמחה שלמרות הכל הסוף הוא טוב, מקסימה

levshavur

New member
לסמוון

שלום לך
כל התמונות שיש בחדר הם ציורים שאני ציירתי בתקופות שונות בחיים שלי. את
חלקם ציירתי כשאבא עדיין פגע בי. שתי תמונות צבע (חוץ מהפרחים הלבנים)
ציירתי אותן באקריליק על בדים גדולים....הציור של האישה עם הפרחים והעצים
שצומחים ממנה מקשט את הסלון בבית (יש הרבה ציורים שלי על הקירות) וגם
בהוסטל יש תצוגה קטנה על הקירות. בסוכות לפני כמה שנים ביום הפתוח בבית הנשיא הייתה תערוכה שנקראה "ההישגים של המדינה" והיו שם שני ציורים שלי של חתולים אחד בצבע ואחד בעיפרון. עכשיו הם תלויים בהוסטל. (וכמובן שלא פיספסתי ללחוץ לנשיא את היד...
) אמרו לי שיום לפני פתיחת התערוכה הנשיא עבר וראה את כל מה שמוצג שם. זה היה מחמם את הלב. הצגתי מטעם השרות לעיוור. אני מקווה שיבוא יום שאוכל להציג תערוכה משלי...בינתיים שתי גלריות סרבו לי. באחת לפני הרבה שנים אמרו לי "אנחנו לא מקבלים כאן מוגבלים" מאז המשפט הזה נחרט לי עמוק בפנים וקיבלתי רגליים קרות לנסות שוב. אני לא מחפשת למכור ציורים (למרות שמכרתי כמה) כי קשה לי להיפרד מהעבודות שלי, אלא להציג כדיי להעביר מסר מסוים לחברה ולהראות את שני החלקים שבי החלק השמח והחלק העצוב...עד עכשיו מעט הציורים שהצגתי היו רק ציורים שמחים (היו 8 ציורים שלי בתערוכה שאל"י עשו בנושא של "אני בעד ילדים - אני נגד אלימות" אבל שם הציורים הם בעילום שם. עד היום הם משתמשים בציורים שלי בדפי הסברה, חוברות וכ'...)
אני מקווה שאי פעם אגיע לעשות תערוכה...
לבשה.

כל הכבוד, לבשה

לספר את הסיפור שלך זה אחד מהדברים הכי קשים שאפשר להתמודד איתם (ושאני מתמודדת איתם). כרגע אין לי גישה לאתר מקום - אני על אינטרנט ציבורי שחוסם אותו - אבל כשתהיה לי, אקרא את העדכונים.

מדהימה שכמותך..

כמה אומץ צריך כדי לכתוב את כל זה...
קראתי כבר בעבר את מה שכתבת,
קראתי עכשיו שוב את הדברים הנוספים שהעלית...
את פשוט מיוחדת...
כל כך מיוחדת...

חיבוקים עד אין סוף

והמון המון אהבה..

levshavur

New member
לאחת בתוך אחת

שלום לך
תודה על מה שכתבת לי ועל החיבוקים , ותיראי הפעם גם מצאת את המילים...

תודה על התמונה ששמת. התרגשתי...
לבשה.

lital172

New member
ואוו

כמה שאת אמיצה וגיבורה.

לא פשוט לספר את הסיפור שלך ואת עושה אתו עם מלא חוזק בתוכך ובאישיות הכל כך מיוחדת שלך.
יש לך הרבה על מה להתגאות.

levshavur

New member
לליטל

שלום לך
זה כל כך מוזר לי לקבל מחמאות כי לאורך כל החיים שלי ספגתי המון ביקורת,
והביקורת הזאת, במיוחד מההורים, אבל גם מהשותפה האנורקסית שהייתה לי,
מהדהדים לי לפעמים במחשבות. זה כמו אלה שרגילים רק לרע וקשה להם להפנים את הטוב...
תודה על החיבוק.
לבשה.

תמרה45

New member
וואו לבשבור-לבשה-לב שמתהווה ומשתלם!!

וואו ווואו וואו!! כ"כ הרבה מילים קסומות אפשר להאיר ולהגיד לך על העוצמה, על הדרך, על החיים! על האישיות המדהימה שאת!!!
קודם כל- החדר מדהים.. התמונות, הציורים, השירים, הסיפור!!
איזהו גבורה!! איך למרות כל הפגיעות שעברת וספגת, לא פחדת ולא הפסקת ולא הרפית מלקחת את עצמך בידיים ולא להתפשר על חיים אלופים שמגיעים לך..
גם אם זה אומר עימותים, התנגחויות.. פשוט לא ויתרת! וזה מדהים!!!!!!! ממש מהתחתית ומנק' הכי מורכבות קשות ונמוכות, ככה הצלחת להתרומם ולהיות מה שאת!!!
מדהים מדהים מדהים!!!! נתת השראה וחיזוק ((-: כמה כיף! אוהבת אותך, וגאה בך!!!

levshavur

New member
תודה
ט

תמרה יקרה שלום
קודם כל תודה על המילים החמות ריגשת אותי...!
לגביי זה שלא פחדתי...אני כן פחדתי אבל כבר מגיל 3-4 הבנתי שאם אני לא רוצה שאמא תחטוף מאבא אז צרחתי כך שאבא היה בא מחטיף לי מכות ונרגע וככה זה היה, הייתי מתעוררת באמצע הלילה...(הכי הרבה הם רבו בלילות...)
נכון אני לא וויתרתי ואני עצמי לא מבינה מאיפה היו לי את הכוחות. את ספר הילדים שכתבתי וציירתי כתבתי אחרי הגרושים, אחרי ניתוח ובשכיבה במיטה. הייתי בדיכאון ואני לא יודעת איך יצא לי סיפור כזה אופטימי...
אני חושבת שאוליי זה חלק מהמהות שלי- לחפש את הטוב גם כשלא רואים אותו ואוליי זה מה שעזר לי להתמודד בחיים...
לבשה.

תמרה45

New member
אז את מהממת שיש לך

כזה הרבה כח חיים וחיפוש הטוב!!!!!

ובסוף זה השתלם ראיית הטוב שלך, כמו שאת אומרת...! (-:!!!

למעלה