עידכון

binon

New member
אחרי שלושה ימים

אחרי שלושה ימים שיעל ואבישי היו בבית ואחרי שבסוף הימים הללו יכלתי להחליף את אוליבר קאן (השוער הדגול של המונדיאל) כי כל כמה דקות זינקתי למשמע הציפצופים וגיליתי שהילדים ישנים בשקט ופשוט החוט זז...החלטנו להעיף את המוניטור ומאז הציפצופים היחידים הנשמעים בבית הם ציפצופי מהדורת החדשות.....

maloren

New member
מה אני אגיד לך...

אני כבר מרגיש איך אני מחליף את אוברוב כמאמן השוערים של מכבי ת"א. נראה לך שיש סיכוי שלא נהיה מחוברים? אני לא מדבר על כל הזמן אבל בלילה ובאוכל, ואולי רק בלילה. ברור שנצטרך להגמל, אבל גם מאיר אריאל דיבר ולא עשה (עצמי אומר לי בהגיענו, גם מזה עוד נצטרך להיגמל). שזו תהיה הבעיה, באמת. כמו שראיתי כולם עברו את זה ברמה זו או אחרת. עוד שבועיים אני אספר לכם איך אנחנו לוקחים את זה...

שמים את "המוניטור מאחורה " ..

בהתחלה זה מוזר אבל מהר מאוד מתרגלים להנות מהחיים בלעדיו ותאמין לי לא מתגעגעים ביכלל . כן שמים לפליטה כמו תינוק רגיל .. .. ולטייל כשנעים בחוץ בערב בעגלה בכיף .. המליץ לנו מנהל המחלקה ועוד שוחררנו בחורף .. אז אפשר לצאת ישר מהבית לטיולים באויר .. לא לחיות בהסגר אין צורך

קודם כל שיהיה בעשה טובה

דבר ראשון בבית הכל אחרת .. תתרגלו מהר מאוד .. בגדים קטנים יש בשילב שיחסית מתאימים לפגים . חיתולים אם יש לך אפשרות להגיע או לשלוח מישהו עבורך יש בית מרקחת בר"ג ברחוב א"צל . שמייבא ( בלעדי בארץ )חיתןלים לפגים בשני גדלים .. מתאימים ונוחים והעלות שלהם בדיוק כמו האגיס או פאמפרס .. בחודשים ראשונים קנינו אצלו . לגבי אמבטיה יש פטנט נפלא ( לא דפני הקר והקשיח) .. יש מעין מיזרון ים שממלא בקלקר .. ועשוי מבד מיוחד נושם .. ועליו היינו משיכבים את עמרי על המיים .. כך שהידיים שלנו חופשיות . ועמרי היה מסתלבט שם ואפילו נרדם מרוב חמימות וכיף .. למיטב ידעתי אפשר להשיג מזרון רחצה זה בסינפי " מאדר קאר" שבמשביר. ובקבוקים לדבוק בסוג אחד לא לבלבל עם פטמות בגדלים שונים . ולהשתמש במלאי של כ- 6 בקבוקים בסבב .. כך שפעמיים ביום בערך שוטפים וסטרילזיה ולאמשתעבדים כל היום . לגבי לילה ויום .. חשוב להקפיד כדי ליצור התחלה של סדר יום בלילה לשמוא על אורות נמוכים ושקט יחסי גם אם ערים . שיהיה בכיף ..

למעלה