עידכון

butterfly white

New member
עידכון

לא אני לא חוזרת כנראה. האמת שאם אחזור כבר תדעו את זה. רציתי לומר לכם שאני תמיד פה בשבילכם שלחו מסרים אני כבר אחזור אליכם. שמתי לב לבלאגן שנוצר מקווה שלא יהיו ריבים יותר. ושמתי לב שמלא אנשים כותבים פה בחוץ אם בכלל בגלל המצב הזה וזה לא מעכשיו. אז חבל שרק מאחרי הקטע שלי הכל התפוצץ. אשכולית אני מעריכה אותך מאוד את דואגת ואכפתית וזה לא משהו נגדך העזיבה.
וטוב לי בחיים ברוך ה'. הריב לא ישבור אותי. אבל שתדעו שלא שכחתי מהריב. הלב עדיין כואב, הלב נפגע ואולי לא יוכל להחזיר את מה שנשבר אבל זה לא כל החים שלי. יש לי אלף ואחת דברים כיפים בחיים. טוב ל עם המשפחה, בחברות. ובקיצור טוב לי ב"ה החיים יפים. אז היו חזקים. תמיד פה בשבילך

האמת שאני הרבה לא אמרתי בקשר לכך

אז זה באמת הזמן תראי פרפרית תלמדי בחיים לא בריא ולא נותן כלום בשמירת טינה אני הייתי שם תראי מה שקרה אסור היה לקרות ואני מבינה את הכאב שלך וזכותך לעשות מה שמתאים לך אני חזרתי לכאן רק בגלל שאני מאמינה באשכולית המקסימה שדבר כזה לא יחזור וקיבלתי ממנה הבטחה במסר תביני במקום שאני כותבת הייתה שם מישהי שלא רק עשתה בלאגן גם חשפה את השם שלי וחיי הפרטיים ובגלל שלא נעשה כלום מאוד נפגעתי אבל אני המשכתי הלאה לא הגבתי לדברים שלה כי זה רק מראה את הרמה שהיא בנתה לעצמה למזלי היא כבר לא שם והרבה מרוצים כולל המנהלת שד"א מאז שהיא נפגשה איתה שינתה את דעתה עליי ואפילו התנצלה אז הצעה שלי פשוט תמשיכי הלאה אני מאמינה מי שירצה להיות איתך בקשר יכתוב לך רק אל תשמרי טינה זה לא מוסיף כלום

eshkolit32

New member
חבל לי מאד.

אבל אני מבינה אותך. אני מקווה בשבילך שתוכלי לשים את הסיפור מאחורייך כמה שיותר מהר. וכן אני גם מקווה שתחזרי אלינו, יום אחד, כשתרגישי זה מתאים לך. אני באמת מצטערת שכך הם פני הדברים.

MeWithoutU

New member
עצוב

עצוב שלא תהיי יותר פה בפורום. תרמת הרבה לפורום וחבל שככה תעזבי כשתחליטי שאת מוכנה - תחזרי. לפחות אנחנו מדברות במסנגר...

A GIFT OF LOVE

New member
‏/tapuzforum/images/emo140.gifטוב לראות אותך גם כאן!

ואני יודעת שאם תראי לנכון, את תחזרי. אנחנו תמיד כאן ותמיד יש כאן פינה חמה בשבילך!

למעלה