עידכון INDEPENDENT TOUR

Juliann

New member
עידכון INDEPENDENT TOUR

הסיבוב הופעות של קלי קלארקסון וקליי אייקן מתחיל בשבוע הבא, בשארלוט צפון קרוליינה [כיף לקליי, הוא למד באוניברסיטת שארלוט יהיה לו סבבה שם] וימשך כמה חודשים... מצחיק איך שהמעריצים שלהם לא התלהבו כל כך מהרעיון כי המעריצים של קליי לא בהכרח אוהבים את קלי והפוך אבל בעקבות כמה ראיונות משותפים שהם עשו [ET, E, Extra, Access Hollywood, Ryan Seacrest], כולם ראו כמה שיש להם כימיה וכמה שהם יסתדרו וצחקו יחד הם היו סופר חמודיםםם... הם הולכים לחלוק אוטובוס במשך חודשים, יהיה קטעים, אין עליהם! GO CLAY&KELLY אוף למה אף אחד לא בא לישראל.... מישהו בטעות הולך להגיע לפה בקיץ?!

C o s m i C

New member
יוווו

איזה התרגשווווווווות! 6 ימים! אני לא יכולה לחכות! אני מתה לראות תמונות, לשמוע סיפורים...הכל!! גם אני שמעתי שהרבה אנשים החליטו שזה יהיה סיבוב הופעות ממש חמוד אם הם חשבו אחרת לפני זה.. יו הם חייבים לבוא לארץ!!!!!!!!!

14מתן

New member
../images/Emo12.gifלמה....../images/Emo35.gif

למה מי שאוהב את קלי לא אוהב את קליי ולהפךךך ?
בריטני כריסטינה ?

Juliann

New member
התכוונתי....

לא לזה. חחחח יש להם הרבה מעריצים משותפים [כמוני וכמו קוסמיק ב-ק-ר-ו-ב! LOL ] אבל יש כל מיני מעריצים של קליי שהם לא כל כך בקטע של המוזיקה של קלי ומעריצים של קלי שהם לא בקטע של המוזיקה של קליי, היו קצת מריבות אבל נראה לי שזה נגמר סופית, יוצא למעריצים שלהם להתחבר הרבה לאחרונה עם כל התוכניות שהם מופיעים בהם, וכאלה שלא אהבו את קליי פתאום אומרים שהוא מה זה חמוד ומצחיק והם מתחילים לשמוע את השירים שלו ומעריצים של קליי שלא אהבו את קלי ראו כמה היא מצחיקה וחברותית והתחילו לשמוע אותה... הסיבוב הופעות הזה הוא רעיון ג-ד-ו-ל של קלי פשוט גאוני,זה מאוד יעזור לשניהם :).

dor307

New member
עידכון madonna world tour

מדונה כנרא יוצאת לסיבוב הופעות עולמי. והיא תגעיה לישראל!!

Darrens Girl

New member
אגב קלי........

שמעתי שבן מודי מאוונסנס עובד על קלי קלארקסון

Juliann

New member
ראית *אותן*?...

לא הבנתי. אני גם לא בטוחה למי התכוונת........ שירים של קלי קלארקסון: האחרון: THE TROUBLE WITH LOVE IS לפני: LOW לפני: MISS INDEPENDENT לפני: BEFORE YOUR LOVE לפני: A MOMENT LIKE THIS שירים של קליי אייקן: יוצא שבוע הבא: THE WAY [השיר כבר יצא לרדיו בארה"ב, הקליפ יוצא בקרוב מאוד ב TRL]. לפני: INVISIBLE [היחידי שהיה לו קליפ]. לפני: THIS IS THE NIGHT ו- BRIDGE OVER TROUBLED WATER

למעלה