עידכון ../images/Emo23.gif
טוב הרבה זמן נעדרתי, מפה וגם הייתי בחלקי פה ולא פה, אבל אני יכולה לומר שלאט לאט אני מפנימה מפנימה שזה נגמר וגם לא יחזור! פעם הייתי עצובה מזה באמת דמעות עמדו בעיני שאמרתי כזה דבר היום אני מבינה, תמיד הוא אמר לי שלא מגיע לי פחות מ-100%, אז כנראה הוא לא מגיע לי, כי אני משקיעה ונתנת ונלחמתי ורדפתי והכל, ואם הוא אומר שאין לו כוחות אלי אז כנראה זה לא מגיע לי! המינמום שמגיע לי זה 100% ואם יותר אז גם יתקבל
אני לא יודעת אם שיקר לי או לא ואם מאוהב במישהי אחרת ולא, אבל זה ממש לא משנה מבחינתי, כי הוא חופשי ומשוחרר וגם אני מסתבר, לאט לאט אני מפנימה מקבלת. ואם אני יכולה לומר שדבר חיובי יצא מזה זה שהתבגרתי המון ולמדתי את עצמ, ולאט לאט שוב מצאתי את עצמי, אני לא יכולה לומר שאני שלמה וליבי כבר
אבל אני יכולה לומר שלאט לאט הוא מתמלא אבל לא מגבר אחר ולא מבנזוג אחר אלא מעצמי
וכן אני גאה בעצמי ולמדתי שיש לי כוחות הרבה יותר חזקים ממה שחשבתי. מוזר הדבר היחיד שחונק אותי בדמעות זה שהוא שגידל אותי לא רואה את המהלך שביצעת אבל כנראה ככה החיים
אני בטוחה שיהיו עוד לילות של בכי בדידות ועצב, אבל מנגד יהיה לילות של שמחה אושר והנאה עצמית... והדבר הכי טוב שקרה בעקבות הפרידה הזו זה שהכרתי את עצמי.. אז יכולה לומר שכנראה זה לא היה הייעוד שלי לפחות לדעתי ולאט לאט מקבלת את הדבר בהבנה ומקווה שצופן לי בדרך משהו יותר טוב ולמידה חדשה
הייתה לי אהבה מאד גדולה הייתה ומסתבר שהיום אני מסכימה שהיא גם נגמרה
ואם לא נגמרה... אז רק ימים יגידו מבחינתי אני בדרך חדשה wish me luck
תורי עכשיו להיות מאוהב
<סינרגיה>
טוב הרבה זמן נעדרתי, מפה וגם הייתי בחלקי פה ולא פה, אבל אני יכולה לומר שלאט לאט אני מפנימה מפנימה שזה נגמר וגם לא יחזור! פעם הייתי עצובה מזה באמת דמעות עמדו בעיני שאמרתי כזה דבר היום אני מבינה, תמיד הוא אמר לי שלא מגיע לי פחות מ-100%, אז כנראה הוא לא מגיע לי, כי אני משקיעה ונתנת ונלחמתי ורדפתי והכל, ואם הוא אומר שאין לו כוחות אלי אז כנראה זה לא מגיע לי! המינמום שמגיע לי זה 100% ואם יותר אז גם יתקבל