עידכון

bodas18

New member
עידכון../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo36.gif

אהלן כולם, אני מניח שהרבה מהעתודאים שהיו פעילים פה לא נכנסים או יכנסו לעיתים רחוקות. את מי שזה כן מעניין, להלן עידכוני: החלטתי ברוב הדר ופאר לנטוש את מקומי בפקולטה להנדסת אווירונאוטיקה וחלל בטכניון. אני לא מתאים, זה לא מה שאני רוצה ללמוד ואני נכנס מראש בגישה אנטית לחלוטין - מתכון להיכשלות מובטחת. כעת נותר בפני להילחם מלחמה עיקשת עד להעברתי לפקולטה לביולוגיה או לסילוקי משורות העתודה ושירות צבאי רגיל. תאחלו לי בהצלחה! וזה זמן טוב לאחל בהצלחה לכל העתודאים באשר הם שלא מוותרים כמוני ועשו בחוכמה כאשר הלכו ללמוד משהו שהם באמת רוצים...

שמש27

New member
בודס היקר !

ראשית, אתה ומעשיך תמיד מעניינים - בשביל זה אנחנו פה. נכון שהפורום שלנו נכנס קצת לתרדמת חורף קצרה (או "הלם בקו"ם אוניברסיטאי") אבל זה זמני, כי אנשים לומדים ומתרגלים למשהו חדש, ועברו למעונות וכו´ וכו´. בהזדמנות הזאת נמסור בהצלחה לכולם ושתחזרו להציף את הפורום בשמחת חיים במהרה ! בקשר אליך, בודס, אני חושב שאתה עושה מעשה אמיץ ונבון עד מאד. אני לא רק שמאחל לך בהצלחה, אלא גם מזמין אותך להעזר בשירותי - מסר בנושא כבר בדרך אליך. ערב טוב !

bodas18

New member
איך שהוא ידעתי...

שתמהר להגיב ולעזור... באמת טוב שאתה מנהל את הפורום פה! אני אשמח לקבל את עצותייך בנוגע להליכים או סתם לשיפור המצב רוח. ביליתי את היומיים האחרונים בין בכי לכאב ראש על מר גורלי שנגזר עליי. הגעתי כבר למסקנה שאני אשאר ללמוד כי זה פחות סבל מהגולני-גבעתי שמחכה אם לא זה. ואז... אחרי שהבנתי שעם עתיד אקדמאי לא משחקים, ושלא יקרה לי כלום בגולני-גבעתי (לפחות ככה כולנו מקווים ולא רק לגביי) אז אני ח-י-י-ב לנסות לשנות את הלימודים למשהו שאני רוצה או לוותר על עתודה. כי ללמוד משהו שאתה לא רוצה זה מתכון בטוח להיכשל בו. תודה על העזרה מראש.

carlsberg

New member
מה הטלפון לעזעזל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

כבר שאלתי כמה פעמים דרך איזה טלפון אפשר להתקשר לעתודה כי לטלפונים שברשותי(חלקם פורבמו כאן) הם לא עונים
מראש!

bodas18

New member
ביום החיול קבילנו דף עם טלפונים

אם אין לך אותו, אז: מספרי טלפון: מדור עתודה אקדמאית: 03-7377931 מש"קית ת"ש: 03-7377941 פקס: 03-7377530 תא מרכז ודרום: א. בירורים כללים, בקשות יציאה מהארץ וועדות רפואיות: 03-7377936 ב. קצינת עתודה אקדמאית: 03-7377942 ג. קצין עתודת עולים: 03-7377530 ד. פקס: 03-7377530 תא צפון: בירורים כללים, בקשות יציאה מהארץ, ועדות רפואיות וטיפול אקדמאי. טלפקסים: 04-8692266 04-8692480 מקווה שעזרתי.

למעלה