עידכון

עידכון ../images/Emo124.gif

היום היתה לנו החזרת עוברים. מתוך 5 שהופשרו מסתבר שרק 4
שרדו. השתילו את כולם. ועוד 10 ימים יהיו תוצאות הבדיקה ואולי (תחזיקו אצבעות) מישהו מהם יחליט להחזיק חזק חזק
. ממש מצחיק לבוא לאותו בית חולים באותה הסיטואציה שהינו לפני 7 שנים שהיתה ההחזרה עם ירין. גם אז הוחזרו 5 עוברים.אפילו אותם רופאים היו מעורבים בתהליך. ק. היתה מדהימה וחיכתה בסבלנות והזמן עבר בצחוקים(כמעט אישפזו אותנו במחלקה הפסיכיאטרית). אז בנות יקרות(וגם בנים)הלואי הלואי והלואי ויהיה נס . ושיהיה לנו חג שמח. נשיקות

מירבי*

New member
../images/Emo24.gifלירון, העדכון מרגש.../images/Emo24.gif

מאחלת לכם להמשיך ולצחוק גם בעוד 10 ימים... היכולת של ק' לצחוק ולהצחיק נפלאה ובהחלט מחלצת ממצבים בהם קצת קשה. יש לה רוח אופטימית ואני מקווה ששתישאר כזאת. תתחילי לתכנן איך את הולכת לגדל שניים (לא כולל ירין כמובן!)

הי לירון יקירה!

מרגש לקרא,חזרנו מחו"ל והייתי מאושרת לשמוע שהושרשו 4 ,אני מחזיקה לך אצבעות יקירה,וזוהי תהיי הבשורה הטובה לחג הפסח!!!!, משה בתיבה ניצל והציל את עם ישראל,זה סימן לילודה וחיים! בהצלחה יקירה אוהבים אותך אירית

אני נרגשת יקירה!!!!!!!!

את ק הפונדקאית שלך הכרתי לפני כשנתיים בקורס מיוחד שעברנו אני והיא בעירנו בישראל כמובן. אני זוכרת שספרתי לה על חווית הפונדקאות שעברתי כמו שסיפרתי לכל אחת שיכולתי תמיד. אני זוכרת שק' כל כך התלהבה וסיפרה שאף היא רצתה פעם מאוד לעשות זאת והרימה ידיים, ואז שידכתי לה את מירבי המקסימה שלנו ואלוהים כנראה רצה וק' המדהימה יצאה הפונדי של לירון שאני כל כך אוהבת ומעריכה. לפעמים אני מאמינה בגורל כל כך הרבה תמכת בי לירון ברגעי הקשים שאמי נפטרה השיחות הארוכות שלנו הביקור שלך בשבעה לעולם לא אשכח זאת! וכמובן את תמיכתך וביקורייך בבית חולים אחרי לידת תינוק הפונדקאות שילדתי. אני מאוד מאמינה בגורל כנראה שק' המדהימה שמההתחלה הרגשתי שתהיה פונדי מיוחדת וסיפרתי עליה אז למירבי שקבלה אותה בהמון אהבה יועדה לך יקירה. וכל מה שנשאר לי הוא להחזיק אצבעות חזק חזק שההחזרה תיתפס חזק כמו שצריך ויצאו ממנה איזה תאומות או תאום ותאומה והכי חשוב בריאים יפים חזקים ומיוחדים. אמשיך לעקוב המון נשיקות לק' וד"ש חמה ממני. מתפללת שההחזרה תצא הכי טובה ותתפס. אוהבת ריקי.

תודה לכן מתוקות../images/Emo140.gif

על העידוד התמיכה והחום ברגעים שהכי זקוקים להם. בתהליך הקודם התמודדנו עם הכל לבד. ולכן הערכה שלי היא כפולה ומכופלת שיש עם מי לחלוק. ושוב הלואי הלואי והלואי על כולנו.

למעלה