עידכון

FlamMAble

New member
עידכון ../images/Emo124.gif

זה לא עידכון שבועי, וגם לא חודשי. זה פעם ב..כשקורה משו חדש ומעניין שדורש הודעה כוללת. אז ככה:
ברוכים הבאים לכל חברי הפורום החדשים שהצטרפו.
חזרתי חזרתי חזרתי! סופסוף נפתרו הבעיות (עד שיתחילו אחרות) ואני כאן איתכם.
לכלל חברי הפורום ולחברה אחת בפרט: הודעות שקושורות לאותו נושא יש לשרשר לאותו שירשור ולא לפתוח הודעה חדשה! עבדתי המון זמן על חיבור ההודעות לשרשור אחד (מסר אישי נשלח לאותה חברה).
אופציה חדשה: "שאלות נפוצות" שאלות נפוצות על נירוונה, קורט, דייב כריס או כל מי שקשור אליהם, +תשובות כנסו לבדוק!
באחד השישורים הועלה שוב הרעיון של מפגש פורום, הפעם אני לא הולכת לשבור ת'ראש על איפה ומתי לעשות מפגש כי פעם שעברה זה לא הלך כי לא היה שיתוף פעולה והתפשרות על זמן ומקום. רוצים מפגש? תחליטו על מקום וזמן ביחד!
לאחרונה יש אנשים קצת עצבניים בפורום, אני מבקשת: כשאתם עצבניים...אל תכנסו לכאן! לא! חכו שתרגעו קצת וכנסו. אין לנו צורך בפורום להודעות עוקצניות ומרושעות, זה סתם עושה מגעיל בפורום.
זהו!
שיהיו לכולכם חיים יפים תמשיכו לשמוע מוזיקה טובה ולהיות שמחים עד לעדכון הבא
, משי

Runaway Train

New member
אחחח....משי משי

אני לא יגיב על כלום חוץ מדבר אחד...:) בקשר לפגישת פורום .. אולי נעשה את זה בפורים,או בפסח? מה דעתכם??

ב נ נ י

New member
טוב...

יש ת'ישנים של הפורום שבטח כבר ניפגשו אבל אנחנו החדשים לא מכירים אף אחד אני בקושי יודעת איך קוראים פה למישהו אז אתם רוצים שניפגש.. אגב בואו נעשה שירשור של שמות גילאים מקום בארץ וכאלה! אני אישית: לין 14 ת"א אתם?

Runaway Train

New member
אחותי..

עשינו כבר את השירשור הזה מכל הסוגים והמינים ותגידי,מה הקטע של הבנני ?

ב נ נ י

New member
|שיט'|

תמיד דופקים את בנני...אני לא מוכנה לזה עוד! סתאם סתאם, אבל אני לא מכירה אף אחד אני לא יודעת אפילו איך קוראים למנהלת של הפורום, מה אני אקרא לכם בניקים שלכם?! ואין קטע לבנני

Runaway Train

New member
אחותי..

היינו שם,אכלנו סרטים (סתם מה הקשר) בקיצר עשינו את זה מכל הסוגים והמינים נחמד להכיר אותך ולדעת את שמך ואיפה את גרה נ.ב מה הקטע עם הבנני?

Friends G i r l

New member
קיבלתי את הרושם ש...

זה מין שירשור מפגש לא? אז אפשר לפתוח הודעה חדשה בשביל ההיכרויות.... ואני לא אגיע למפגש - אני מודיעה מראש! ההורים שלי (כן יש לי כאלה סתתתםם) אני רק בת 14 ככה שאני די תלויה בהם והם לא מרשים לי להיפגש עם אנשים מהאינטרנט... אבל אתם תהנו!

משי ../images/Emo13.gif סופסופ .....

אז ככה , קודם כל באמת תמיד תהיתי מה זה השאלות הנפוצות הללו , וכל הכבוד זה נחמד למדי . אבל בינתיים השאלות דלות למדי וכמו כן מתרכזות רק בקורט ובהחלט אפשר להוסיף עוד שאלות . כמו לדוגמה: שמה של הלהקה , תאריכים של דיסקים וכו' . וגם בשאלה על אמונתו של קורט אין כל כך תשובה ... =\ בקשר למפגש זה יכול להיות נחמד בפורים , אבל עדיף בפסח . אין לי מושג אם אני אגיע ..... ועדיף שזה לא יתפוס איזה 800 שרשורים כמו בפעם הקודמת וזה סתם יגרור למריבות ובסוף לא ייצא כלום. ככה שמבחינתי זה לא כל כך דחוף...

the sofa city

New member
אתם יכולים להיפגש ב5.4! ../images/Emo9.gif

אני לא יודעת אם אני יבא! תלוי איפה מתי ואם אמא תסכים...

ב נ נ י

New member
אאאאההההה.......

נכון...איכשהו בראש שלי תמיד נקלטים תמיד התאריכים הטובים יותר.. בכל אופן יש מלא מאמרים שזה 8.4...ועוד אחד מצאתי ב2.5 כל אחד ממציא משהו.. כבר לא ידעתי למה להאמין! ותודה על פתיחת העיניים!

life style

New member
בבקשה ../images/Emo8.gif

וקצת היה קשה להם לקבוע כי מצאו אותו הרבה אחרי שהוא התאבד.....

ב נ נ י

New member
כידוע לי..

מצאו אותו אחרי 3 ימים... אבל אולי בשביל כמה אנשים (אלא שרשמו את המאמרים.) בטח יתעוררו מאוחר מדיי... חחח....טוב לא מצחיק!

life style

New member
טוב בשבילי...

שלושה ימים זה המון זמן! שלושה ימים שבהם הגופה שלו נרקבה... איכס טוב אני לא רוצה להגעיל את כל הפורום אז אני אסיים את התיאורים הזוועתיים שלי....

Stillwater

New member
זה לא אומר כלום אם...

מצאו אותו הרבה זמן אחרי שהוא מת. (למרות שזה לא היה הרבה זמן אחרי) אנשי מקצוע יודעים לפענח מתי הוא מת ואפילו באיזה שעה גם אם מוצאים את את הגופה אחרי מאות שנים אפשר להגיע לתוצאה כמעט מדויקת של זמן. קוראים לזה פטולוגיה למי שלא לא ידע. סתם לידע כללי!

Runaway Train

New member
אוו אני זוכרת אותך

טוב שחזרת ברוכים השבים אבל לא חזרת בזמן טוב כפי שאת רואה...

למעלה