עידכון bios ב-win2000

tzafrir

New member
עידכון bios ב-win2000 ../images/Emo53.gif

חברים, אני מעוניין להתקין את win2000. לצערי המחשב שלי מצריך עידכון ביוס וזה בדוק (אחרי הרבה התכתבויות בפורום הזה). בכל אופן מישהו שמבין המליץ לי להכניס דיסקט עם קובץ איתחול ואת הקובץ zip שהורדתי. רשמתי את מה שאותו מבין אמר: awdflash 116v-8.bin bios.old/py/ps אבל כאשר כתבתי את זה תחת כונן a , נרשם לי שלא כתבתי נכון ? מדוע? שם קובץ הzip הוא 116v.8. האם למישהו יש הצעה. תודה

jumpgate

New member
תקלה

אתה אמור לפתוח את קובץ ה ZIP ולהעתיק את הקבצים שבתוכו לדיסקט

tzafrir

New member
אתה בטוח פשוט לפתוח

את קובץ הzip ואז לבצע את השורה הראויה ??? האם זה יספיק כדי להתחיל בעידכון הbios???

jumpgate

New member
חס וחלילה!

בחיים לא עושים דבר כזה מתוך חלונות. התכוונתי שאתה אמור לפתוח את קובץ ה ZIP, לחלץ את הקבצים שנמתאים בתוכו ולהעתיק אותם לדיסקט ההפעלה שהכנת, ולא את קובץ ה ZIP עצמו.

tzafrir

New member
פרסתי את הקובץ אך עדיין שגיאה ../images/Emo12.gif

פרסתי את הקובץ אבל כתבתי את אותו משפט להפעלה הקובץ (כפי שרשום למעלה), אך עדיין bad command. מה עושים ? מה עשיתי לא נכון ? בבקשה עזרו

AfiComp

New member
עשה כך...

(בהנחה שאתה עובד על מערכת 9X כרגע) צור תקליטון עם קבצי מערכת (מתוך המחשב שלי ולאחר שהכנסת את התליטון לכונן - קליק ימני על סמל כונן ה1.44=>אתחול=>ובחלון האפשרויות שייפתח סמן את האפשרות "העתק קבצי מערכת"). לאחר שיצרת את התקליטון, העתק אליו את הקבצים שהיו בקובץ ה-ZIP שהורדת (חפש קובץ עם סיומת EXE, שקרוב לוודאי שיכיל את המילה FLASH בתוך שמו, ועוד קובץ שאמור להגיע עם סיומת BIN, רשום על חתיכת נייר את שמותיהם המלאים של שני הקבצים). כעת אתחל את המחשב עם התקליטון שיצרת , ובשורת הפקודה רשום (אני מתייחס כרגע לשמות שציינת בהודעתך הראשונה): awdflash 116v-8.bin bios.old /sy/py המתג הראשון "sy" - אומר לתוכנה לשמור גיבוי של הביוס הקיים - Save=Yes המתג השני "py" - אומר לתוכנה לתכנת את הג´וק מחדש - Program=Yes. 116v-8.bin=שם הקובץ הביוס החדש, בו יש להשתמש בעדכון. bios.old=השם שיינתן לקובץ הגיבוי לביוס המקורי שיווצר על התקליטון שלך. מקווה שעכשיו זה יעבוד. בהצלחה, AfiComp

tzafrir

New member
aficomp, עזור בבקשה ../images/Emo53.gif

עשיתי בדיוק את מה שאמרת. 2 הקבצים שלי הם flash789.exe, ו 116v-8.bin. רשמתי בדיוק איך שאמרת לי אך המסך שהתגלה לי היה מסך תפריט לבחירה file name1, file name2, ועוד כמה הגדרות. חשבתי שאני מריץ את שורת המחץ , היא מעדכנת אותי שנגמר העידכון וזהו. האם לו כך ? מה עליי לעשות ? אולי בהתחשב בנתונים שנתתי לך על הקבצים שלי תוכל לרשום לי את השורה החשובה לעידכון. תודה רבה.

למעלה