עידכון שבועי...

UrbanDK

New member
עידכון שבועי...

היה סופשבוע טוב. אפילו מעולה. יום שישי ירדתי לעיר, פגשתי מלא אנשים. הרגשתי קצת לא קשור (ולא ידעתי מה לענות כששואלים: "אז הכל טוב?"), אבל היה נחמד סה"כ. ביום שבת קפצתי לחברה הכי טובה שלי לייעץ לה (בעיות עם החבר), ואז זום זום לאבו-גוש לנרגילה ותה (עם סוכרזית!), היה ממש סבבה. העלינו צחוקים מהתיכון... אחרי אבו-גוש הפתעתי את ידידה שלי אצלה בבית, כדי לנחם אותה (הבן זונה זרק אותה. שוב. בטלפון). אח"כ הבייתה, חוק וסדר בערוץ 1, קצת אינטרנט ולישון. מחר יום גדול. קמתי מוקדם (8 וחצי), התארגנתי מהר, וטסתי לגבעת שאול, הייתי חייב לאסוף דיבורית ממישהי, כי אני אמור למכור אותה עוד שעתיים. קצת בעיות חנייה, קצת ללכת הרבה (כואבת לי הרגל...
), פה ושם והדיבורית אצלי. 10:15, בדיוק כמו שרציתי, ואני יוצא לכיוון ראשל"צ. הכבישים פנויים וכולם מפנים לי את הדרך, אז אני שומר על קצב נאה של 140-160, ותוך חצי שעה אני בצומת בית דגן. הודעת SMS קצרה לבחור והוא שם. פה ושם, מרכז אורנג', ידה ידה ידה, אני מביא לו שתי דיבוריות ופלאפון שאני שונא - ומקבל 850 ש"ח ביד, cash money מזומני. סבבה. מחליט לסוע לקרייה לבקר ידידה טובה שלי מהצבא שלא ראיתי כבר חודשיים. עוצר בדרך בפירוקיות באזור (האוטו עוד לא התאושש לגמרי מהמדרכה לפני שבועיים), אבל לא מוצא את מה שאני צריך. ניחא. מגיע לקרייה, קצת פלירטוטים עם השומרת ואני נכנס. סיגריה וקולה (דיאט!) עם ידידה שלי, אבל קצת מוזר לנו ביחד. לא יודע, אני כבר לא מרגיש קשור כל-כך. כולם שואלים מה אני עושה עכשיו, ואני עונה "כלום". ב"תוכניות לעתיד" אני שם את "להיות מדריך פסיכומטרי". "אתה לא רוצה ללמוד?" - "למה, מה איבדתי שם?", אני עונה... חצי שעה בקרייה, ויאללה הבייתה. בדרך דודו טופז עוקף אותי (X5 יפהפיה בייבוא אישי. רק חבל שהוא נוהג כמו בהמת ייאור), קצת יותר בעיות בכביש, ואני בבית ב13:00 בערך. יום טוב. כשאני עסוק טוב לי. אם רק הרגל לא הייתה כואבת הכל היה מושלם. נו, שווין.

ועוד ירושלמי

עוד ירושלמי... אנחנו יכולים לבנות פה ממש מאפיה. פסיכומטרי? בעעעע היום התחלתי תקורס וקיבלתי שוק בוק מהספרים העבים האלה ושעורי הבית אמאאאאאאאאאא

SShirly

New member
רוצים...

יש אנשים שלא חושבים לפני שהם מגיבים. ויש גם אנשים שלא מכירים את ההסטוריה שהאדם הביע בפורום ולכן הם מגיבים שלא לעניין. אל תכעס. תבין את הטעות. כן רוצים לשמוע.

SShirly

New member
מנווווווווו שלג? ../images/Emo188.gif

זה בטוח? הוא יצטבר? נלך שוב עם מגפיים? אני צריכה לתכנן איפה לעשות את הסופ"ששששששש!

UrbanDK

New member
אני עוד זוכר שהבטחתי לך שלא יהיו

כאלה, אבל קבלי
וגם
.

SShirly

New member
לא זכורה לי הבטחה כזו../images/Emo3.gif

תודה
זורקת
על מנו
מואהאהאהאה

greenor

New member
טוב, אז לפחות...

תזמינו אותי לראות. אני לא ארוץ לספר. לפחות לא לפורומים אחרים.

SShirly

New member
מה איך הגעת לזה....

רק זרקתי עליו פרחים
מנו... תגיד לו...

למעלה