עידכון שבועי...

greenor

New member
אמנם אני לא כולם...

אבל תסתכלי כמה הודעות למטה... והרי אני מפרסם תמונה ראשונה בפורומי תפוז במיוחד בשבילך...

Wolfcub

New member
../images/Emo2.gif נראה לי ששניכם לא הבנתם נכון

להיפך. התכוונתי ברצינות. ולמעשה כשהסתכלתי על ההודעה שהגבתי היה נראה שבאמת אני מנסה ללגלג או משהו, כאילו זה מתפרש לשני כיוונים אבל באמת זה לא היה הכוונה. UrbanDK שים לב שזאת לא פעם הראשונה שאני מגיב לך ותראה שהגבתי לך ברצינות, וסליחה אם העלבתי אותך זאת לא הייתה הכוונה אלא להיפך. וSShirly נראה לי שאת צריכה לחשוב לפני שאת מגיבה ולא לשפוט ככה אנשים כי למעשה קראתי קצת את ההיסטוריה של הבן אדם וניסיתי להבין אותו. אז אל תנסי להתחנף אליו ולשחק אותה אני מכירה אותו טוב יותר. שיהיה לכולם יום טוב

SShirly

New member
../images/Emo4.gif אוף איתך...

אני תמיד חושבת לפני שאני מגיבה. ואני אף פעם לא מתחנפת. ואני לא משחקת אותה, אני מדברת בכנות. אם לא הבנו אותך, אז טעינו. אם הגבנו לפי איך שהבנו - אז נסה להסביר את זה בלי להעליב. וחבל שככה הגבת. כי באמת שהמטרה שלי לא היתה לפגוע. אוף, הוצאת לי חשק להכל עכשיו. איזה באסה איתך...

greenor

New member
שירלי!

קצת פרופורציות... הבחור נעלב, קצת נזף בך, וזהו! אין לך מה להעלב, פשוט תקשיבי וזהו... ושלא הודעה קטנה בפורום קטן "יוציאו לך את החשק להכל"

SShirly

New member
../images/Emo4.gif

יאללה איתכם... לא באמת התכוונתי לקפוץ מעזריאלי. רק רציתי שיבין שלא התכוונתי לפגוע וחבל שהגענו למצב כזה. זה הכל. אוף

greenor

New member
מחמיא לי...

שאת קוראת לי בלשון רבים, אבל "יאללה איתך" יספיק בהחלט... אני פשוט חושב שאנשים לפעמים לוקחים יותר מדי ברצינות את מה שהולך פה, ותהיתי אם גם את ביניהם... וכל עוד אף אחד לא קופץ מעזריאלי זה בסדר, למרות שהבוקר (או אתמול בבוקר, אני לא זוכר) מישהי קפצה לנו פה בחיפה....

SShirly

New member
טוף...

אני מבקשת סליחה ממך, שקראתי לך ברבים. מוולף - שלא הבנתי אותו. מבקשת ששניכם תסלחו לי. באמת. מבקשת שתהיו מעט יותר סבלניים בהמשך. ומצטערת אם התנסחתי בצורה גסה ופוגעת. למרות שאני חושבת שדווקא דברי הם שנלקחו שלא בפרופורציה הנכונה. אבל מוותרת. כי אני שונאת ויכוחים. ובאמת אוהבת את מי שהכרתי עד עכשיו בפורום. ואין לי חשק לריב עם אף אחד. במיוחד לא בשעה כזו. אני אשמור את זה למחר
(וכן, זו בדיחה). *שולחת זרת לשולם*

greenor

New member
אני לא מבין

על מה יש לך להתנצל.. אמנם בהודעות אי אפשר "להעביר" טון ציני, אבל כזה אני. ציני. תמיד. ולא, לא נעלבתי כשארת יאללה איתכם. אפילו לא קצת. ואין לך מה להרגיש רגשות אשם על איך שהתבטאת קודם, כי אני עוקב אחרי הפורום הזה, וכמו שגם כתבתי לך פעם בהודעה פרטית, את רצינית... ואם מישהו נעלב ממישהו אחר, שבסה"כ לא התכוון להעליב אותו, שילך לחפש קצת בטחון עצמי. וזהו. שולם שולם לעולם אף פעם לא היה ברוגז.

SShirly

New member
אני מרגישה מזה מוזר עכשיו... ../images/Emo4.gif

תערובת של בלבול מבולבל בבלבול. אבל יהיה בסדר. לילה טוב

תשובה בקשר לפסיכומטרי

המעוד בחינה הקרוב הוא הראשון והרביעי לאפריל. את הקורס אני עושה בקידום. וזה מלאאאאאא ספרים אמא!!!! מלאאאאא חומר!

Wolfcub

New member
סבבה ששירלי ../images/Emo13.gif שמח שהבנת אותי

ושמח שאני הבנתי אותך .לא נעלבתי אולי קצת כעסתי כי לא קל לדעת, לפעמים, ע"י מילים וקריאה מה הכותב באמת ב100 אחוז התכוון. בגלל זה אני נוכח לדעת שלהתכתב או להתחיל בצא'ט עם בן אדם שלמרות שהוא "יושב" קרוב לידך במחשב הוא ממש "יושב" רחוק מהלב. האינטרנט יסבך את כולנו.

ויקי123

New member
בהצלחה!!!

באיזה מסלול בחרת? אני אעשה ביולי וצריכה להחליט בקשר לקורס. בינתיים גם לי ערימת ספרים מקידום.(של פבלו...) אי עוברת עליהם ונכנסת לאט לאט לחרדה.

למעלה