עידכון ,שאלה ובקשה..

עידכון ,שאלה ובקשה..

שלום חברים , אז כמו שהבטחתי עידכון - יש לנו ילד מקסים בן כ חצי שנה שלאחר אישפוז עם דלקת בדרכי השתן וכמה ברורים גילו לו כליה אחת ( ימין) שלא התפתחה בשלב העוברי ומתפקדת פחות מ15% מה שגורם לחזרה של שתן ולזיהומים . הכליה השניה תודה לאל מתפקדת . והנה השאלה - אשמח לשמוע כל אחד מגישתו למה ומדוע והאם ניתן לעשות משהו ( ואני מדגישה שמדובר בכליה קטנה מאוד משלב עוברי) כיוון שברפואה הקונוונציונלית ההמלצה היא להוציא את הכליה הזו עקב היותה סיכון לאחותה השמאלית. ועכשיו בקשה , חברה אתם מכירים אותי , אין צורך לכתוב גשי למטפל .. כל מה שתכתבו ילקח בחשבון ההתלבטויות שלנו לכן אם אין לכם ידע זה בסדר לא לענות לי. תודה שהגעתם עד לכאן.. יעל

SideKick

New member
תיאוריה...

ולמרות מה שכתבת אסייג את דבריי ואומר שהם אכן תיאוריה, שכן אין לי שום נסיון טיפולי במקרה שכזה וכמובן שלא ראיתי את התינוק. ואת שאר הסייגים אנא שימי בעצמך. בתחושה שלי האזור של הכליה לא הונע מספיק בשלב קריטי כלשהו. אולי העובר "נתקע" זמן רב מדי בתנוחה אחת, אולי משהו לחץ עליו, אולי משהו גדול ונפלא מהבנתנו... אני הייתי מאוד בעדינות מניעה את האזור בדרכים שונות. אם הוא לא רגיש מדי למגע באזור הזה אפשר בעזרת מגע, ולא - במליון דרכים אחרות. האם הוא כבר זוחל? ייתכן מאוד ששלב הזחילה יכול לשפר את המצב, אם הוא יידע לנצל את השלב הזה כראוי. (אפשר בשלב הזה להזמין מישהו עם גישה תנועתית כדי לוודא שאכן הזחילה אפקטיבית ונכונה). אני סומכת עליך שניתוח הוא לא האופציה הראשונה שתבחרי. ומצד שני - אם תחושו שאין התקדמות ואכן יש סכנה לכליה השנייה - לכו עם עצת הרופאים. מחזקת את ידייך
בהתמודדדות ובהחלטות הלא קלות. תמשיכי ליהנות מהעולל. רות

כל תאוריה חייבת להייחס

למה שקרה בהריון-שם נמצאות התשובות. לגבי מה לעשות כרגע-להתיעץ עם עוד רופאים (ועם פירר). במקרים כאלה יש להם יותר ידע וניסיון מאשר לנו. מסכימה-זו החלטה לא קלה.... הרבה בריאות עירית

freearth10

New member
../images/Emo24.gifהיי יעל|../images/Emo24.gif

מה יעזרו כרגע התאוריות? הן את יודעת אותן יותר טוב מהרבה מאיתנו! ומי כאן זה שיכול להבטיח שרק בדרך ... הזו הכל יסתדר? ואני כל כך סומכת עליך שאת תדעי לתת לחמוד הקטנטן שלך את הטיפול הנכון ביותר וכשתראי שאין ברירה, תחליטי את ההחלטה הנכונה. רק דבר אחד אוכל לייעץ לך: אם יוחלט על ניתוח גשי למטפל/ת בתמציות באך או קריסטלים (למרות הנסיון שלך) ומייד לאחר הניתוח גשו למטפל/ת בקנסיולוגיה לנטרול המתחים השליליים כתוצאה מחוויה קשה זאת. ואת בטח זקוקה היום יותר מכל לטיפול הוליסטי, אז תדאגי שמישהו גם יטפל בך! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
מאיה

למעלה