כמה הערות על תגובתך
1.1. לא חייבים למסור כרטיס אשראי. בפברואר 2017 כתבתי הודעה בפורום בה תיארתי את הליך רכישת ה-Global SIM, שילמתי במזומן. לא תעודת זהות, לא כרטיס אשראי, pre-paid ב-100%.
1.2. מניח שהטענות מבוצעות עם כרטיס אשראי, אבל, אולי ניתן להטעין גם במרכזי השירות של חברת פלאפון, אין לי מושג.
1.3 מדובר בשירות pre-paid. בלי חיובים נוספים, בלי לחכות על הקו ויתר הדברים אותם תיארת.
1.4 אני מבין שיש לך Anti מוחלט לדברים האלו; לגיטימי. אבל, בראות עיני, ה-Anti הגורף שלך מונע לא מעט ממקום רגשני ולא ממקום רציונאלי.
2. "הענין של שימושי חו"ל נשאר פרצה שבה הם יכולים לחייב בחיובי יתר" המשפט הזה רחוק מאוד מלהיות מדויק. לא מזמן (טווח של שנה-שנתיים להערכתי) בוצעו תיקוני רישיונות רציניים וניכרים בכל הכרוך בשימוש במכשיר בחו"ל, בייחוד בתחום הגלישה. מושלם זה לא, אבל בעיני, כיום, לקוח גם צריך טיפש מוחלט בשביל לחזור לארץ ולגלות שהוא צריך למכור כליות שלו ובני משפחתו.
3. שקט נפשי זה בהחלט נוחות
4. עניין הזמינות המיידית, אם זה לחיבור לאינסטגרם, אני בהחלט מסכים איתך שיכולים לחכות. אבל, לעיתים תכופות, יש נסיעות בהן הזמינות המיידית חשובה מאוד (ולעיתים קצת יותר נדירות, אפילו זמינות במהלך הטיסה). לצערי הרב, אני מתעב זמינות 24/7 [ובמאמר מוסגר, סביב השבועיים האחרונים הנייד שלי על מצב טיסה ואני זמין בנייד אך ורק דרך שירותים המבוססים על אינטרנט כאשר אני בסביבת wifi, פשוט שונא את הזמינות סביב השעון] אבל ישנם מצבים בהם הדבר חשוב.
5. לא כל סים אירופאי יעבוד בכל מדינות האיחוד. בעת רכישת תכנית התעריפים חובה לוודא אפשרות לנדידה פנים אירופאית. החברות אינן מחוייבות להציע את אפשרות הנדידה בכל תכניות התעריפים.
כפי שכתבתי מוקדם יותר בדיון הזה, מדובר במדינות ה-EEA, כלומר, מדינות החברות באיחוד האירופי ובנוסף ליכטנשטיין, איסלנד ונורבגיה.