עידכון קטן - גלובל סים של פלאפון

dino_din

New member
זה מה שקיבלתי

פה:
https://www.pelephone.co.il/DigitalSite/heb/abroad/global-sim/gs-service-deatails/
&nbsp
לגבי תקופה, זה מה שרשום שם:
נפח גלישה שלא מומש או חלק ממנו ניתן לצבירה למשך עד 3 שנים ממועד הטעינה. לא יינתן זיכוי או החזר על יתרה שלא מומשה.
&nbsp
לגבי מספר, זה סים חדש שמיועד רק לגלישה, הוא מגיע עם מספר ישראלי עליו 050.

זה חיסרון משמעותי

כי הסיכוי שמישהו בחו״ל ישמח להתקשר למספר ישראלי הוא קלוש למדי

enigo

New member
ואם היו נותנים לך מספר של גרמניה, אבל אתה מטייל ביפן - אז כן

היו שמחים לצלצל אליך? לא יכולים לארגן לך סים עם מספר מקומי משתנה בהתאם למדינה שבה אתה נמצא. לפחות לא כרגע.

לא רוצה לתת מספר ישראלי

בחו״ל. אם היה מספר אירופאי הייתי יותר רגוע. בכל מקרה ההעדפה הראשונה שלי היא לסים מקומי.

לא מטריד אותי

העלות של 50-150 לסים מקומי פר נסיעה פעם בשנתיים/שלוש ביחס לעלות הנסיעה הכוללת, זה גרושים.

ומצד שני לא צריך להסתבך עם מספר בעייתי.

אגב, בהרבה מדינות באירופה אפשר להבנתי להשתמש עם סים אירופאי כלשהו, באותה עלות של סים מקומי גם לשיחות החוצה וגם פנימה.

enigo

New member
מה שמתאים לך. אני מעולם לא

נתקלתי בבעיה הזו. אולי אני פשוט לא רוצים לדבר איתך...

G Gabi

Member
פירוט המדינות באתר ("להקליק" על 143 מדינות [כמדומני שכך])

em28

Well-known member
הערות בקשר לתוקף הגלובל סים, לשיחות ולמדינות שבהן הוא תקף

1. היתרה בתוקף 3 שנים מהטעינה האחרונה.
2. הסים מיועד לגלישה, לא לשיחות - למרות שאפשר להטעין שיחות הן מאד לא כדאיות דרכו (גם הנכנסות).
3. שיחות כדאי לבצע דרך וואטסאפ/סקייפ.
4. צריך להתייחס לרשימת המדינות בערבון מוגבל, כבר נתקלתי בשתי מדינות שברשימה בהן לא היתה קליטה.
&nbsp
כשהוא עובד הגלובל סים הוא פתרון נח, גם אם לא זול.
&nbsp

enigo

New member
למה לא זול? למי שנוסע הרבה לחו"ל, כל פעם למדינה אחרת, הוא

פתרון זול, אפילו זול מאוד.
בעבודה הקודמת שלי הייתי טס לחו"ל בערך פעם בחודש, כל פעם ליומיים שלושה, וכל פעם למדינה אחרת. בכל טיסה הייתי משתמש בממוצע בערך במאה מגה בייט גלישה. ולמרות שאז המחיר של גלובל סים היה גבוה יותר (99 שקלים לג'יגה, 169 לשני ג'יגה), הוא היה הפתרון הכי זול בנמצא, גם בהשוואה לסימים מקומיים. לא היה אף פתרון אחר שעלה לי, בממוצע, עשרה שקלים לנסיעה.

em28

Well-known member
אכן, אבל לצרכנים יותר משמעותיים עדיף סים מקומי

צרכנים שיצרכו נניח ג'יגה בשבוע ימצאו שסים מקומי (10-12 יורו) יהיה פתרון זול יותר,
משתמשים שנוסעים ליותר מאשר גיחה של כמה ימים גם ימצאו שסים מקומי עדיף,
שלא לדבר על אלו שמגיעים למדינת היעד ומגלים שההסכמים של פלאפון עם המפעילות המקומיות לא ממש מביאות להם קליטה.
&nbsp
&nbsp

enigo

New member
אז אנחנו מדברים על 40-50

שקלים ל ג'יגה לעומת 50 שקלים בגלובל סים, ובתמורה צריך להתחיל לחפש סים כשנוחתים - לא בשדה, כי שם יקר, אלא בעיר איפשהו - אחרי שביררנו מראש של איזו חברה כדאי. אם עוברים מדינה בטיול צריך לדאוג לעוד סים.
ובנוסף לכל, אם השתמשנו בסוף רק ב-0.7 ג'יגה אז השאר הולך לאיבוד (אלא אם אנחנו חוזרים לאותה ארץ תוך זמן קצר, מקסימום שנה) וכל החיסכון הולך לאיבוד...
ואגב, כמו שיכול לספר לך כל ישראלי - גם סים של אותה ארץ לא מבטיח קליטה חלקה ומהירה בכל מקום...

em28

Well-known member
40-50 שח לחודש, לא לשבוע ! על נוחות משלמים !

ושוב, הגלובאל סים מתאים לסוג מסויים של משתמשים (מעוטי גלישה, גיחות קצרות ומספר מדינות)
ולא מתאים לאחרים - וזה בסדר !
&nbsp
אני יכול לומר שבגיחות קצרות לחו"ל העדיפות הראשונה שלי תהיה הגלובל.

enigo

New member
לא הבנתי. סים מקומי נטען עולה

בערך 10-15 יורו, כולל ג'יגה גלישה. זה לפחות מה ששילמתי בכמה מקרים. זו לא תוכנית חודשית, אלא פרה-פייד. או שלא הבנתי למה התכוונת?

YosMan1

New member
אני נוסע בקרוב לנסיעה השלישית שלי בטעינה אחת של 4GB ב 169שח

אני מניח שגם לנסיעה הרביעית זה יספיק.
יוצא מאד זול.

YosMan1

New member
אופס- התכוונתי ל 149 שח - מאד משתלם למי שטס יותר מפעם בשנה

blzvi

Active member
לא תופס איך אנשים מהללים את ה Global SIM

כאשר הפתרון הזול והפשוט והאמין ביותר זה קניית סים בארץ היעד .
כנראה שפלאפון מפעילה סוכנים שתולים בפורום ,אין לי הסבר אחר.
תתעוררו

למעלה