עידכון עצמי...

לא אנחנו לא... ../images/Emo98.gif

לה יש את הצד הסקוטי... אני קיבלתי את הצד הספרדי...
יש לה את האף של אבא שלי ואת הפה... של... של עצמה... אני דומה לדודה שלי
מצד האמא...

Doctor Evil

New member
כן זה רוקופלר

אליאב הולך לשם להראות לחברה איך עושים ביצועים על הקרח.

זה המקום הזה עם הפסל מזהב....

עם המזרקות... שכחתי איך קוראים לו... אבל הVMA היה שם... ואחותי אמרה לי שבחורף מחליקים שם על קרח...
ושמים שם עץ כריסמס גדול כזה...

justnoa

New member
אני יודעת שאני לא יודעת לשרשר אבל..

לא ידעתי איפה לתקוע תהודעה הזו תמונות מגניבות ביותר אח שלך לא גבוה בכלל (לא התרגזתי, לא התרגזתי.... אני עדיין נושמת...) חחח אחלה תמונות!

Odish16

New member
חחחחחחחחחחח

גבוהים זה שקסי:) חחחח רק אל תשאלי את שירן איזה גובה הוא :p

justnoa

New member
בעעעה

מצטערת ששאלתי גבוה ממני בערך ב30 ס"מ בעעה זה המווווווון חחח... עזבו תסביכי גמדים שלי

justnoa

New member
כן

נכון אבל זה לא אומר שהם לא צוחקים על נמוכים וזה לא יפה טוב, אבל גם אנשים שלא גבוהים ממני בהמון צוחקים עליי אז למי אכפת גבוהים זה שווה! והכי כייף זה לנצל את זה שהם כאלה:)

Cuteguy

New member
הממ

גבוהים הם סקסים=שקסים=אקסים.. מסקנה כדאי להיות 1.70 כמוני!

Odish16

New member
../images/Emo12.gif האאאאאאאאאאאאא

נורבגיה? אני גרה בנורבגיה! אוי! צרוף מקרים..גם השם שלי הוא אודיש! חחח יווווווווו את רציני תבואי מתישהו???????? אני בשוק! אני בהלם אני...(תשלימו לבד) חח איזה יופייייייי...!!! תבואי גם עם אחיך..חחחחח סתם:) אתם מוזמנים בכל רגע בכל דקה בכל שניה.. יש מקום, יש הרבה אוכל..(אמא מרוקאית אלוהים ישמור..פחחח).. מגניבויותתתת..טחח יש לי מצב רוח פתאום..לא יודעת למה.. עוד שעה זה ישתנה בכל מקרה בייבי שלי! אני מתגעגעת אליך מאוד..מואההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה (עכשיו תקראו את ההודעה בנימה פרחית..הא הא הא)

חח קוקית בטח שאני אבוא!

את לא עד כדי כך רחוקה ממני... רק האוקיינוס מפריד בינינו...

Odish16

New member
האמת שזה ממש לא רחוק!

אבי אומר שיש הרבה נורבגים בניו-קאסל..הוא שהוא סתם מבלף..חחח מכל מקום, אני אמורה לבוא אלייך מתישהו..אני זונה..אני מבטיחה ולא מקיימת..בושה לי! אני אקיים! מבטיחה! ביי דה וואי..ספינה נראה לי יותר זולה..מטוב זה מוות..(2 מטוסים) או מטוס אחד ורכבת של 6 שעות..חחחח עדיף ספינה ישירה לברגן..חיחיחי

למעלה