MissUnKnown
New member
אוקי אני
כול השבוע שעבר היו לי בחינות ובגלל זה לא כתבתי פה נירא לי. ביום רביע מייק הגיע הנה למרות שהיה לי מבחן למחרת
למחרת אחרי המחבן ואחרי שהבאתי את אחותי הקנט ה מהגן הלכתי לעבודה שלו.45 דקות ברגל...הגעתי לשם חצי מתה...לא מספיק שזה רחוק ושזאת פעם ראשונה שאני הולכת לשם גם הוא לא נתן לי את ההוראות הנכונות. אחרי זה הינו צריכים ללכת הכול בחזרה הביתה... למחרת הייתה לי הופעה והיה נחמד ומייק היה פה היה נחמד. מייק החליף לי מאוורר במחשב...ואחרי זה הלכנו לישון במיטה שלי. ביום שבת הלכתנו לעיר כרגיל...נפגשתי עם החברים שלי ופגשתי עוד ישראלי. הלכנו אחרי זה לא בית קברות לזמן מה חזרנו הביתה.... אמא התרגזה עלי כי ניראתי מסטולה...ובגלל שלא התקשרתי. ושוב שנינו נרדמנו
והיום סתם התעוררנו ודיברנו במשך שעות והיה ממש כייף. ומחר יש ביצפר ואני סוף סוף מקבלת את הרשימה של המקצועות שאני יכולה לקחת שנה הבאה, וביום שני יש לי נשף...בעעעעעע לראות את כול הבנות נראות בנות 40 עם השיער והאיפור...ולשמוע את כולם מתרברבים מהלימוזינה שלקחה אותם...חבל שמייק לא יכול לבוא איתי
כול השבוע שעבר היו לי בחינות ובגלל זה לא כתבתי פה נירא לי. ביום רביע מייק הגיע הנה למרות שהיה לי מבחן למחרת